Peki merak ettim, sizin kuzeninizin ailesi bir şey demedi mi ? Ya da sevgilisi sahip çıkmadı mı ? Bekar bir anne mi oldu ? Bunları merak ettim
canımsınnn ...
Apar topar evlensın evet ama adam da norml degılkı bı suru sey kullanıyor bişi ypmasın ılerde.
uyuşturucu kullanan kişiler ne kadar sevse de sağlıklı dusunemedıgı ıcın zarar verebılır kuzenime..
Eski sevgılısı de cok kostu pesınden ama o da manyaktı böyle madde falan kullanıyodu bıçakladı kızı..
Gunlerce komada kaldı ..
Ya aynı seylerı yasarsa ..
canımsınnn ...
Apar topar evlensın evet ama adam da norml degılkı bı suru sey kullanıyor bişi ypmasın ılerde.
uyuşturucu kullanan kişiler ne kadar sevse de sağlıklı dusunemedıgı ıcın zarar verebılır kuzenime..
Eski sevgılısı de cok kostu pesınden ama o da manyaktı böyle madde falan kullanıyodu bıçakladı kızı..
Gunlerce komada kaldı ..
Ya aynı seylerı yasarsa ..
bıçakladımı kuzeninde yani çok sansasyonel bi 19 sene geçirmiş. Allah yardımcısı olur inşallah.
19 yaşında bi kızcağıza niye sapık diyosunuz_? erkek olsa demezdiniz ama dimi...hay ben sizin zihniyetinize ...yardım ediceğinize hala hemcinselerinizi kötüleme derdinseniz
ben ne yardımı edicem?ben mi bakıcam çocuğa, adamların altından mı toplicam?
benimle böyle konuşamazsın sen,bu bir
ikincisi, insanların biriyle düzgün bi ilişkisi olmasının sonucunda yaşadığı birlikteliği anlayabilirim.
ama bu kız bunu hem sırf zevk uğruna yapıyor hem de zavallı bi bebeğin canını umursamıyor.
seni bilemicem de ben bunu takdir edip ay sevmiş yapmış nolucak dicek değidim heralde dimi!
ne halt ederse etsin beni ilgilendirmez, ama o bebeğe bunu zevki için yapan biri sapıktan başka bişi olamaz
19 yaşında dünyanın bu kadar çamuruna batmış birinin bu konuda zaten yeterince geçmişi vardır
bu yolun yolcusu işte allah asıl senin zihniyetini ve bnu yapanı ıslah etsin aynı kafadansınız işte
Evet ne yazıkki ..
Daha neler neler hemde..
Sımdı komık olacak yazdığım belkı bu konunun ustune ama gerçekten cok ıyı nıyetlı bı kız..
Kımseye tırnak ucu kadar kotuluk dusunmezz hep hatasının bedelını cekıyo hep kendıne yaptı bu zamana kadar.
Bıcaklanma olayından sonra bı sure kaldı bızde cevrsınden kopsun dıye ama olmadı .. O sure ıcınde daha da sevdım cok merhametlı biri gerçekten ben sevıyorum kıızı ..
Belkı hamıle kaldı bu merhametı yzuunden o cana kıyamadı ne olursa olsun en kotusu bebegı aldırmak dıye duşundu .
Bı de oğlan daha yenı gttı yurt dışına ..
Belkı evlenmek ıcın ımkan yaratmasını bekledi ..
Bılmıyorum .
Evet cok sey yasadı ama kendınden başka kimseye zarar vermedı verdırmedi...
İllaki iyi biridir canım bnm. Cinsellik yaşadı diye karşısına kötü insanlar çıktı diye oda kötü olucak değil ya. Belki iyi biridr ama sorumsuz oldugu kesin :) yurda veririm demiş ama şimdi onun için ne desek boş çünkü nasıl bi ğiskolojide bilemeyiz ki kim bilir neler düşünüyodur. E bide hamilelikte hormonlar falan her yurda vericem dediği zaman içi kopuyodur bence ki yurda vericeğide kesin değil ama bu kıza kimse sahip çıkmazsa mecbur vermek zorunda.
