kaydirigubbakcemile3az önce tehdit edildim
strabtez badimi gösterttim giyicem didim
boğarım seni didi bana :umursamaz:
ayy korkarım bn ole seylerdnnnn yaa 3 kılom kaldı onun ıcın aldramam :)aldıralım yağlarını ve şu diyet bitsin...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
herkes yay mı ? ayaol ben akrepim varmı akrep olan
anna bende balık ve akrep erkeklerini çok severim o tuttuğunu koparan pes etmeyen ..ama konuştuğum kişi teraziymiş =( anlaşamıyoruz sevgili olmadan daha sinirler hadsafada
anna bende balık ve akrep erkeklerini çok severim o tuttuğunu koparan pes etmeyen ..ama konuştuğum kişi teraziymiş =( anlaşamıyoruz sevgili olmadan daha sinirler hadsafada
bana didi evet sapına kadar yay hatununa zemuszemusyay kızına bunumu dedi eh cekeceği var senin elinden :mymeka:
gerçi bende yayım ama benm hosuma gidiyi
yay kadını sevmez aşırıyı zatenanammm bende yayımm bende kıskanılmayı severim ama çok fazlada bunalmaya gelmem valla
bende akrep erkeklerini severim ama başaklarında ii olduğunu söylerler...
Aslan erkeklerini sefmem
hım ben karadenizli falan sandım seni papato ya nicin bizim oranın kelimesi gibim geldi hayat okadar hızlı geçiyorki anlayamıyorsun
Günaydın herkeslere hayırlı cumalar bu mubarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle :Saruboceq:Şeniz
Kırşehirliyim ben aslen ama Ankara'dayız biz ailecek, ya ev öğrenci olup da yazın evde oturmak zorunda olduğum için mevsimlik öğrenci yazlık ev kızı tarifesini ücretsiz yşıyorum:)) Dakikalar geçmezken günler geçiyo işte bi şekilde... bu topike girmeyeli de baya olmuş .. hoşbuldum tekrardan canımm....
Papatocum evet hoşgeldınnn,,öğrencılık mı en güzel donemelrını yasıosun sakın ahlanıp vahlanma(((((
Valla öyle ya öğrencilik güzel de bazen de tak ediyo leydim yaa(( herkeşler aynısını diyo bilmiyom ama nolacak bu halimiz kafamçokkarıştı
Sevdigi halde inadına ısrar edenlere günaydın
Sevdigini bile , bile naza çekenlere günaydın
Umudu kırık bekleyen ve sevgi sözcügü arayanlara günaydın
Seviyorum, seviliyorum diyenlere günaydın
Seviyorum , demeyi alışkanlık yapar sürekli kullanmayalım diyenlerede günaydın
Seviyorum, sevgiyi verenin sevgisinden sevgilerimle günaydın
Günaydın yeniden dogan güne , sevgiyle açan güle günaydın
Ve günaydın umudu ve hasreti içinde barındıran her bir yüreğe günaydın...
"günaydın"
Bu sabah bir anahtar olun ve hayatınızdaki kilitleri açın.
Bir dostunuzun elinden tutun.
Bir deniz yıldızının hayatını kurtarın.
"gününüz aydın olsun."
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bu mesaja varya bittim ya secl mümkünse her sabah at sen bundan bi kaşık foruma afiyetle yiyelim silkelenelim ve en temizinden aydın güne başlayalaım!!!!!!:içelim:
isterseniz anlatayım olayı şuana kadar reelde kimseye anlatamadım...
Bigün işe gitmek için minibüse bindim en arka köşeye oturdum ama açık olan tarafa bilen bilir...Dışarıda bi adam gördüm bana bakıyor tipsiz iğrenç giyimli bişeydi, o adam gelip yanıma oturmasınmı? İçimden diyorumki belki ii birisidir, çünkü insanları giyinişine göre yargılamak istemiyorum. Neyse elinde gazete var okuyor çakmağa geldik baktım dürttü beni yüzüne baktım aşağıyı gösterdi...Meğer adi şerefsiz açmış şeyini gazeteyide önüne tutmuş bana gösteriyor. Ay Allahım nasıl bir şok yaşadım ama yani Allahtan az bişi gördüm hemen fırladım kalktım şoför inecekmisiniz dedi, hayır dedim ama çok kötü oldum sonra ön taraf gidip bağırdım şoför bey şu adamı dışarı atın diye o arada da minibüsün kapısı açıktı hemen atlayıp kaçmazmı adam!! Tabi herkes şok oldu ben o sinirle ağlamaya başladım çünkü ilkez başıma geldi böyle bi olay (Allah bida yaşatmasın) neyse beni oturttular falan. Arka dörtlüde yanımızda oturanlar bize niye söylemedin dediler...Ben şok yaşadım kendimde olsaydım ilk ben çakardım ona bitane zaten dedim...Ama kızlar aslında bu şerefsizlere fırsat vermemek ve önlemini almak gerekiyo, her geçen gün amip gibi çoğalıyorlar...
ya varya Allah belalarını versin ya iğrenç adamlar ben de yaşamıştım minibüste ama çok şükür hiç bir organını havalandırmak istememiş vatandaş gözleriyle rahatsız etmişti ama insan evlatları da yok değil, arkamda oturan adam anlamış bana rahatsız mı edyo dedi ben de kenarda pısmışım artık bakışlardan adama konuşamadım bile kafa işaretiyle evet dedim adam da dolmuş hareket ederken bu sapığa bi çullandı in lan arabadan şerefsiz falan dolmuş karıştı vs sonra bu gerizekalı sapık knuşmadan bile aciz el le trip falan atıyo noldu falan diyo hala! adam da bu gerizekalı trip atınca iyice dellendi mi indir lan golunu bacağını diye dolmuşta al sana bidaha kavga! gece 10 olmasaydı saat ve dolmuş ıssız biyerde olmasaydı inecektim o kadar kötü bişeyki, şu an anlatırken bazen kendi kendime gülüyorum ama gerçekten traji komik ya....
ARKADAŞLAR BOŞUNA SIKMAYIN CANINIZI BU DÜZEN BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER BEN TAKMAMAYA ÇALIŞIYORUMMM TAKSAm nolacakki...
Gerçekten en iyisi leydim takmamak ... taksan nolacak onlar geliyo gene otobüste yaslanıyo dolmuşta gösteriyo metroda sürtüyo!!! Allah'ım bela okumak istemiyorum ve ban yemek istemiyorum söylenecek çok şey var aslında....
herkes yay mı ? ayaol ben akrepim varmı akrep olan
nayırrrrr herkeş yay değil ben balıkımmmmmmm sapına kadar hemide
heey aranızda bir adet balıkta var...
Ben balıkım :))
burçdaş mı olduk gız cimcim:teytey:sositosositolaelaelaelaelae ne dimişler balığın halinden balıklar anlarlaelaelaelaelae:lepi:
bende severim herkesi bilenler bilir beni
aynen ya niyeyse hep uyum sağlayan ben olduğum halde sırttan bıçak yiyen de ben olurum... Ama ben böyleyim değişemem... İnsanı severim, güzel insanları hele daha çok severim:))) Yaradandan ötürü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?