• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Hiç sormayın yaaa her sabah ağlıycam neredeyse bir sürü var ama hiç birini istemiyorum yeni yeni bişeyler istiyorummmm

bu kıyafet alırsam 2. olsun lafın hiiiçç inandırıcı gelmedi...:jeyyar:
Dolap konusunda bende şikayetciyim neden böyleyiz biz yaa, dolap dolup tşıyor ama giyecek bişey bulamıyorummirmirmirmir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gelmedı dımı yarın cıkarım ben alısverıse napım yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kesınlıklee hep aynı seylerı gıyom yaa halıme gulup duruyom sadece kaydirigubbakcemile3
annemde goren elıbısesı yok dıcek dıyo basımda..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla ben muzın bekar olmak ıstıyom ve olacamda du tatlım bunların hepsı evlensın de gorem en kıymetlı bız kalak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3(hayırlısı olur senın ıcınde ıns canım.)

Bu topicte son ben kalıcam canım hiç heveslenmeyinkaydirigubbakcemile5
Hepinizi evlendiricm çocuklarınızda olucak bende sevicem.

Mermaid merak ettim kim elden gidiyor
Kar bencede hepsi evlensin en kıymetli biz olalım
Umarım hepimiz için hayırlısı olur :Saruboceq:

Hiç sormayın yaaa her sabah ağlıycam neredeyse bir sürü var ama hiç birini istemiyorum yeni yeni bişeyler istiyorummmm
:içelim:
aynennnnnnnn
yok yanı gecen senekılerı cıkardım ama daha kolumu sıkmadım ıclerıne
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Mermaid merak ettim kim elden gidiyor
Kar bencede hepsi evlensin en kıymetli biz olalım
Umarım hepimiz için hayırlısı olur :Saruboceq:
ya varya bızım sıtenın ve ailenın tek bekar kızıyım
okadar batıyomkı goze suslenıp cıksam dısarı mıllet hmm kesın sevgılısı var dıyolar kımsede ınanmıyo sevgılımın olmadıgnda ...
buda sınır edıyo benı...

Bu topicte son ben kalıcam canım hiç heveslenmeyinkaydirigubbakcemile5
Hepinizi evlendiricm çocuklarınızda olucak bende sevicem.
zorrrr bekarlık bayragı elımde kapdırmam ..
çapkın bekar olarakdan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya varya bızım sıtenın ve ailenın tek bekar kızıyım
okadar batıyomkı goze suslenıp cıksam dısarı mıllet hmm kesın sevgılısı var dıyolar kımsede ınanmıyo sevgılımın olmadıgnda ...
buda sınır edıyo benı...

vallahi babamın tarafında tek bekar bayanım
Annemin tarafında en büyük bayanım
sitedede bekarım
Sevgilimde yok
21 yaşımdayım varsa şöyle etrafta uygun bi adam yollayın paket yapın. :lepi::lepi::lepi:

zorrrr bekarlık bayragı elımde kapdırmam ..
çapkın bekar olarakdan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok::1shok::1shok: Çapkın bekar seniii
Olmaz alıcam onu senden. Tek kalıcam tüm site evli çocuklu ben tek bekar olucam
mesela sitede hep gebelk evlilik konuşulurken ben bu topickte tek başıma yazıcakmsositosositosositososito:sinifsinif:

evet kızlarrrrrrrrrrrr bı bomba daha elden gıden bırılerııı daha var.....................hadı cnm sen sole bn solemıyım :))))))))))))))))))))))))))))
tas bana sanırsam :)
balım ben capkın bekarlıkdan yanayım almım sımdılık kaydirigubbakcemile3
once sen gıt yerles boluyada oyle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar benim durumum sizinkinde iyi o zaman ablam var bekar
Ve herşeyden önemlisi annem benim evlenmeme izin vermiyor küçüksün diyor (27 yaşındayım kaydirigubbakcemile3)

Durun bee sevgili olanlara sözüm yok fakat ben hala bekarım...
Şu durumda pek evlenecek gibi durmuyorum seiz en iisi düğün olana kadar inanmayın benim evleneceğime...
Bayrak bende
turkbayragi

Kızlar benim durumum sizinkinde iyi o zaman ablam var bekar
Ve herşeyden önemlisi annem benim evlenmeme izin vermiyor küçüksün diyor (27 yaşındayım kaydirigubbakcemile3)

Sen yırrtın benim annem direk bana demiyor ama konuşurken ben 19 yaşımda oğlumu doğurdum diyor kızım sana diyorum gelinim sen anla ama anladım ben anladım mafoldumbenkaydirigubbakcemile4

vallahi babamın tarafında tek bekar bayanım
Annemin tarafında en büyük bayanım
sitedede bekarım
Sevgilimde yok
21 yaşımdayım varsa şöyle etrafta uygun bi adam yollayın paket yapın. :lepi::lepi::lepi:
aynen tatlım su sevgılısı olanlar bulsunlar bızede yokmu sevgılılerınızın arkadasları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Cingene biraz önce yanlış hatırlamıyosam bayrak bende diyodun, şimdide sevgülü çıktı ortaya...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu (doğrumu yazdım bende bilmiyorum)
Mermaid kimmiş bu gidici söle bakam, açıklamadı kimliğini...

:1shok::1shok::1shok::1shok: Çapkın bekar seniii
Olmaz alıcam onu senden. Tek kalıcam tüm site evli çocuklu ben tek bekar olucam
mesela sitede hep gebelk evlilik konuşulurken ben bu topickte tek başıma yazıcakmsositosositosositososito:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya varya tarzım olmayan bı durumdayım capkın bekar olarakdan
cok nazar boncg dagıttım su sıra sanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlım gtmem dıyenler daha cabuk gıdermıs haberın olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back