cıkar balım cıkar yeter kı olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile35izi nasıl cıkarcan içinde nan :1shok:
gocaya can gurban gıııı :jeyyar:
evliliğin en güzeli o zatii :jeyyar:
ama bulasık temizlik ütü camasır beni yorar :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya varya tarzım olmayan bı durumdayım capkın bekar olarakdan
cok nazar boncg dagıttım su sıra sanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlım gtmem dıyenler daha cabuk gıdermıs haberın olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayragı senın elıne bıle vermem beee
sevgulun varmıs zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gule gule tatlımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3karr hoşgeldin bacımm sen beni abine alcaktınn ama geç kaldınnn cicimm buldum benn gideyommmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cıkar balım cıkar yeter kı olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pembısım bana yetısıyon cevaplarda tebrıkler dadlım..
evın gelını camasır makınası devamlı calısır...
evın kızı bulasık makınası devamlı calısır eh sen etcen tatlım zaman kalır
hadi evlendirin =)
gülpembe bol bol bulaşık yaparım =)
hahha gorerız balım hadı bakamm kaydirigubbakcemile3Gitmem demiyorum alıcak birini bulamıorum
o yüzden sona kalıcamm :lepi:
hayatım hoşgeldın hıc fark etmezslm arkadaslar ben de varim araniza alirsaniz ama basligi tam anlayamadim hem bekar hem sevgilisi olmayacak mi yoksa sevgilisi olabilir ama bekar mi olmali :))) bi de sevgilisi olmayan bekar kizlar basligi var mi acaba :))
heyyy etıketleme bızı rezıl oldum yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
GulPembe, cingaane+, gemolog, kar+, Mermaid+, supurgelicadi+, yesa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Olsun Canım sağ elimle sevgilimi tutarım sol elimle de bayrağı hadi ama noluurrrr
hahha gorerız balım hadı bakamm kaydirigubbakcemile3
hayatım hoşgeldın hıc fark etmez
yeterkı katıl bzıe kaydirigubbakcemile3(kkda herkes dosttur canım )
yanıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
heyyy etıketleme bızı rezıl oldum yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hadi evlendirin =)
gülpembe bol bol bulaşık yaparım =)
hehehhe sen de baska ıslerle ugras tatlım kım demıskıyok anammm bana ev işi demeyin hiç istemiom ne yalan söyliyimmm
yok anammm bana ev işi demeyin hiç istemiom ne yalan söyliyimmm
lmaz: lmaz: bu topic seni zor görür bulmusken bırakmayayım dedim
rezıl oldummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lmaz: lmaz: bu topic seni zor görür bulmusken bırakmayayım dedim
tut canım olmadı kelepce tak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3karcım hayatım mburdan buldum işte birini tutmaya çalışıyorum elimdee malum devirr 1 kişi ile yetinemeyenlerin devrii...
ne bulasık kız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehehhe sen de baska ıslerle ugras tatlım kım demıskı
evlılık evde ıs yapmak dıye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yokkk banada en zevklısı o gelır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3en zor ütü yapmak banada o sıkıcı geliyormafoldumben
dımı yanı hadı bakam cek bası halay basını sen sekerım gelsın gerısı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi::1shok:laelaelaelaelaeŞeniz
İyi yaptın canım hadi evlenini ya uzun süreli ilişkisi olanlar. hadi ama yerimsenibenyerimseniben
ne bulasık kız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehehhe sen de baska ıslerle ugras tatlım kım demıskı
evlılık evde ıs yapmak dıye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en zor ütü yapmak banada o sıkıcı geliyormafoldumben
:lepi::1shok:laelaelaelaelaeŞeniz
İyi yaptın canım hadi evlenini ya uzun süreli ilişkisi olanlar. hadi ama yerimsenibenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?