Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

MErhaba bişey sormam lazım

Bu itibar puanlarının yanına bana yazılar yazıyorlar onları nasıl yapıyorlar yada neden bende beğendiklerimi oyluyorum ama puan veremiyorum ve yazı da yazamıyorum

canım puan verdiğin zaman orada bir boşluk görürsün zaten...(açıklayamadım ama idare et)
Nan pembe bu kaysı çayı güzel bişimi acaba?? Kayısı malesef tüylü diye yiyemiyorum..Tüy yüzünden şeftaliyede hasret kaldık...

ay soymak deme fena oldum... O bıçağın tüylere sürüldüğünü düşünmek bile içimi kötü yapıyor...
Pazarda markette şeftali görmeye dayanamıyorum yaa, oysaki tadını çok severim...

kısss cimcimeee bu cay kayısıya tutmıcan sallama cayı bildiğimiz ama insana fena gaz yapıooo
oooo o biçimde rahatlıyonnnnn :roflol: yaptıkca beni hatırlıcan :roflol::roflol:

nan ben 2 müsil hapıynan ancak tuvalete çıkmış biriyim...Arkadaşıma sadece 1 tane vermiştim ertesi gün okula gelememişti :)) Umarım faydası olur, deneyelim görelim :))
He mermaid görüştüm :)) Ama uykum olduğu için kalkmam gerekiyodu, cumartesi için söz verdim ona sabah biz görüşcez akşamda annesi bize gelcek :))
Bindik bi alamete ama nereye gidiyos bilmiyom
:asigim:

sen onu günde 2 defa iç bak gör faydası varmı yokmu ama içinin dolu olması lazım yoksa sadece gaz ediyo sonra şirkettekilere yazık :jeyyar:lülülülülülü

kılzar bankaya kadar gittim geldim bittim..bıktım ya iştenn çalışmakta bıktım ben hesap yaptım kaç defa knt ettim..knt ettiğimide söyledim ver bakayım şunu bende knt edeyim dediklava:evet hesapta yanlışlık var ama nerdee ben kaç kez topladım doğru sonuçlar ama karşı taraf hesbıyla bizimki tutumuyorr ama ben onun hareketlerine uyuz oluyorum başkabiri olsa belki laf söyler ama ne bilim işte nankörmüyüm neyimm

pembıscım hallettım kusum saol........
kıs lavanta noluooo pat pat analtmıssın bıseler bız bıse bılmıyık kıme kızıon kendı kendıne nsl sınırlendirmısler bıldırcınımızı :))))99

başkasına soydur sende seviyormussunda
nan her seferinde birinemi soydurucam nektari ile idare ediyorum...
Vallamı gazı çıkaramamaktan patlamıyam sonra :))
Ertesi manşetlerde;
Şok Şok Şok Flaş Flaş Flaş rezil olmaktan korkup gaz çıkaramayan kız patladı, polis kızı patlatan maddenin kayısı olduğunu anladı, çünkü midesinde başka bişey yoktu...Kıza bu ilacı satan baharatcı soruşturma için aranıyor...ış arkadaşları ise kızın gaz çıkarmasına izin vermedikleri gerekçesiyle gözaltına alındı :)))
ığrençç senaryo yazarmışım...

kızlar ya hazır konu gazdan falan açılmışken bende de şişkinlik var sanırım ya yemek yemesemde göbeğim şiş oluyorr mesela sabah kahvaltı etmedim kavun yedim sadece nasıl şişti bugün pek bişey yemedim büskibi yememe rağmen göbeğimi görün nasıl kurtulcam ben bu şişkinlikten wc yide gayet normal kullanıyorum bu çay ne işe yarıyorrr

hee cimcimemem alemsinn yaa moralim bozuk ama yerine geldi sayende kızz.
mermaidcim hayatım bende bilmiyorum kime kızıyorum sanırım hayata .....ALLAH bana neden zengin hayatı vermemiş çalışmak bana göre değilll yaa töbe töbe çarpilcem buralardaa

aynen cnm bende marmaide vareyim dedim verilmedi heleki diğer topikte evlenemeyenlerin topiğinde kimseye veremiyorum niye öyle kii anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…