bekar kuzenim hamile(2014 yılında açılmış konudur)

Umarım sen veya sevdıklerın böyle bişi yaşamaz..
Ne yapmamızı beklıypsun oldurelım mı kızı ..
Bu mu cozum ?

Hiç bişeyi normalleştirmiyorum. Kimse sana git sırtını sıvazlada demiyo ama bu kadarda yerden yere vurmak doğru değil. Herkes direk hayatının aşkıyla tanışıp evlenip mutlu yuva kuramıyo. Hayatın çoğu insanın kendi seçimlerinden ibarettir ama bazen hayat sana ne getirir bilemezsin bazen yanlış seçimler yaparsın bazen tek bi yanlışla kalmaz böyle yanlış üstüne yanlış yaparsın.

Bu yaşına kadar kızın yaşadığı cinsellik kimseyi ilgilendirmez. Beden kendi bedeni ister her önüne gelenle olur isterse kilit vurur.
Yazdıklarınızda gayet iyi anladım bnm bunları anlıycak kapasitem var ama senin empati yapma yeteneğin yok bence. Herkes bu dünyada başka şeylerle sınanıyo ben buna çok inanıyorum. Neye " ayyyyy asla yapmam "bilmem ne bıdı bıdı yaptıysam hepsi tek tek nasıl oldugnu anlamadan karşıma çıkmıştır.

Yani kısaca olan olmuş " vurun kahpeye" moduna girmeye gerek yok.

Kesinlikle .......

Umarım sen veya sevdıklerın böyle bişi yaşamaz..
Ne yapmamızı beklıypsun oldurelım mı kızı ..
Bu mu cozum ?

yazık size napıcaksınız ki siz de bişi yapamazsınız
zavallı bebek dünyaya 5-0 geride başlayacak
19 yaşında anne olan, okumamış işi gücü olmayan biri babasız bebek büyütürken
ne verebilir ki o bebeğe koca bi hiç ya da o oğlandan baba olsa nolur olmasa daha iyi

ortada madur olmuş ve bu maduriyeti son nefesine kadar yaşayacak bi bebek
evladının hataları yüzünden yıllarca kahır çekecek anne baba
ve diğer aile üyeleri var işte
onca kişinin hayatını ve kendi hayatını mahvetmiş bi kız
e bundan sonra yapılcaklar çok da bişi ifade etmicek malesef
allah sabır versin

Bence bekliyelim çocuk doğsun sonra kızı recm ederiz. Toprağa gömeriz falan taşlarız.

bu kadar yüzeysel olup olayı basite indirgemeye gerek yok bence.
ben buna çıkacak bi laf etmedim.
hayat tabi ki her zaman doğru seçimlerden ibaret değildir, sen
doğruyu seçersin ama hayat karşına kötü bi sonuç çıkarır tamam kabul.
ama uyuşturucu bağımlısı bi oğlanla birlikte olup nası bi sonuç bekleniyodu pardon?
bu arkadaş başından doğru seçimi yapmamış ki sonucu kötü oldu diye üzülsün?!

ayrıca da size göre herkes her istediğiyle düşüp kalkabilir kendi bedeni demişsiniz.
ben böyle düşünmüyorum.ne kadar yanlış bişeyi savunduğunuzu görün işte.
şu okuduğunuz konuya bakın, bi insanın düştüğü duruma bakın kaç hayatı yaktığına bi bakın.
savunduğunuz şey mantıklı olsaydı bugün burda böyle bi konu okuyo olmazdınız.
o yüzden neyi savunduğunuza dikkat edin, insanları yanlışa teşvik etmeyin.

