Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

az önce tehdit edildim
strabtez badimi gösterttim giyicem didim
boğarım seni didi bana :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3

aldıralım yağlarını ve şu diyet bitsin...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy korkarım bn ole seylerdnnnn yaa 3 kılom kaldı onun ıcın aldramam :)

herkes yay mı ? ayaol ben akrepim varmı akrep olan

ben Balık....erkek arkadasım Akrepp

ben balık yengeç yay falan filan fıstık .. iyi anlaşırım ben çok iyiyim ya herkesle anlaşırım :) kaydirigubbakcemile3

Benim burcumdan kimse yok galiba ben koçum ve bütün özelliklerini taşıyorum en çokta inatcı özelliği bende çok belirgin yerimseniben

anna bende balık ve akrep erkeklerini çok severim o tuttuğunu koparan pes etmeyen ..ama konuştuğum kişi teraziymiş =( anlaşamıyoruz sevgili olmadan daha sinirler hadsafada

anna bende balık ve akrep erkeklerini çok severim o tuttuğunu koparan pes etmeyen ..ama konuştuğum kişi teraziymiş =( anlaşamıyoruz sevgili olmadan daha sinirler hadsafada

Ne oldu lavantacığım anlatsana mesaj olayından sonra
En son o seni teselli etmişti ama sonuç ne şimdi.......

bn ılk konustgm cocuk terazıydı...cok dengesız vee cok uyanık yanı ısını ıyı bılen gıcık tıplerdır.....ha bu her terazı aynıdr demekmı hyr deıl ama o cok gıcıktı benı cok uzmustu zmnında lmaz:

Kızlar beyyza dan haberi olan var mı ne zamandır hem bu topiğe hemde diğer topiğe uğramıyor ne yaptı acaba merak ediyorum

yay kızına bunumu dedi eh cekeceği var senin elinden :mymeka:
gerçi bende yayım ama benm hosuma gidiyi
bana didi evet sapına kadar yay hatununa zemuszemus
emme buna sesim çıkmiyi.
tamam üstüne yilek giyerim senle görüştüğümüzde yeleksiz giyerim didim taam didi zemuszemus
bana bişiler oluyo hayırdır. kıskanılmak hoşuma gider fazlası boğar ama bu sefer sesim çıkmi. emir veriyi yapıyom,canım ,aşkım vs denmesini sevmem ama bu sefer desin diye bakıyorum ki bugün didi pek bi sevindirik oldum.
bana bi haller oluyo bacılar
anammm bende yayımm bende kıskanılmayı severim ama çok fazlada bunalmaya gelmem valla
yay kadını sevmez aşırıyı zaten
aşırı ilgide boğar kıskançlıkta

bende akrep erkeklerini severim ama başaklarında ii olduğunu söylerler...
Aslan erkeklerini sefmem

anam herkes akrep sevıo bu demkkı hepınız azgın karılarsınız........sesk duskunu erkegı sevdıgınıze gore:) şaka bır yana da,akrep erkeklerı cok ıı cok hosturlarda tanıyana kadar çok zorlarlar....kalbı cok temızdır......mesela agresıftır sınırlıdrr......havanın sıcak olmasııı,işre cafedeysek eger sıgara ıcememesı veya yorgun olması bıle sınırlernın hoplamasına yetebılıo :bbo: uyus oluyorumm.......hee bır de acsa sınırlıdr....ama sınırlı goruntusun altındaa cokk iyi merhametlı bı kalp vardır........çekıcıdr etkıleyıcdr cok akıllıdırrr...yanı benm tek kzıdgm noktası anı fevri hareketlerı ve rahat olusu bazı konularda ............akrep erkegı tavsıye edılır yanıııııııııı.......
heee bır de akrep erkeklerı kolay kolay evlılık kararı almas..aklınzda olsunnn,eger akrep sevgılınz olursaa hemen kolunuzu kaptrmayın once asık edın kendınzıe

tecrübeye bak sıraladı hemen özellikleri...
Ee mermaid başka sesk düşkünü karılara sadece bu özelliklerdenmi bahsediyosun
:jeyyar:

aneaeammm ya neler olmuş burdaaa gül gül gül gül..... burda öldürdünüz beni ya minibüs geyiğinizi okudum bu yorgun halimle yamuldum gülecem diyelmaz: ne kadar agtifsiniz yau kaç sayfa yazmışsınız ben camları yerleri silerken evi süpürürken:umursamaz: Nyesem herkeşlere merabalar ifenim eeee şimdi geçiyoruz nadide ve paha biçilemez alıntılarımızakötükedihüso

Yoh ya anadolu gızıyım ben, ilkokul ortaokul ünv bi çıkamadım anadoludan hepsi ayrı şehirlerde de olsa iç anadolu bölgesinin sınırlarını suluboyayla ben çizmiş bulunuyorum-tatlicadiarzu-:smiley-cool:

ben de herkese hayırlı cumalar diliyorummmmm, izlediniz mi kız bu sabah "şindi hocama bi sorum olacaaaadı" yla başlayan programları :roflol:

heaea bu arada nikim papatya'dan geliyo ya ben papatyayı çok severima.s. ve sevdiririm zorla Canım sevdiceğim tosunpaşam da bana papatom der hep, ordan geliyi nik, bu ansiklopedik bilgi için teşekkür etmenize gerek yoh sağolun varolun:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…