isterseniz anlatayım olayı şuana kadar reelde kimseye anlatamadım...
Bigün işe gitmek için minibüse bindim en arka köşeye oturdum ama açık olan tarafa bilen bilir...Dışarıda bi adam gördüm bana bakıyor tipsiz iğrenç giyimli bişeydi, o adam gelip yanıma oturmasınmı? ıçimden diyorumki belki ii birisidir, çünkü insanları giyinişine göre yargılamak istemiyorum. Neyse elinde gazete var okuyor çakmağa geldik baktım dürttü beni yüzüne baktım aşağıyı gösterdi...Meğer adi şerefsiz açmış şeyini gazeteyide önüne tutmuş bana gösteriyor. Ay Allahım nasıl bir şok yaşadım ama yani Allahtan az bişi gördüm hemen fırladım kalktım şoför inecekmisiniz dedi, hayır dedim ama çok kötü oldum sonra ön taraf gidip bağırdım şoför bey şu adamı dışarı atın diye o arada da minibüsün kapısı açıktı hemen atlayıp kaçmazmı adam!! Tabi herkes şok oldu ben o sinirle ağlamaya başladım çünkü ilkez başıma geldi böyle bi olay (Allah bida yaşatmasın) neyse beni oturttular falan. Arka dörtlüde yanımızda oturanlar bize niye söylemedin dediler...Ben şok yaşadım kendimde olsaydım ilk ben çakardım ona bitane zaten dedim...Ama kızlar aslında bu şerefsizlere fırsat vermemek ve önlemini almak gerekiyo, her geçen gün amip gibi çoğalıyorlar...