Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

gülpembe kuralım cicim :) ya ben artık bıktım bu durumdan yaa canım cıkıo resmen işkence yaa o kadar şiddetli agrım oluyoki bayılıyorum.. iş yerindekiler noluo böle her ay demesinler diye nasıl sıkıyorum sesimi çıkartmıyorum görsen 3 tane ilaç içtim banamısın demedi yahu .. off offf

kıslarrr aksam basıma ne geldi bu yeni işyerinin mekan olarak cok kötü esenler karabayır istanbulda meshurdur burası pislikleriyle otobüs duragına dogru yürüyordum yanımdan iki genc geçti ırkını yazmıcam herkesi karalamak olur kaldırımdayım parmagını sallayarak s......m seni dedi o anda bogazım düğümlendi ne yapcagımı bilemedim cok kötü geldi laf atma kelimelerinden en agrıydı mafoldumben Allaha emanet gidiyorum

ay canım yaa İstanbulda yaşayıp bu tarz olaylara rastlamayan az bayan vardır heralde..Yinede Allah korumuş başka şeylerde yapabilirlerdi..Dediğin gibi hepimiz Allaha emanet gidyoruz..Sen yine lafını duymuşsun bana kendini gösterdiler malesef :kedi:

artyist canm varıdr bundada bi hayır dicem çokm klişe olucak ama... bende dün gece 8 de uyudum bu sabah 8 de kalktım ohhhhh acaip enerjiğim bide bu pazar günü tatile gidiyorum bi 20 gün felan ortalarda olmıyacağım hadiii antalya yolcusu kalmasın.... hihoyyyt

ohh valla ne güzel bende bu gün izine ayrılıcaktım ama maaşımı alamadıgım için çıkmadım yoksa bende 1 haftalıgına kumbağa gidicektim :çok üzgünüm:

artistcim bu ağrı böle işte iğne vurulmadan düzelemezsin..Ablamda senin gibi oluyordu malesef iş yerinde herkes öğrenmişti, ağrısı olunca hemen götürüp iğne vurduruyolardı...Ama evlenince geçer diyolar..Geçer heralde galüba sanursam...

artist canım eğer adetlerinde çok ağrı çekiyorsan bir jinekoloji uzmanını görün derim belki bir sorun olabilir benimde öyleydi adetlerim pko çıktı ve 2 tane nur topu gibi miyomum çıkmıştı seni korkutmak istemem ama mutlaka görün derim bu sağlık şakaya gelmez valla

ay canım yaa İstanbulda yaşayıp bu tarz olaylara rastlamayan az bayan vardır heralde..Yinede Allah korumuş başka şeylerde yapabilirlerdi..Dediğin gibi hepimiz Allaha emanet gidyoruz..Sen yine lafını duymuşsun bana kendini gösterdiler malesef :kedi:

yok artık aman yarabbii daha neler görücez .. kimse yokmuydu yanında cimcime :1shok:

gülpembe kuralım cicim :) ya ben artık bıktım bu durumdan yaa canım cıkıo resmen işkence yaa o kadar şiddetli agrım oluyoki bayılıyorum.. iş yerindekiler noluo böle her ay demesinler diye nasıl sıkıyorum sesimi çıkartmıyorum görsen 3 tane ilaç içtim banamısın demedi yahu .. off offf

artist bu dönemde kendini üşütme oda cok önemliiii :1hug:

cimcime hayvanları kısırlastırıp iğneleri tam diyip bide küpe takıyolar bence onları insanlara yapmak gerek bu tarz insanlara hayvanlara gerekmiyor

artist canım eğer adetlerinde çok ağrı çekiyorsan bir jinekoloji uzmanını görün derim belki bir sorun olabilir benimde öyleydi adetlerim pko çıktı ve 2 tane nur topu gibi miyomum çıkmıştı seni korkutmak istemem ama mutlaka görün derim bu sağlık şakaya gelmez valla

ya ne biliyim ben doktor konusunda çok üşengeçim sanırsam hep erteliyorum .. ya miyom ne ben bilmiyorum nasıl çıktı yaa :1shok:

cimcimem ya bende iğne olyodum ama çok oldu bırakalı bi kere evde denk geldi acile gittik fenalaşınca doktor dedi neyin var karnım agrıo dedim adet sancısı geldi karnıma bastırıyo sonra iğne beklerken 2 şişe serum verdiiler yattıgım yerde sinirden kudurdum agrımda geçmedi manyak herife denk geldim yaa ..

kıslarrr aksam basıma ne geldi bu yeni işyerinin mekan olarak cok kötü esenler karabayır istanbulda meshurdur burası pislikleriyle otobüs duragına dogru yürüyordum yanımdan iki genc geçti ırkını yazmıcam herkesi karalamak olur kaldırımdayım parmagını sallayarak s......m seni dedi o anda bogazım düğümlendi ne yapcagımı bilemedim cok kötü geldi laf atma kelimelerinden en agrıydı mafoldumben Allaha emanet gidiyorum

vay pislikler vayy ben orayı biliyorum esenlerde arkadaşım oturuyo karabayırda da oturanlar var orası çok kötü bi yer polis bile giremiyo hapçıcı eroincisi ne ararsan var orda iyi atlaşmışsın ordakiler kafaları boş gezmezki atmıştır bişiler canım çok dikkat et geç saate kalma ..

