• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Lavantam yaa sonradan bocalamaktansa hayatın zorluklarını baştan görmek senin için daha ii olur canım... Zengin olupta birden bire herşeyini kaybeden çok örnek var gözlerimizin önünde o zaman ne demeli...
Allah çok verip azdırmasın, az verip gezdirmesin...

Dur bu sözü yazmışkene aklıma bi söz daha geldi, benim yengemin annesi var kadın beni her görüşünde, Baba evi meydan evi, koca evi zindan evi der...ne alaka diyeceksiniz ama kesker alaka işte...

nan her seferinde birinemi soydurucam nektari ile idare ediyorum...
Vallamı gazı çıkaramamaktan patlamıyam sonra :))
Ertesi manşetlerde;
Şok Şok Şok Flaş Flaş Flaş rezil olmaktan korkup gaz çıkaramayan kız patladı, polis kızı patlatan maddenin kayısı olduğunu anladı, çünkü midesinde başka bişey yoktu...Kıza bu ilacı satan baharatcı soruşturma için aranıyor...İş arkadaşları ise kızın gaz çıkarmasına izin vermedikleri gerekçesiyle gözaltına alındı :)))
İğrençç senaryo yazarmışım...
çatlakk yaaaaaaaaaa :roflol:

hee cimcimemem alemsinn yaa moralim bozuk ama yerine geldi sayende kızz.
mermaidcim hayatım bende bilmiyorum kime kızıyorum sanırım hayata .....ALLAH bana neden zengin hayatı vermemiş çalışmak bana göre değilll yaa töbe töbe çarpilcem buralardaa

cnm ole deme ya,,zengın olsaydın da huzurn olmasaydı daha mı ıyıydı ole dusunme lütfen............Allah az verıp aratmasın çok verıp azdırmasın dıye bosa dememısler canım........ kımsesız olup sokaklarda banklarda yatan genclerden de olabılrıdk deılmı....bunları sneı rahatlatmk ıcın solemıorm polyannacılık hele hıc deıl..bunlar hayatın ozüüüü,gerceklerrr...evde de olsan komsuna kızar hayata kuserrr belkıdee ah keske calıssaydmda bunu gormseymısım derdın..yanı bu gergınlıkler hayatımzn her evresınde ve yerınde olacak ,naparsak yaaplım okiş???????????

=))) şöle bi göz attım geçmişe..

corel çok hoş olmuşsun maşallah...

çok yoğunum çokk. yarın patron memleketine gitcek yani perşembe cuma inşallah hiç yoğun olmucam.. bu arada canım çok sıkkın iş stresinden. burdaki muhasebeciyi öldürmek istiyorum... o derece kıl oluyorum...

Bende iş arıyorum kızlar offf Diğer Arkadaşım izine gitsin Gelsin Ağustos gibi işten ayrılıcam tabi bu arada işte bulmam lazım. offfff

cingane niye işten ayrılıyorsun önce işini bul sonra ayrıl

Umudum işimi çok seviyorum işyerimi de ama Zam yok 4 yıl aynı şirketteyim ben stajdan kaldım hiç bir türlü zam yapmıyorlar. Yeni gelen elemana benden fazla veriyorlar ama bana yok bende yeter artık dedim iş arıyorum bakalım.

Hoşgeldin umudum nasılsın...
Cingene canımcım aslında sizin işlerde ii para var be güzelim... Ben önceden dışarıdan çizim alırdım maaşımı geçerdi aldığım para, umudumun dediği gibi iş bulmadan çıkma zaten şu aralar çizimci piyasada aranıyor diye biliyorum...

Cingene canımcım aslında sizin işlerde ii para var be güzelim... Ben önceden dışarıdan çizim alırdım maaşımı geçerdi aldığım para, umudumun dediği gibi iş bulmadan çıkma zaten şu aralar çizimci piyasada aranıyor diye biliyorum...

