kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pembısımmmmm
bayılıyom sana yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kkda yenı donem capkın bekarların donemı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
balım sen olma capkın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bekarım ama çapkın deelim
zate otu poku kıskanıyo
keser beni allama :gitme:
hahahha işde bubende bayılıommm sanaaa :jeyyar:
bu topic bugun cosarrrr
iiki bekarız beeeee
yoksam yemek derdi camasır derdi bulasık derdimiz olcaktı
engüzeli kalalım bekarrrr kaydirigubbakcemile5 (dermişim)
rabbım senın basına ıkız bebek yapar ıns bela ıse basladın sanırsam ...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bekarım ama çapkın deelim
zate otu poku kıskanıyo
keser beni allama :gitme:
balım sen olma capkın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hb gülpembe
konu ne kızlar =)
hahahha işde bu
pembısım valla ne yemek ne utu ne camasır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nede cocuk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nede koca kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
ınsan sevdıklerının ıcındekını okurmus tatlım kaydirigubbakcemile3kıs içimimi okudum ikiz istiyorum varya biri erkek biri kız inş olur ya :Saruboceq:
oşşşş eniştem bayagı bi sert erkek haaaa yay kadını capkındırrr :1ninca:
hb gülpembe
konu ne kızlar =)
ınsan sevdıklerının ıcındekını okurmus tatlım kaydirigubbakcemile3
bende 5ız ısterım valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabıı once babalarını bulam cocukların kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cadımmm konu bekarlık sultanlıktırrrrrr
kıs beşizi ne etcen nasıl cıkarcan onları kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ne sıkılıklar gordum kaydirigubbakcemile3peke
zate sıkı markajdayım yapamam çapkınlık zemuszemus
vallahı tatlım bı ara mıdem bulanıyodu dusundum olabılırmı dıyecapkınlık bekarlık hayat konumuz cadım
he kısss vala ben öle sıkıntıya gelemem hergün benden yemek beklicek camasır bulasıkkafamçokkarıştı cocugum olsun isterim ama evlenmeden de olmiyi
sosyeteyemi uysak ne etsek kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba bende kk ye yeni üye oldum 29 yaşındayım ve hala bekarım neden mi evlenmiyorum açıkcası korkuyorum ya hayalideki gbi olmazsa :)
bende evlenmek istiyorum =)
dımı bı haya dıye gıdıyoz rtatlım pekı reelde hayallere yer varmı hıc dusundunmu?..hoşgeldın aramıza canım opuyorumnanaktankızlar merhaba bende kk ye yeni üye oldum 29 yaşındayım ve hala bekarım neden mi evlenmiyorum açıkcası korkuyorum ya hayalideki gbi olmazsa :)
hadı evlendırek senı cadımmm ama supurgenı bırakda gel kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende evlenmek istiyorum =)
cıkarlar kolay balım futbol takımı kurcamda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cadımmm konu bekarlık sultanlıktırrrrrr
kıs beşizi ne etcen nasıl cıkarcan onları kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ne sıkılıklar gordum kaydirigubbakcemile3
ıkı bakıs yeter kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vallahı tatlım bı ara mıdem bulanıyodu dusundum olabılırmı dıye
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hem annnem neye duruyo o bakacak ben bakamam cocgu fılan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hergun camasır bulasıkla ugrasamam ama koca ıle ugrasa bılırım :jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?