kıslarrr aksam basıma ne geldi bu yeni işyerinin mekan olarak cok kötü esenler karabayır istanbulda meshurdur burası pislikleriyle otobüs duragına dogru yürüyordum yanımdan iki genc geçti ırkını yazmıcam herkesi karalamak olur kaldırımdayım parmagını sallayarak s......m seni dedi o anda bogazım düğümlendi ne yapcagımı bilemedim cok kötü geldi laf atma kelimelerinden en agrıydı mafoldumben Allaha emanet gidiyorum
artyist canm varıdr bundada bi hayır dicem çokm klişe olucak ama... bende dün gece 8 de uyudum bu sabah 8 de kalktım ohhhhh acaip enerjiğim bide bu pazar günü tatile gidiyorum bi 20 gün felan ortalarda olmıyacağım hadiii antalya yolcusu kalmasın.... hihoyyyt
ay canım yaa İstanbulda yaşayıp bu tarz olaylara rastlamayan az bayan vardır heralde..Yinede Allah korumuş başka şeylerde yapabilirlerdi..Dediğin gibi hepimiz Allaha emanet gidyoruz..Sen yine lafını duymuşsun bana kendini gösterdiler malesef :kedi:
gülpembe kuralım cicim :) ya ben artık bıktım bu durumdan yaa canım cıkıo resmen işkence yaa o kadar şiddetli agrım oluyoki bayılıyorum.. iş yerindekiler noluo böle her ay demesinler diye nasıl sıkıyorum sesimi çıkartmıyorum görsen 3 tane ilaç içtim banamısın demedi yahu .. off offf
ay canım yaa İstanbulda yaşayıp bu tarz olaylara rastlamayan az bayan vardır heralde..Yinede Allah korumuş başka şeylerde yapabilirlerdi..Dediğin gibi hepimiz Allaha emanet gidyoruz..Sen yine lafını duymuşsun bana kendini gösterdiler malesef :kedi:
artist canım eğer adetlerinde çok ağrı çekiyorsan bir jinekoloji uzmanını görün derim belki bir sorun olabilir benimde öyleydi adetlerim pko çıktı ve 2 tane nur topu gibi miyomum çıkmıştı seni korkutmak istemem ama mutlaka görün derim bu sağlık şakaya gelmez valla
kıslarrr aksam basıma ne geldi bu yeni işyerinin mekan olarak cok kötü esenler karabayır istanbulda meshurdur burası pislikleriyle otobüs duragına dogru yürüyordum yanımdan iki genc geçti ırkını yazmıcam herkesi karalamak olur kaldırımdayım parmagını sallayarak s......m seni dedi o anda bogazım düğümlendi ne yapcagımı bilemedim cok kötü geldi laf atma kelimelerinden en agrıydı mafoldumben Allaha emanet gidiyorum
vay pislikler vayy ben orayı biliyorum esenlerde arkadaşım oturuyo karabayırda da oturanlar var orası çok kötü bi yer polis bile giremiyo hapçıcı eroincisi ne ararsan var orda iyi atlaşmışsın ordakiler kafaları boş gezmezki atmıştır bişiler canım çok dikkat et geç saate kalma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?