- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben muzın bekar olmak ıstıyom ve olacamda du tatlım bunların hepsı evlensın de gorem en kıymetlı bız kalak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3(hayırlısı olur senın ıcınde ıns canım.)vereliniortakvereliniortakopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bu kıyafet alırsam 2. olsun lafın hiiiçç inandırıcı gelmedi...:jeyyar:
Dolap konusunda bende şikayetciyim neden böyleyiz biz yaa, dolap dolup tşıyor ama giyecek bişey bulamıyorummirmirmirmir
valla ben muzın bekar olmak ıstıyom ve olacamda du tatlım bunların hepsı evlensın de gorem en kıymetlı bız kalak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3(hayırlısı olur senın ıcınde ıns canım.)
:içelim:Hiç sormayın yaaa her sabah ağlıycam neredeyse bir sürü var ama hiç birini istemiyorum yeni yeni bişeyler istiyorummmm
:içelim:
aynennnnnnnn
yok yanı gecen senekılerı cıkardım ama daha kolumu sıkmadım ıclerıne
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Mermaid merak ettim kim elden gidiyor
Kar bencede hepsi evlensin en kıymetli biz olalım
Umarım hepimiz için hayırlısı olur :Saruboceq:
ya varya bızım sıtenın ve ailenın tek bekar kızıyımMermaid merak ettim kim elden gidiyor
Kar bencede hepsi evlensin en kıymetli biz olalım
Umarım hepimiz için hayırlısı olur :Saruboceq:
zorrrr bekarlık bayragı elımde kapdırmam ..Bu topicte son ben kalıcam canım hiç heveslenmeyinkaydirigubbakcemile5
Hepinizi evlendiricm çocuklarınızda olucak bende sevicem.
ya varya bızım sıtenın ve ailenın tek bekar kızıyım
okadar batıyomkı goze suslenıp cıksam dısarı mıllet hmm kesın sevgılısı var dıyolar kımsede ınanmıyo sevgılımın olmadıgnda ...
buda sınır edıyo benı...
zorrrr bekarlık bayragı elımde kapdırmam ..
çapkın bekar olarakdan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tas bana sanırsam :)evet kızlarrrrrrrrrrrr bı bomba daha elden gıden bırılerııı daha var.....................hadı cnm sen sole bn solemıyım :))))))))))))))))))))))))))))
Kızlar benim durumum sizinkinde iyi o zaman ablam var bekar
Ve herşeyden önemlisi annem benim evlenmeme izin vermiyor küçüksün diyor (27 yaşındayım kaydirigubbakcemile3)
aynen tatlım su sevgılısı olanlar bulsunlar bızede yokmu sevgılılerınızın arkadasları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3vallahi babamın tarafında tek bekar bayanım
Annemin tarafında en büyük bayanım
sitedede bekarım
Sevgilimde yok
21 yaşımdayım varsa şöyle etrafta uygun bi adam yollayın paket yapın. :lepi::lepi::lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1shok::1shok::1shok::1shok: Çapkın bekar seniii
Olmaz alıcam onu senden. Tek kalıcam tüm site evli çocuklu ben tek bekar olucam
mesela sitede hep gebelk evlilik konuşulurken ben bu topickte tek başıma yazıcakmsositosositosositososito:sinifsinif: