• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekar kuzenim hamile(2014 yılında açılmış konudur)

ay öyle mi.
bu haltı yiyen arkadaş benim zihniyetimin çeyreğine sahip olsaydı başına onca halt gelmezdi.
kınamak başka bişey bu bu kızın ilk hatası da değil
kendi ne halt etmişse etmiş umrumda bile değil
ama kimse şeyinin keyfine bi canlının hayatını böyle mahvedemez.

Süper yazmışsın herkes sana salya atmış resmen .

ay öyle mi.
bu haltı yiyen arkadaş benim zihniyetimin çeyreğine sahip olsaydı başına onca halt gelmezdi.

Lütfen uslubunuza dikkat edin .
Size kuzenimi bu kadar aşşagılama hakkını kim verdi.:20:
Sabahtan beri susuyorum belki duzelırısnız ama yok .
Konuyu yorumlarınızla tartısma ortamı yaratacak sekılde de sabote ediyorsunuz ayrıca .

ay öyle mi.

sadece o canlının değil ailesinin de hayatını mahvediyor kaç kişinin canını yakıyor

Tesekkürler bilgilendirme için ..

inşallah bi çözüm olur. Vakit kaybetmeden konsolosu arasanız turist vizesi ile gidip orada evlenilebilr mi ve evlilik için gerekli evraklar ne diye sorun muhtemelen oluyordur çünkü bi arkadaşım tatil için turist vizesiyle günlüğüne gidip orada evlenmişti işlemler kısa sürüyor hemen evleniliyor diye.

Lütfen uslubunuza dikkat edin .
Size kuzenimi bu kadar aşşagılama hakkını kim verdi.:20:
Sabahtan beri susuyorum belki duzelırısnız ama yok .
Konuyu yorumlarınızla tartısma ortamı yaratacak sekılde de sabote ediyorsunuz ayrıca .

bu nasıl tepki nereye çekiyorsunuz yazılanları.sanırım olanların gerçekten farkında değilsiniz.kuzeninizin yaşadıgı hayatı siz normal görebilirsiniz ama burdan hiç öyle görünmüyor ve bu hayatın içine çekmeye çalıştıgı bir canlı söz konusu.

yani buraya konu açarken niyetiniz kuzenine yurt dışına çıkması için para toplamakmıydı yani ne dememizi ve ne yapmamızı bekliyorsunuz madem hiç sorun yok.

Üsluplara dikkat ediniz lütfen.
İnsanları yargılamak bizlere düşmez, konu sahibesine destek olacaksanız buyrun.
:46::46::46:
bende mune gelir şimdi diyordum gelmiş.

evet bayanlar kimsenin ahlaki değerini yargılamak bize düşmez biz kimiz ki sütten çıkmış ak kaşık mı. kimse kıza oh iyi yapmış hayatınız yaşamış çocukta yapmış falan demiyor herkes bir yere kadar kzın bu yaşına kadar yaşadıklarını doğru bulmuyor ama hativeye değil neticeye bakmak lazım bu kız hamile ve sonunda bu masum yavruya ne olacak...

Merhaba kızlar bu bdv den cıkamıcam ben galiba ! Dun bi haber geldi kuzenim bekar ve hamile bu zamana kadar cok fazla ilişkiler yasadı sacma sapan olaylarda ısmı anıldı bulundugu yerde adı cıktı resmen şimdi de hamile kalmıs sevgılısınden ve 5 aylık bebek baya buyumus bu zamana kadar aklı nerdeydı bızde bılmıyoz ama olayı sadece annem ben ve annesi bılıyo duyulursa ortalık karısacak Neler olabılecegını dusunmek bıle ıstemıyorum . Sevgılısı kabul etmıs bebegı ama o da pskopatın teki suan yurtdısında turkıyedekı belalılarından kacmıs kuzzenımı oraya cagırıyo ama ne pasaport ne vıze ne dıl ne de bunları alabılecek para yok . Cocugu dogurup yurda vermeyi bıle dusunuyo cok uzuluyorum napmalıyız nasıl bı akıl vermelıyım

kuzeninizin sevgilisi hangi ülkede şuan ?

eğer ki oranın vatandaşıysa hükümete bebeğinin olacağını bildirip aldırabilir yanına kuzeninizi

Ah be güzelim daha 19 yaşında aklı hala bir karış havada
kendi sorumluluğunu bile taşıyamamış ki
bir evladın sorumluluğunu nasıl taşısın
evlendirseniz ne olucak ki
:((((((((((((((((((((((((((((((((
evine eş çocuğuna anne olabilecek mi
yetimhane kısmı ise tamamen yürek sızısı
aldırmak içinde artık çok geççç :(((((
benim aklıma gelen yokmu akrabalarınız arasında
güvendiğiniz evlat hasreti çeken birileri
en azından gözünüzün gördüğü yer olur.

valla eş ya da anne olur olmasına da adam akıllı evlilik yaparsa olur. eltim 18 yaşında evlendi hamile kaldı kuzenim 19 yaşında evlendi hamile kaldı gayette güzel eş ve anne oldular... konu burda yaştan çok kızın bu adamla kısa süreliğinide olsa evlenmesi hiç değilse karşı çıkacak olanlar evlendi düşüncesiyle biraz yatışırlar... ve resmi nikahla çocuk doğumu nüfus işlemleri falan adam akıllı olur hiç değilse daha sonradan ayrılır adamdan ve kzıın ailesi sahip çıkacak artık başka çözümü yok bu işin:31:

bu nasıl tepki nereye çekiyorsunuz yazılanları.sanırım olanların gerçekten farkında değilsiniz.kuzeninizin yaşadıgı hayatı siz normal görebilirsiniz ama burdan hiç öyle görünmüyor ve bu hayatın içine çekmeye çalıştıgı bir canlı söz konusu.

yani buraya konu açarken niyetiniz kuzenine yurt dışına çıkması için para toplamakmıydı yani ne dememizi ve ne yapmamızı bekliyorsunuz madem hiç sorun yok.