Canım bnm bak iyikide yapmış ayyyy çok güzel olmuş iyikide böyle yapmış demiyorum ama olaylar buraya geldikten sonra kalkıpta olmuş şeyleri bu kadar yargılamak bence hoş bişey değil.
Kimseyi yanlışa teşvik etmiyorum. Ben bunları savundum diye herkes küçük yaşta sevişmeye mi başlıycak allah aşkına!
Her insan düşebilir dibe batabilir o an yapılıcak tek şey elinden tutmaktır. Sen çoktan feleğin çemberinden geçmişsin demek değildir!

inşallah artık hep mutlu olursun
şimdiden işliyorum onu inşallah genlerine yer eder

Rezillik her halükarda çıkacağına göre tek mantıklı yol ailenin çocuğa sahip çıkması
yok eğer yurda verirlerse de allah bildiği gibi yapsın

tabi ki o çocuğa yazık yaptığı yanlış ben doğru demiyorum ama sonuçta o daha gencecik bir kız kandırılmış olamaz mı ana babasının sevgisini alamadığı için bu durumlara gelmiş olamaz mı ?nsanları yargılamak bu kadar kolay değil...

turist vizesi alıp gitsin ve konsoloslukta hemen evlensinler. ya da konsolosluğa gidip bi konuşsa nasıl olmalı diye belki çözüm bulurlar

kızın babası bu olayı duyduğunda öldürmeyi düşüneceğine arkasına dönüp baksın.ben ne yaptım da bu evlat bu kadar yanlışa düştü,ben nasıl yetiştirdim ki bu kadar yanlışa battı desin.

eğitim önce aileden gelir.bu kızın bu durumda olmasının baş sorumlusu annesi ve babasıdır.
o bebek yurda verilmemeli.mantıklı olan tek şey kıza ve bebeğe sahip çıkılmasıdır.ya da ben çok hayal kuruyorum.sanırım bunların hiçbiri olmayacak.

çok çok üzgünüm.o bebeğin yurda verilmesi ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.aslında anne babası var ama yok.
ne kadar acı.

diyelim ki bebek yurda verildi.herkesten bu durum saklandı.sizin kuzende büyüdü.başka bir hayat kurdu.evlendi.ve çocuğu oldu.
bakalım şimdi geçmişe.komşular sustu.çevre unuttu.anne baba gururlu kızı evlendi diye.

o bebek?bütün bunları haketti mi?

yaşı çok küçükmüş ya( hata yapma yaşları işte tehlikeli zamanlar olan o bebeciğe olacak malesef bence bıran önce vizesini pasaportunu alsın gitsin bebegın babasının yanına

işte bu yüzden keyfi kürtaja yasak gelmesine destek veriyorum ..
bu bedensel bir hak değil arkadaş .
bu ne yaa ,şu kkda okuduğum evlilik dışı bebekler bile yeter be ,nasıl yaşadığınız önemli değil ama madem böyle yaşıyorsanız önlemini alın be alın..
ne günahı var o garibin.
ALLAH böyle insanları islah etsin yaa ..
çok sinirleniyorum böyle haberlere yaa...

zihniyete bak ya önyargıya bak. kimse kınadığını yaşamadan ölmez evlatlarımız olacak hepımızın vardır belkide.

zihniyete bak ya önyargıya bak. kimse kınadığını yaşamadan ölmez evlatlarımız olacak hepımızın vardır belkide.

ay öyle mi.
bu haltı yiyen arkadaş benim zihniyetimin çeyreğine sahip olsaydı başına onca halt gelmezdi.
kınamak başka bişey bu bu kızın ilk hatası da değil
kendi ne halt etmişse etmiş umrumda bile değil
ama kimse şeyinin keyfine bi canlının hayatını böyle mahvedemez.

arkadaşın yazdıklarında kınamaya dair bir şey göremedim.

ahlaki çöküntüye dikkat çekmiş eger sizce her şey normal ise hamile kalması ve çocugu anasının babasının yanında doğurması da normaldir o yüzden nedir bu telaş.

umarım ilerde bri kızınınnız olupta veya varsa oglan -kız fark etmezzz
ben ilerde kime ne dedim ne büyük konuştum diyeee düşümenizee gerek bırakmazlar siziii..
şuan konu sahibinden çok size üzüldüm fikir yoksunu!!!!

aynen.....

alo 183 hattini arayip durumu anlatip neler yapılabileceğinizi bir sorun.. Belki size güzel bir yöntem sunarlar.

Devletin anne ve çocuğuna ilişkin güzel programları var belki birinden faydalanır hem kendini kurtarir hem çocuğuna bakar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…