• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pembısımmmmm
bayılıyom sana yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kkda yenı donem capkın bekarların donemı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende bayılıommm sanaaa :jeyyar:

bu topic bugun cosarrrr

iiki bekarız beeeee
yoksam yemek derdi camasır derdi bulasık derdimiz olcaktı
engüzeli kalalım bekarrrr kaydirigubbakcemile5 (dermişim)

bende bayılıommm sanaaa :jeyyar:

bu topic bugun cosarrrr

iiki bekarız beeeee
yoksam yemek derdi camasır derdi bulasık derdimiz olcaktı
engüzeli kalalım bekarrrr kaydirigubbakcemile5 (dermişim)
hahahha işde bu
pembısım valla ne yemek ne utu ne camasır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nede cocuk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nede koca kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

rabbım senın basına ıkız bebek yapar ıns bela ıse basladın sanırsam ...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bekarım ama çapkın deelim
zate otu poku kıskanıyo
keser beni allama :gitme:

kıs içimimi okudum ikiz istiyorum varya biri erkek biri kız inş olur ya :Saruboceq:

oşşşş eniştem bayagı bi sert erkek haaaa yay kadını capkındırrr :1ninca:

ya ben evlenmek ıstemıyom ama abımı bas goz etmem lazım kızlar basıma dert yaa nere gtsem pesımde kısmetlerımı kapatıyo kaydirigubbakcemile3
basıma dert herbısımle ugrasıyo kaydirigubbakcemile3
oda evlenıp gtse dunya benım olur yaakaydirigubbakcemile3

hb gülpembe
konu ne kızlar =)

hahahha işde bu
pembısım valla ne yemek ne utu ne camasır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nede cocuk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nede koca kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

capkınlık bekarlık hayat konumuz cadım

he kısss vala ben öle sıkıntıya gelemem hergün benden yemek beklicek camasır bulasıkkafamçokkarıştı cocugum olsun isterim ama evlenmeden de olmiyi
sosyeteyemi uysak ne etsek kaydirigubbakcemile3

kıs içimimi okudum ikiz istiyorum varya biri erkek biri kız inş olur ya :Saruboceq:

oşşşş eniştem bayagı bi sert erkek haaaa yay kadını capkındırrr :1ninca:
ınsan sevdıklerının ıcındekını okurmus tatlım kaydirigubbakcemile3
bende 5ız ısterım valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tabıı once babalarını bulam cocukların kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hb gülpembe
konu ne kızlar =)

ınsan sevdıklerının ıcındekını okurmus tatlım kaydirigubbakcemile3
bende 5ız ısterım valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tabıı once babalarını bulam cocukların kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cadımmm konu bekarlık sultanlıktırrrrrr

kıs beşizi ne etcen nasıl cıkarcan onları kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

peke
zate sıkı markajdayım yapamam çapkınlık zemuszemus
ne sıkılıklar gordum kaydirigubbakcemile3
ıkı bakıs yeter kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
capkınlık bekarlık hayat konumuz cadım

he kısss vala ben öle sıkıntıya gelemem hergün benden yemek beklicek camasır bulasıkkafamçokkarıştı cocugum olsun isterim ama evlenmeden de olmiyi
sosyeteyemi uysak ne etsek kaydirigubbakcemile3
vallahı tatlım bı ara mıdem bulanıyodu dusundum olabılırmı dıye
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hem annnem neye duruyo o bakacak ben bakamam cocgu fılan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hergun camasır bulasıkla ugrasamam ama koca ıle ugrasa bılırım :jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba bende kk ye yeni üye oldum 29 yaşındayım ve hala bekarım neden mi evlenmiyorum açıkcası korkuyorum ya hayalideki gbi olmazsa :)

bende evlenmek istiyorum =)

osgeldin gemologggg bosver evlenme zatiiii yemek bulasık camasır hersey seni bekler :lepi:

cadım sennnn bulasık camasır ütü yemek etmek istiyon herhal :mymeka:

kızlar merhaba bende kk ye yeni üye oldum 29 yaşındayım ve hala bekarım neden mi evlenmiyorum açıkcası korkuyorum ya hayalideki gbi olmazsa :)
dımı bı haya dıye gıdıyoz rtatlım pekı reelde hayallere yer varmı hıc dusundunmu?..hoşgeldın aramıza canım opuyorumnanaktan
bende evlenmek istiyorum =)
hadı evlendırek senı cadımmm ama supurgenı bırakda gel kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cadımmm konu bekarlık sultanlıktırrrrrr

kıs beşizi ne etcen nasıl cıkarcan onları kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
cıkarlar kolay balım futbol takımı kurcamda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne sıkılıklar gordum kaydirigubbakcemile3
ıkı bakıs yeter kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vallahı tatlım bı ara mıdem bulanıyodu dusundum olabılırmı dıye
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hem annnem neye duruyo o bakacak ben bakamam cocgu fılan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hergun camasır bulasıkla ugrasamam ama koca ıle ugrasa bılırım :jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cıkarcan ha nassın etcen o işi

gocaya can gurban gıııı :jeyyar:

evliliğin en güzeli o zatii :jeyyar:

ama bulasık temizlik ütü camasır beni yorar :dilcikar:

sayfayı okuyan mısafır kım aceba?..
sımdı ıcınden bu kızlar cosmus dıcek hadı bakma uzakdanda gel edek ıkı lak lak sekerım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

karr hoşgeldin bacımm sen beni abine alcaktınn ama geç kaldınnn cicimm buldum benn gideyommmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back