• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

merhaba kızlarr ıslerım vardı bugn ugrayamadımm...........sımdıde yemege ınıyorum.
bence bu organ bagısından herkeslere bahsetmeyın helekı ınternet ortamnda.malum organ hırsızları vs vs var.bole orgnaalrını bagıslayack kısılerı gorup ozellıkle....................nokta noktaa bence edıtleyın o kısımları kızlar......
Corelcım gercktn cok şuh olmussunnn valla begendm bak hee:)

hadıyın kızlr ben gıdııom goruusruk mucuk muck

ikizler erkegi ile yay bayanı iyi anlasır bildiğim kadarıyla her konuda hemde

organ da ise haklısınn........

herkese düşünceleri için tesekkür ederimmmm :kedi:
anlaşıyoz bitanem :kedi:
emme feci kıskanç ya bak bugün hır çıkarmıyor çünkü paçozum

merhaba kızlarr ıslerım vardı bugn ugrayamadımm...........sımdıde yemege ınıyorum.
bence bu organ bagısından herkeslere bahsetmeyın helekı ınternet ortamnda.malum organ hırsızları vs vs var.bole orgnaalrını bagıslayack kısılerı gorup ozellıkle....................nokta noktaa bence edıtleyın o kısımları kızlar......

teşekkürler miryemim opuyorumnanaktan
kolay gelsin

anlaşıyoz bitanem :kedi:
emme feci kıskanç ya bak bugün hır çıkarmıyor çünkü paçozum

teşekkürler miryemim opuyorumnanaktan
kolay gelsin

afiyet olsunnnnn mantıkkkk abidemmmm kaydirigubbakcemile2

aynı yerdemi ccalısıyorsunuz enişteyleee e okaaa olucak sende bu ka güzel olma :lepi:

güzel olmak zorundayım
çünküm burası güzel hatun dolu.
yoksa bunalıma girer, kendimi havuza atar intihar ederim :ecrin_bebek:

insanları memnun etmek zordur be teske bende abur cubur yesem diom yesem ne olur şirketim dagın tepesinde

ben kahvaltı yapmayı çok severim malesef haftasonuda müsait olmayınca yapamıyorum...Sebze yemeklerini çok severim, ayrıca çorbayıda, ama 1 tabak çorba içince karnım doyuyor bu nedenle ikisinden birini feda etmek zorunda kalıyorum..Yemekten yana sıkıntım çok anlayacağın...Bide bağırsak sorunu olup zayıflayamayınca çok daha kötü oluyr...

bende yemek yiyemiyom artık cok zayıfladım 52 den 46 oldum düşün yane.....hımmm bak sana bagırsak için bi çay söyliyim reklama girermi bilmiyim ama dogadan kayısı cay al günde 2 tane iç içinde bişey kalmıyo :roflol:

cımcıme sankı kılolusun he.............bu arada sna kızıyorum bak...enısteyle gorusulmus ama hıc bahsedılmıyorrr:umursamaz:
pembecık o mantık abıdesı benmıyım:)))) cnm acık acık anlatamadm ozelden sana yazıcm o konuyla ılgılı..........
heee bır de o şeye başladınmıııııııııııı hanı vardı yaaa?

ben yemekte ne yedım......tavuklu patates yimeeee, bulgur pılavı(delı olurum), ve karpızz yedım doydum valla tıkandım,bu gunlerde ara öğün yemedıgım ıcın normal ogunlerde ıyı yıyom ama aralarda ne yıcem dıye dusunmektn bay geldı ................

bende yemek yiyemiyom artık cok zayıfladım 52 den 46 oldum düşün yane.....hımmm bak sana bagırsak için bi çay söyliyim reklama girermi bilmiyim ama dogadan kayısı cay al günde 2 tane iç içinde bişey kalmıyo :roflol:

kız ılahı pembe senınde su 'reklama gırer mı' deyıslerın yok mu öldürüon benı :roflol: :roflol: çatlak şey senıııııııııı

cımcıme sankı kılolusun he.............bu arada sna kızıyorum bak...enısteyle gorusulmus ama hıc bahsedılmıyorrr:umursamaz:
pembecık o mantık abıdesı benmıyım:)))) cnm acık acık anlatamadm ozelden sana yazıcm o konuyla ılgılı..........
heee bır de o şeye başladınmıııııııııııı hanı vardı yaaa?

ben yemekte ne yedım......tavuklu patates yimeeee, bulgur pılavı(delı olurum), ve karpızz yedım doydum valla tıkandım,bu gunlerde ara öğün yemedıgım ıcın normal ogunlerde ıyı yıyom ama aralarda ne yıcem dıye dusunmektn bay geldı ................

evettttt sen benim mantık abidemsin begenmediysen değiştirebilirim daha orjinal bişey bulunca değiştircem zatiiii

msjını bekliyorummmmm o dediğin seyideeee öğlen arası okuyommmm aksamlarıda kitaba bakıom unutmusum :kedi:

kız ılahı pembe senınde su 'reklama gırer mı' deyıslerın yok mu öldürüon benı :roflol: :roflol: çatlak şey senıııııııııı

anam sitede herbişey yasak da ne etcem sasırdımmmm kaydirigubbakcemile3

sonra yiyim cezayı :dilcikar:

ben rtük'e uygun haretketlerde bulunuommmm lülülülülülü

aclar gelmişşş kaydirigubbakcemile3 karnınızıda doyurduysanız hadi bakam topiciğeeee kaydirigubbakcemile

Back