Canım Keşke Öyle dışardan iş bulabilsem şansıma mıdır nedir bilmiyorum ama yok öyle bir iş yada bana denk gelmiyor kredi ödediğimiz için mecbur önce iş bulucam sonra çıkış.

kızlarrr yaa size utanarak bişi söylemek isityorumm şimdi benim sorularım dertlerimde bitmiyor biliyorum ama sizinle konuşurken rahatlıyorum yaww....
gelelim konuyaa ben sevgili adayımla 2 kere buluştum telle herakşam konuşuyoruz çok güzel konuşuyoruz gayet olumluyuz fakat buluşmalarda ilkk görüyorum bunu bi soğukluk hissediyorum beğenmiyorum snr onunla konuşurken çok rahatlıyorum neşeleniyorum o soğukluk geçiyor ben bu soğukluğun nedenini beğenmediğim için olduğunu biliyorum ama nasıl gider bu sorun onu bilmiyorumm daha fazlamı buluşmamız lazımm

kızlarrr yaa size utanarak bişi söylemek isityorumm şimdi benim sorularım dertlerimde bitmiyor biliyorum ama sizinle konuşurken rahatlıyorum yaww....
gelelim konuyaa ben sevgili adayımla 2 kere buluştum telle herakşam konuşuyoruz çok güzel konuşuyoruz gayet olumluyuz fakat buluşmalarda ilkk görüyorum bunu bi soğukluk hissediyorum beğenmiyorum snr onunla konuşurken çok rahatlıyorum neşeleniyorum o soğukluk geçiyor ben bu soğukluğun nedenini beğenmediğim için olduğunu biliyorum ama nasıl gider bu sorun onu bilmiyorumm daha fazlamı buluşmamız lazımm

Güzel bir Soru ama cevabı biraz zor gibi sanki
Soğuk olduğun biri ile sık görüşsen iyice sıkılırsın gibi geliyor ama
bişeyleri de paylaşmakta yarar var senin sevdiğin ortak bişeyleri beraber yapın
Onu görünce de onu sevdiğini düşün sevmediğini falan değil

Birbirinize dokunun enerjinizi verin...
Voltran oluşturun
vereliniortak

ulan cımcıme aklın fıkrın temastaa okunmakta ondan sora bısı dııncede pembeye hemen akln orda dıosun................sennnnnnnnnnnnnnn?? sana ne demelı? hem bak aklıma geldı kırk kere sordum enısteyle noluo ne bıtıo anlatmıosn dıye halen analtmıon neysee sormayıs bısdee :umursamaz:

Umudum işimi çok seviyorum işyerimi de ama Zam yok 4 yıl aynı şirketteyim ben stajdan kaldım hiç bir türlü zam yapmıyorlar. Yeni gelen elemana benden fazla veriyorlar ama bana yok bende yeter artık dedim iş arıyorum bakalım.
anladım insanın ister istemez morali bozulur o zman maaşı sorsam asgari ücretmi

hoşbul bu aralar süperim moralim iyi çok şükür sen nasılsın

hisselerinden emin olmadan başlama derim bence onun senle ilgilenmesi seni sevmesi hoşuna gittiğinden sonundan ısınıyorsun ben pek anlamam ama dokunmayla falan çözülmez içinden gelmeli onun görünce içinden bişiyler kopmalı yüreğin çıcak gibi olmalı görmek için can atmalısın

nan mermaid anlattımya sen galiba gerçekten leylasın...(sen aşıksın arkadaşşş)
Çok fazla konuşamadık malum benim çok uykum vardı, biraz oturduk bi pastanede kız hemide santralde güllüoğlu varya ordaydık, tüh aklıma gelseydi geçerken el sallardım sana :)) Cumartesi günü buluşmak için söz verdik birbirimize sabah biz buluşcez akşamada annesi bize gelcekmiş... Ayhh heyecan bastı bak...
Kızlaar zaten o akşam düşüyodum anlatmadım size dime :))
Akıllı yengem tam kapının önüne çay döktü bende sildim (bu arada yengem diyomuşki silme pozisyonunuda görsünler :)) orası ıslak kalmış bende topuklu terlik giymiştim, oradan geçerken bi kaydı Allahtan onlara belli etmeden toparladım kendimi hemen kaçtım tabe...Onlar gittikten sonra bizimkilere anlattım herkes kahkahalara boğuldu :))

Back