Sen benimle nasıl konusuyorsun öyle .
Bu ne terbiyesizlik ! İtham ettiğin lafı sevıyene veriyorum .
Konumdan cık git !

Merhaba kızlar bu bdv den cıkamıcam ben galiba ! Dun bi haber geldi kuzenim bekar ve hamile bu zamana kadar cok fazla ilişkiler yasadı sacma sapan olaylarda ısmı anıldı bulundugu yerde adı cıktı resmen şimdi de hamile kalmıs sevgılısınden ve 5 aylık bebek baya buyumus bu zamana kadar aklı nerdeydı bızde bılmıyoz ama olayı sadece annem ben ve annesi bılıyo duyulursa ortalık karısacak Neler olabılecegını dusunmek bıle ıstemıyorum . Sevgılısı kabul etmıs bebegı ama o da pskopatın teki suan yurtdısında turkıyedekı belalılarından kacmıs kuzzenımı oraya cagırıyo ama ne pasaport ne vıze ne dıl ne de bunları alabılecek para yok . Cocugu dogurup yurda vermeyi bıle dusunuyo cok uzuluyorum napmalıyız nasıl bı akıl vermelıyım

Bu ne biçim iş yahu? Şaka mı bu?
Çocuk tam 5 aylık mı?

Ya lütfen doğurmasın bu çocuğu, doğduğu gün hayatı mahvolacak..Yazık günah..

Bu ne sorumsuzluktur anlamış değilim.

Hosgeldim canım aynı yazdıkların cumleleri tekrar tekrar kafamda kuruyorum bende ..
HAdı gıttı dıyelım napcak orada .. O adamla olacak mı bunlar o cocuga ne verebılecek ..
Ama ne yazıkkı bebegi sahıplenecek biri olacagını sanmıyorum kımse kalkısmaz annesı babası belli cocugu almaya .. Zatn babasından korkarlar en basta .. O da oradan lafta sahıp cıkıyo ama gorunen hıc bıseyy yok
Bu kız bunu tek basına yapmadı ! Ona guvendı belliki ..

Her hatanın bir bedeli vardır. Bu bedelin nasıl ödeneceğine de kuzeniniz ve durumdan haberdar annesi karar verecektir. Siz yormayın boş yere kendinizi.

Ya 5 aylık olana kadar neredeymiş aklı ,öğrendi de söylemeye mi korktu
bu bebek ne yapılır ki doğursan olmaz başka şey söylemeye dilim bile varmıyor
yurda vermek için bir insanın kalbinin taşlanmış olması gerekir minicik bi bebek herşeyden habersinz yavru doğmasın nolur :14:

Artık 5 aylık olana kadar aklı nerdeymiş, bunu yapana kadar aklı nerdeymiş demenin bir manası yok.
zaten o günlere geri dönebilse şu yargılamalar işe yarardı ama artık böyle bir durum yok.
elbette kimse tasvip etmiyor evlilik dışı ilişkileri(en azından ben etmıyorum)
o halde inşallah bu saatten sonra hata yapmaz.
çocuk için de en doğru olan neyse ona karar verirler umarım.

daha fazla yargılayıp büyük konuşmayın bana kalırsa. siz ama ben yargılamıyorum, kınamıyorum dersiniz ama söylediklerinizin büyük konuşmak yerine geçeceğinin,geçtiğinin belki farkında bile değilsiniz.

Son düzenleme:
Bulundukları yerde kımse boyle bişeyı kaldıramaz .. tum aıle orda dogup buyumus ıs ekmek , ev hepsı orada .. Yani tasınamazlar da sanmam boyle buyuk bı fedakarlık yapsın annesı babası ..
Zaten babası ya evden kovar ya da vurur. Onlar yapmasa dayıları amcaları yapacak ..

ne olur ana haberlerde bir kadın cinayeti daha duymayalım insanlar hata yapabilirler affetmek erdemdir. allah kolaylık versin çocuğa gelince yurda vermeyin nolur yazık olur

Ya 5 aylık olana kadar neredeymiş aklı ,öğrendi de söylemeye mi korktu
bu bebek ne yapılır ki doğursan olmaz başka şey söylemeye dilim bile varmıyor
yurda vermek için bir insanın kalbinin taşlanmış olması gerekir minicik bi bebek herşeyden habersinz yavru doğmasın nolur :14:

çöpe atılan yavrular geldi aklıma Allahım sen herkese akıl fikir ver.kimseler böyle bir şeyi hak etmez.

Back