Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dadlum sneın varya sefgülüünn sen bır ıste o ıkı gosterır.erkek mılletı deılmı :))))))))))))
ama basta anlaşsrsınz goster dedım dıye ılerlemk yok hıııı dersın ..ben hıc demıyım ..benımkısı akrep burcu ucunu ver dedımmı baska yerlerınıde kaptırtır neme lazım
:roflol: (akrepler cok seskse duskun olurmusda ondan ole dedım)
vay bee şey diyince ve buda erkekin olunca yüzümüzde güller açtı...
Nan ne meraklısınız bee...
ah canım benim nasılda hasret kalmış pembem...
Sana ii gösteren bi cam gönderemmi istermisin?
Artık teknoloji var kısım camı açar gösterir, artık sende :jeyyar:
hay Allahım nan bu kızlar iice azmış, başlarına vurmuş yarebbim...
hasret kaldık tabiii daha göremedikde nassı bişeyyy
cam işimiz görmezzz belki ellicem :jeyyar:
kızımmm sende bastrma ıcındekılerı cıkart artıkkk..herkesın ıcınde bır azgın boğa vardırvay bee şey diyince ve buda erkekin olunca yüzümüzde güller açtı...
Nan ne meraklısınız bee...
akrepler varya o akrepler,,erkeğın seksısı olrumu derdım hep ama oluomusss cnmmm o bnm yaaaaakız mermaid benimkide eskisi akrepti yawrum ya bitaneydi çok severim akrep erkeklerini:jeyyar::jeyyar:şakkıdı
benım askımda öleydı ya gıcık olurdumm ben odundum oda akrep ilk basları sız dusunun artık paso kavgaydı....ama sımdı ole değil.......ayy bakk canım çektı sımdıı heeee kaydirigubbakcemile3valla bende de bi akrep vardı, her fırsatta elimi rutar yada sarılırdı, diğeride aslandı dokunmaya korkardı garibim.. Demek o zaman elimi tutan yarın kimbilir nerelerini tuttururdu artık :))
vaaaaaaaaayyy sanal heeeee............pembe kıs sanal keser mı acepppp CADIARZUah canım benim nasılda hasret kalmış pembem...
Sana ii gösteren bi cam gönderemmi istermisin?
Artık teknoloji var kısım camı açar gösterir, artık sende :jeyyar:
evet yaa çok sanal camm ama olmayınca napcan bacım cam mam demıycennn idare edecen :roflol: :roflol: (bu arada dnersen sole bıze ıyı oluomuu olmuomu dıye :)))))))))hasret kaldık tabiii daha göremedikde nassı bişeyyy
cam işimiz görmezzz belki ellicem :jeyyar:
he valla artıst bende olmasam herkesss,,,kız bole bırsye yasadı dıye ulkenın halıne oturup aglıcaktııı...........her şerde bır hayır var dıe bosa dememısleer:=)ya tam yazıcam bişiler yazıosunuz gülmekten yazamadım bi saat bee kaydirigubbakcemile3 allaım yaa muhabbete bak mermaid fitili verdi topic coştu hihoyyyt
evet mermaidden bekliyoruz ucur bizi mermaidddd :jeyyar:
kızımmm sende bastrma ıcındekılerı cıkart artıkkk..herkesın ıcınde bır azgın boğa vardır
akrepler varya o akrepler,,erkeğın seksısı olrumu derdım hep ama oluomusss cnmmm o bnm yaaaaa
benım askımda öleydı ya gıcık olurdumm ben odundum oda akrep ilk basları sız dusunun artık paso kavgaydı....ama sımdı ole değil.......ayy bakk canım çektı sımdıı heeee kaydirigubbakcemile3
vaaaaaaaaayyy sanal heeeee............pembe kıs sanal keser mı acepppp CADIARZU
:jeyyar: sız gulun dıye yazıyorum bunları heeee :) ama tabıkııı bunlar normal seyelr komık gelıo ama ,nsl canınız çileklı böğürtlenlı magnum cekıosa bazenn bole sevgılınız opmek koklamakda cekıııııı...allah yapısı naapalım cnm :umursamaz:
evet yaa çok sanal camm ama olmayınca napcan bacım cam mam demıycennn idare edecen :roflol: :roflol: (bu arada dnersen sole bıze ıyı oluomuu olmuomu dıye :)))))))))
he valla artıst bende olmasam herkesss,,,kız bole bırsye yasadı dıye ulkenın halıne oturup aglıcaktııı...........her şerde bır hayır var dıe bosa dememısleer:=)
yeterınce uctunmu bebeeemmm............eger kesmedı dıosan webcamı denersın bır de cımcımenın dedıgı gıbı yok oda kesmesse yapck bsıey yok ekımı beklıcen :))))))))))))
(bende tam havaya gırmısım heee))![]()
Sankim durulmuş topic, bence sevgülüsü olanlar hasret gidersün...
Bende artıkın bu akşam beğenmesemde beğenmesemde bu gazla :kedi::jeyyar:
Dur bişi daha geldi aklıma...:))
İlkez işe girip çalışacaktım bi yere görüşmeye gittim gençti ama iğren bişiydi neyse işe aldı beni adam ama pek hoşlanmadım...Maaş falan süpper bide araba verecek altıma ama ben şüphelendim...Babannemi istihareye yatırdım, babannemde kaymak görmüş bende rahatladı hani babannem kaymak gördüya zarar gelmez bundan diyorum...Meğer şerefsiz beni kendine metres edecekmiş eşşoleşşek bi gün kolonya sürdüm bana dediki ne güzel kokuyon sen (alt tarafı kolonya) 2. gündaha ileriye gitmeye çalıştı tabi ben şutladım herifi yani kendimi şutlattım çıktım işten...Babannemin kaymaklar çıktı ama tersine çıktı adam beni kaymak gibi yiyecekti az daha... :))