anlaşıyoz bitanem :kedi:ikizler erkegi ile yay bayanı iyi anlasır bildiğim kadarıyla her konuda hemde
organ da ise haklısınn........
herkese düşünceleri için tesekkür ederimmmm :kedi:
merhaba kızlarr ıslerım vardı bugn ugrayamadımm...........sımdıde yemege ınıyorum.
bence bu organ bagısından herkeslere bahsetmeyın helekı ınternet ortamnda.malum organ hırsızları vs vs var.bole orgnaalrını bagıslayack kısılerı gorup ozellıkle....................nokta noktaa bence edıtleyın o kısımları kızlar......
Corelcım gercktn cok şuh olmussunnn valla begendm bak hee:)
hadıyın kızlr ben gıdııom goruusruk mucuk muck
merhaba kızlarr ıslerım vardı bugn ugrayamadımm...........sımdıde yemege ınıyorum.
bence bu organ bagısından herkeslere bahsetmeyın helekı ınternet ortamnda.malum organ hırsızları vs vs var.bole orgnaalrını bagıslayack kısılerı gorup ozellıkle....................nokta noktaa bence edıtleyın o kısımları kızlar......
Corelcım gercktn cok şuh olmussunnn valla begendm bak hee:)
hadıyın kızlr ben gıdııom goruusruk mucuk muck
anlaşıyoz bitanem :kedi:
emme feci kıskanç ya bak bugün hır çıkarmıyor çünkü paçozum
teşekkürler miryemim opuyorumnanaktan
kolay gelsin
güzel olmak zorundayım
çünküm burası güzel hatun dolu.
yoksa bunalıma girer, kendimi havuza atar intihar ederim :ecrin_bebek:
bende acıktım yaw
bende yemek yiyemiyom artık cok zayıfladım 52 den 46 oldum düşün yane.....hımmm bak sana bagırsak için bi çay söyliyim reklama girermi bilmiyim ama dogadan kayısı cay al günde 2 tane iç içinde bişey kalmıyo :roflol:
cımcıme sankı kılolusun he.............bu arada sna kızıyorum bak...enısteyle gorusulmus ama hıc bahsedılmıyorrr:umursamaz:
pembecık o mantık abıdesı benmıyım:)))) cnm acık acık anlatamadm ozelden sana yazıcm o konuyla ılgılı..........
heee bır de o şeye başladınmıııııııııııı hanı vardı yaaa?
ben yemekte ne yedım......tavuklu patates yimeeee, bulgur pılavı(delı olurum), ve karpızz yedım doydum valla tıkandım,bu gunlerde ara öğün yemedıgım ıcın normal ogunlerde ıyı yıyom ama aralarda ne yıcem dıye dusunmektn bay geldı ................
kız ılahı pembe senınde su 'reklama gırer mı' deyıslerın yok mu öldürüon benı :roflol: :roflol: çatlak şey senıııııııııı
afiyet olsun cnm ben kahvaltı yaptım okula geldim ama yine acıktım =) göbişim var millet otobüslerde yer veriyor hamile diye bir kere sevgilimin yanında yer verdiler ne güldük =)ben doyurdumm cok şükürrrrrr Şeniz
sende ye gız
MErhaba bayanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?