Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ne demiş kenan abimiz Havada aşk kokusu var İçimde dört nala. Kalplerin koşusu var. Fazla bir şey istemem. Sevgilim yanımda uyusun. Birazda ruhum doysun Bendeki bu değişim Hoşuma gitti tadı da güzel Dünyama girişin Hoşuma gitti şeklide güzel

akrebin o siniri anlıktır opuyorumnanaktan seviyom keretayı be :asigim:

Yay Kadını ile ıkizler Erkeği arasındaki uyum:

Gerçek bir uyum ikisi de fazlasıyla canlıdır. ıkisi de eğlenceyi sever ve pek çok ortak girişimden zevk alır. Ancak daha sonra ıkizler tehlikeli hale gelebilir ve Yay mümkün olduğu kadar kestirme çareler arar.

Hayatınızda heyecanı, değişimi ve dramatik gelişmeleri seviyorsanız, ıkizler erkeği sizin için doğru bir seçimdir.

Yay kadını duygularını açıkça sergilemediği için, içinden neler geçtiğini anlamak ,ıkizler erkeğine zor gelecektir. Belki de bu yüzden onu daima yeni şeylerle büyüleyen kadın siz oluyorsunuz.

Değşime olan erkeksi düşkünlüğü, az ya da çok zararsız flörtlerde de görülür. ıkizler erkeği kolayca yabancı yataklara koşabilir. Onu yatağınıza çekmek için tüm fantazi ve fikir zenginliğinizi ortaya dökmelisiniz.

benimkinin akrep olmadığı burdan belli evlenek diye cana atıyo.. ben teknik arızalardan dolaaayi tutamıyom ama o canı :roflol:
benimki kova ya ben pek ilgilenmem bu burçlarınan leydiler balıkla kova nasıldır aşkta ilişkide mutfakta yatakta helada aklınıza gelen heryerde ne biliyosanız anlatın bahiyim:roflol:

vay yaaa gülümpembem ne güzel yazmışsın bu şarkıya bayılırım az da afrodizyak etkisi yapar ben de:roflol:

Kızlaar birazdan çıkıcam herkes bana şans dilesin, dua etsin...
İnşallah bu akşam ii geçer...
Heey şşş duydunuzmu nan...

yay kadını yatakta süper olurmuş :kedi:
ben medyumların yalancısıyım hihihi

cimcime dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısı olsun senin için :Saruboceq:

sevgilime sormak gerek yatak olayını

aneam herkes gitti yaaaa:gitme: halbisem ben temizikten sonra banyomu neyi bile yapmadan heryerim ayrı kokular yayarken ben oturdum pc başına:gitme:

kızlar ben birazdan çıkıcağım pzara günü antalyaya tatile gidiyorum ben yokken kendinize ve sitemize ii bakın oldummm hepinizi çok sefiorum öptüm siz çokkkkkk

ben de ne zaman bu yayılan kokulara dayanamayan ev ahalisi vinçle beni burdan kaldırmaya girişir o zaman kalharım burdan:roflol:

kızlar ben birazdan çıkıcağım pzara günü antalyaya tatile gidiyorum ben yokken kendinize ve sitemize ii bakın oldummm hepinizi çok sefiorum öptüm siz çokkkkkk

ii yolucluklar seker
güzelce dinlenn keyfine bak site bize emanet

ayyy tatil miiiii :lepi: iyi eğlenceler mutlu dakikalar leydim, döndüğünde siteyi aynen bulursun ama anlatacak çok şey biriktir sen olar mışakkıdı:lepi:
İyi günlerrrrrrrr sana ve sennen tüm çıkacaklara ve çıkma niyetinde olanlara:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…