Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

cnm ben ona çok ısındım ilk gördüğümde bir soğukluk oluyor snr gidiyor oturup konuşunca ama gerçekten çok olumlu düşünüyorum onun hakkında yani tartışmalarımızda çok oluyor ama içimden hemen onu bırakayım diye bişey geçmiyor belki çok taze onun için olabilir 20 gün oldu..ama ilerde konuşmayı kesersek üzülürüm..hayırlısı bakalımm

cimcimecim cnm imamın oğluya tokalaşmıyo bilee sadece gözlerimin içine bakıyo oda yetiyoo ayy yaa insanın kalbinde his olması çok güzel his ama tarifi yok şuankafamçokkarıştı

Şuanda 660 canım maaşım ama yeni gelen eleman 1000 alıyor.
şimdi sinirlendim hadi 50 yüz tl farkı anlarımdaçokmuş fark onun bilgisi falanmı falza senden

ben bilmiyordum bende öğrenmiş olsun hayırlı olsun

cımıcme ya yazdınmı bn gormedm ya kactımı gozumden a a cok ılgınc..kıs bnde pazar gunu gulluoglundaydımmm oranın kazandıbıne bayılıom..........ya kızmm sızın ıs olck o zmn desene sen hadı hayırlsı bacımmm

Ay bilmiyorum yaa hayırlısı diyorum...
Çocuğun annesi çok hevesliymiş gezeriz beraber falan diyomuş, (bende gezmeyi pek sevmem malesef () yaa bi yandan da korkuyomuş kötü biriyim diye :)) Bizim aracıya kefilmisin diyomuş, bende dedimki sonuçta onlarda kötü olabilir bu bir risktir...Kendinden öle bişi duymadım zaten benim düşüncelerim şuan olumlu diyip duruyo...

Bu arada annem aracı kadını öle korkutmuşki :))
Annem, kadın benim cebimi arayınca kızmış sen arama ben söylerim Esra'ya falan demiş...
Kadında akşam benim cebimi aradı ama bi açıklaması var koptum ya. Diyoki annene söyle yanlış anlamasın ben aslında anneni arıcaktımda bizim ev telefonu meşgul falan filan :))

Son düzenleme:
of ya aranızda değilim patronun yegeni yapıstı gitmek bilmiyo laf sokuyom ama gene yanımda ya

hele ben hele bennn ya patron görmesin yanımda soruyo nerde diye bikeresinde dedimki sen benm yanımda bişey ögrenemezsin kalktı gitti dayısı aradı nerdesin diye artık ne dediyse dayısı yane patron ben sana ne söylüyorsam onu yap dedi benm dediğim önemli dedi lavaboya gitti heran gelebilir

Cimcimemmm hayırlısı
Topicte hareketlenme var kaydirigubbakcemile2
Ben ve bendenizz dışında belki oda tatilde bulur
Ben ne zaman bulurum bellisiz

hoşbuldum kızlarrr :)..kusura bakmayın arada pc gırıyom halen dolab duzenlemekle mesgulum bıdaha kıyafet alırsam ıkı olsun :)..

Cimcimemmm hayırlısı
Topicte hareketlenme var kaydirigubbakcemile2
Ben ve bendenizz dışında belki oda tatilde bulur
Ben ne zaman bulurum bellisiz
bendede bısı yok tatlım cevremde bana karsı var ama bende tık olmuyo tek degılsın yaneopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu kıyafet alırsam 2. olsun lafın hiiiçç inandırıcı gelmedi...:jeyyar:
Dolap konusunda bende şikayetciyim neden böyleyiz biz yaa, dolap dolup tşıyor ama giyecek bişey bulamıyorummirmirmirmir

evet kızlarrrrrrrrrrrr bı bomba daha elden gıden bırılerııı daha var.....................hadı cnm sen sole bn solemıyım :))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…