vay pislikler vayy ben orayı biliyorum esenlerde arkadaşım oturuyo karabayırda da oturanlar var orası çok kötü bi yer polis bile giremiyo hapçıcı eroincisi ne ararsan var orda iyi atlaşmışsın ordakiler kafaları boş gezmezki atmıştır bişiler canım çok dikkat et geç saate kalma ..

iş cıkısım 8 de nasıl gece kalmıyım mafoldumben

artist canım miyom kötü huylu kist demek genelde rahimde ve yumurtalıklarda çıkıo ultrsaona girdiğin zaman gözüküo canım git sen bi doktora bak bence zaten genç kızların 6 ayda bir jinekoloji uzmanına gözükmesi gerekiyormuş...

isterseniz anlatayım olayı şuana kadar reelde kimseye anlatamadım...
Bigün işe gitmek için minibüse bindim en arka köşeye oturdum ama açık olan tarafa bilen bilir...Dışarıda bi adam gördüm bana bakıyor tipsiz iğrenç giyimli bişeydi, o adam gelip yanıma oturmasınmı? ıçimden diyorumki belki ii birisidir, çünkü insanları giyinişine göre yargılamak istemiyorum. Neyse elinde gazete var okuyor çakmağa geldik baktım dürttü beni yüzüne baktım aşağıyı gösterdi...Meğer adi şerefsiz açmış şeyini gazeteyide önüne tutmuş bana gösteriyor. Ay Allahım nasıl bir şok yaşadım ama yani Allahtan az bişi gördüm hemen fırladım kalktım şoför inecekmisiniz dedi, hayır dedim ama çok kötü oldum sonra ön taraf gidip bağırdım şoför bey şu adamı dışarı atın diye o arada da minibüsün kapısı açıktı hemen atlayıp kaçmazmı adam!! Tabi herkes şok oldu ben o sinirle ağlamaya başladım çünkü ilkez başıma geldi böyle bi olay (Allah bida yaşatmasın) neyse beni oturttular falan. Arka dörtlüde yanımızda oturanlar bize niye söylemedin dediler...Ben şok yaşadım kendimde olsaydım ilk ben çakardım ona bitane zaten dedim...Ama kızlar aslında bu şerefsizlere fırsat vermemek ve önlemini almak gerekiyo, her geçen gün amip gibi çoğalıyorlar...

bu arada gülpembe canım başına gelen olay için çok üzüldüm ve de hiç yadırgamadım öyle bir ülkede yaşıyoruzki daha 2 gün önce sadece 1 ytl için alman bir turisti öldürmedilermii ne biçim ülkede yaşıyoruz yaa çok dikkat etmek gerekio artık çok geçmiş olsun canım...

bende pkodan bide hormonlarımdan gitmiştim cok tüylüyümdürde kafamçokkarıştı 6 ay dogum kontrol hapı kortizon bide bunların yanında bi ilac daha verdi 6 ayın sonunda gögsümde Fibrokist cıktı ve ameliyat oldum doktorum pkolu olmadıgımı söledi....şimdi ise tüylerimle yasamaya devam ediyorum

bu tarz insanları hadım etmek gerek ve kulagına küpe takmak gerek gercekten ülkemiz cok kötüye gidiyor bazı aptallarda ailelere cocuklarınıza sahip cıkın ya zurnacı yada davulcuya diyo ben işime gidip geliyorum ailemde bana sahip cıkıyor cok şükür ama sen önce sen bu hayvanlara sahip cık Rabbim hepimizi korusun

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar çok geçmiş olsun hepinize
Allah yardımcımız olsun secl'in söylediği gibi öyle bir ülkede yaşıyoruz ki.....
Artist canım ihmal etme doktora git en kısa zamanda
Gulpembe seni işten alacak kimse yok mu?
Cimcimemmm dikkat et

malesef yok ailem burda değil şirketekilerede söyledim oralı bile olmadılar biz bırakırız diye

gülpembe öyle bi semtte çalışıyosun ve çıkış saatin o kadar geç bu çok kötü bi durum yazın hava erken kakrmıo ama kışın zor olur yanında biber gazı taşı cnm kendini korursun hiç olmaz sa..

secl cnm ya geçmiş olsun bak tırstım şimdik en kısa zmanda gidiyim bende ihmal etmemek lazım cidden saol kuşum..

cimcimem şok oldum :1shok: hee valla pes artık yuh diyorum ne arsız yüzsüz insanlar var sapık herife bak yaa ..keşke o andasoğuk kanlı olabilseydin de çığlık atsaydın millet dalsaydı şerefsize ama şok olmuşsun tabi nasıl baırıcan insanın beyni durur öle bi durumda yaa ..

artist zaten yeni girdim buraya ve kısın cıkıcam belkide bu ay bası cıkıcam...cimcimeyi cok iyi anlıyorum insan donup kalıyor oan hiç bişey yapamıyon gerçi yapsanda ordu gibiler

Back