Bu arada asla kuzeninizi yadırgamak istemem. Yadırgayanlarada söylicek pek bişey yok ama biz her ne kadar kınasakta ilerde hayatın bize ne getirceğnş bilemeyiz. Sonuçta kızımız torunlarımız olabilir onların başına gelebilir. O yüzden kimse yadırgamasın bence.
" kimse sınanmadığı günahın masumu sanmasın kendini"
ben ne yardımı edicem?ben mi bakıcam çocuğa, adamların altından mı toplicam?
benimle böyle konuşamazsın sen,bu bir
ikincisi, insanların biriyle düzgün bi ilişkisi olmasının sonucunda yaşadığı birlikteliği anlayabilirim.
ama bu kız bunu hem sırf zevk uğruna yapıyor hem de zavallı bi bebeğin canını umursamıyor.
seni bilemicem de ben bunu takdir edip ay sevmiş yapmış nolucak dicek değidim heralde dimi!
ne halt ederse etsin beni ilgilendirmez, ama o bebeğe bunu zevki için yapan biri sapıktan başka bişi olamaz
19 yaşında dünyanın bu kadar çamuruna batmış birinin bu konuda zaten yeterince geçmişi vardır
bu yolun yolcusu işte allah asıl senin zihniyetini ve bnu yapanı ıslah etsin aynı kafadansınız işte
konuyu acarken o heycanla sanırım yanlış cümle kullanmışım .. Yurda vermeyı onun ağzından duymadım böyle dusunuldu sadece onun haberı varmı onu da bılmıyorum ..
Kuzenimle konuşmadım diye demiştin zaten bence bi ara konuş destek amaçlı sonuçta yanında ne kadar çok destek vereni olursa o kadar kolay atlatır
Ailesi sahip çıkarsa doğursun baksın çocuğuna baba evinde.
Yurda versin demeye gönlüm elvermedi.
İlişkisi olduğu adam da uyuşturucu bağımlısı demişsin yanlış anlamadıysam
bu durumda o adamın peşinden gitmesi doğru olmayacaktır.
Aksine kendini daha büyük bir ateşe atacaktır.
Siz de böyle yönlendirmeyin bence.İlerisini de düşünün.
Kızın babası kabullenmez ise çaresiz yurda verilecektir bebek.
19 yaş için çok hızlı yaşamış hem de sağlam olmayan insanlarla.
Bu kınamak değil ama ibretlik bir durum.
Olan kime oluyor kendi hayatlarına ve ailelerine ne yazık ki.
Bundan sonrası için yapılacak fazla bişey gözükmüyor.
aramamk ıcın kendımı zor tutuyorum zaten ..
Ama yanlış yonlendırmektn korkuyorum ..
.etraflıca bı düşünmem lazım.
Bı bebegın hayatı soz konusu ..
of offf ..
Nolcak bu kız yaa.. ınsallah ıyı bı fıkır buluruz
Bı baba ıcın kız evladından böyle bısı duymak cok acı olsada sanırım bu yol kalıyo geriye ..
Kulaklarını gozlerını kapatıp bbegı ailesiyle buyutmelı galiba.
O durumda ben olsam alır vizeyi giderim başka da yapacak bişey görünmüyobence sapık kuzeninin ve o psikopat herifin dışında kimin yanında büyürse büyüsün yine de daha iyi bi hayatı olacaktır..
Bu ne ya? İlerde evladın olurmu bilmem ama kızın olursa senin onaylamadıgın şeyler yaparsa bu cümleleri tek tek yutarsın. Ne demek dünyanın çamuruna batmış. Sevmiş birlikte olmuş kendini satmamış ya!!!! Geçmişi olsa nolur nikah yapıp kuma diye mi alcaksın sana ne milletin geçmişinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?