tut bakım 3 gunluk omru olur sende ıns bayragınDurun bee sevgili olanlara sözüm yok fakat ben hala bekarım...
Şu durumda pek evlenecek gibi durmuyorum seiz en iisi düğün olana kadar inanmayın benim evleneceğime...
Bayrak bende turkbayragi
bayragı senın elıne bıle vermem beeeMakyaj yapmaya gidiyim bakalım. Akşam sevgilimle buluşucam Süslenmek L@zım
oldu gulom baska kaydirigubbakcemile3KARR evet tas saanaydı
kızım bana ne yaaa once sen yerles boluya bn sana arkıdıs gelım he?:))
sınemmmm bahsettgım KAR dı evet
sanada adasımmmopuyorumnanaktanBirazdan gidicem şimdiden herkese ii akşamlar...
tatlım nıkah masasına gtmeden bırakmam...Kaarrrrr hayırdır hani bekarlık bayrağını kimseye bırakmıyordun :uhm:
dımı bencede sevgılılık donemı uzayan kımse ılk yol ona acık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet ya ne güzel olur topicden birilerin sözünü nisanı görsek evlenin gayri
dımı bencede sevgılılık donemı uzayan kımse ılk yol ona acık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
3 yılın domus senı emeklı edelım dıyom sekerım kaydirigubbakcemile3tas kimeydiiiiii lülülülülülü
hem sen nezamn gidiyon bakimmmm ne oliiiii CADIARZU
3 yılın domus senı emeklı edelım dıyom sekerım kaydirigubbakcemile3
tas gıtmıs dogru yere kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldın canım a.s.a.s.a.sben geldimmm
pc bagımlılık yapıyo tatlım ya cıkamadım kopamadım sızden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
hoşgeldın canım a.s.a.s.a.s
pc bagımlılık yapıyo tatlım ya cıkamadım kopamadım sızden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hemen eklemişşşşş CAPKIN BEKAR diyeeee :jeyyar:
rabbım senın basına ıkız bebek yapar ıns bela ıse basladın sanırsam ...gitme be bacııı bak benim belamda yok yanımda kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?