- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Cingenecim sağlık raporu verirken secenek vardı onu işartledim, ancak dipnot düştüm 5 duyu organı dışındakiler diye...
Bu konuda aslında pek açıklama yapmak istemiyorum, pek çok farklı görüşe sahip insanlar var, yanlış anlaşılması olası...
kıslar beni sakın yanlıs anlamayın bende tüm orrganlarımı bagıslamak isterim ama kafamdaki düşüncelerden kurtulamıyorum cingene cok dogru söylüyorsun bigün biz yada kendi ailemiz olabilir ama ya hesabı ne olcak
Tabiki de canım fikir uyuşmazlığı olması normal
Sende kan ver. Bak benim kan verme konusunda madalyalarım var kaydirigubbakcemile5
bende istiyomki beni bu düşüncelrden arındırın sorularıma cevap verin :1no2: bende insanlara faydalı olayım
kan veririm yerimseniben
Tamam Ozaman ŞÖyle yapalım. Sen kan ver önce direk gidipte organ nakli yapıcam demek kolay değil bakkala gitmiyoruz çünkü. Kan vermekle başla ve devamlı araştır düşün biraz kendinle savaş neden olabilir neden olamaz diye?
Lösevdeki insanları düşün.
GÖzünün tekini yada belki de ikisini birden kaybedebilen insanları
Sağ bacağını düşün
belki de yeni doğan bi bebeğn kalbindeki ritim bozukluğunu yetmezliği düşün
ama önce bunların herbirinin çocuklarında,ailende olmasının düşün ozaman etraftaki herkeze haykırırız işte nolur bağışlayın diye
sonrada bigün öldüğünü ve O ufacık bedene yarayacak olan kalbin çürüdüğünü düşün.
yerimseniben hepsine katılıyorum ben
ama öldükten sonraki hesabı düşünüyom demiceklermi bana neden verdin diye
Birine umut olmak onun yüzünü güldürmek kadar güzel bişey yoktur elbette
4 yıl önce arkadaşımın kızını kaybettik malesef ama insanlarımız nakilden korktuğu yada belki de önemsemediği için asla sözüm sana değil ama ailenin tekine her gün yalvardığımızı biliyorum. Sadece onların çocuklarının kalbi tutuyordu 3 ay boyunca yalvardık vermediler 5 ay sonra falan kalp yetmezliğinden ufacık bedeni kaybettik.
İnsanın başına gelmeden asla anlamaz ozaman kadar zaten gümüş madalyam vardı kan veriyordum. Sonra yükseltince tamamen denk geldi organ nakli de gerçekleştirdik.
Neden verdinin açıklaması şöyledir;
Bağışladığın gözler kötü gözlere bakarsa, neden sebep oldun
Haram yerse neden sebep oldun?
Kötü olaylara kulak misafiri olursa neden sebep oldun? yani bence bu bir risktir....
İi olaylarada şahit olabilir sonuçta, o nedenle ben 5 duyu organını vermeyi düşünmedim...
ikizler burcu gulpembe:)
organ bağışı için uzun uzun yazmak yerine özet geçeyim.
isteyen katılır isteyen katılmaz.
yaradana hesabını ruh verecek beden değil.beden fani geçici,esas olan ruh.
yaradanın yarattığına faydam dokunacak.ki bundan güzel bişi olamaz bence toprakta çürüyeceğine,birilerine umut olsun derim ben.
tatlışım kimseye sorma iyice araştır,oku kendi kendini ikna et.
başkası ikna ederse hep kafanda soru işareti kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?