• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekar kuzenim hamile(2014 yılında açılmış konudur)

5 aylık hamile olunca karnı belli olmaz mı ya nasıl saklayabiliyo aileden falan :/

Oyle bir durumki asagi sakal yukari biyik bugun evlense vize vermeleri 1 seneyi bulur evlendigi kisinin oturumu calisma izni var mi esine bakabilecek mi bunlar avrupada cok onemli dil bilmesine gerek yok oraya gittiginde kursa gidiyorlar 3 sinav hakki var gecerse vatandaslik aliyor yoksa ulkesine iade ediliyor prosedur bu sekilde sizin bir sure misafir etme durumunuz varsa edin sevgilisi bulundugunuz sehire gelsin hemen nikahi kiyin en azindan vize islemleri baslamis olur hamile oldugunu goz onune alirsak 4 ayda vize hallolur gibi geliyor cifte vatandasligi varsa sevgilisinin ailesi ile konusun cocuga sahip cikabilirlerse onlar yanlarina alsin

Benim kızım böle bişey yapsa evimi barkımı satar başka şehre yerleşir torunuma çocuğuma sahip çıkarım sokağa atmam hele ki yurda asla vermem
ama bacaklarını da kırarım ayrı

Senin gibi bir annem olsaydı bu hayatta bana herşey çıtır çerez gibi gelirdi........gerçi çok cefakar bir kadın ama çok zayıf

senin gibi bir annem olsaydı bu hayatta bana herşey çıtır çerez gibi gelirdi........gerçi çok cefakar bir kadın ama çok zayıf

bana anne diyebilirsin :48::48:
Yapmayacağım şeyi sölemem söylediğim şeyi de yaparım :34:

keşke o da farkında olsa :31::31::31::31:

Daha Allah korusun başına birşey gelmedi de ondan.......ilerde senin sayende evliliğinde kendini ezdirmez..........maddi durumum ev tutmaya yetecek olduğu için eve dönmeden boşandım.....bizimkilerin evine döneceğime gözümün içine baka baka beni aldatan ve sürekli huzursuzluk çıkaran bir adamla aynı evde yaşadım.......bir de bunları ömürboyu yaşamak zorunda hissedenler var.....Allah yardımcıları olsun sağlık bile elden gidiyor...........
En önemlisi aile ve sağlık.......herşey halloluyor

Rabbim böyle bir günahla sınamasın inşallah anne için çok zor . Zamanı geldiğinde seni en çok mutlu edecek olan torun haberi , kabusun oluyor . Allah korusun. Madem kızın annesinin haberi var torununa sahip çıksın , kuzeniniz için bir sürü şeyle anıldı adı çıktı demişsiniz birde bununla anılsın birde bunun için çıksın adı, insanlarda zamanla alışır. Ayrıca evlilik dışı bir çocuk babası sahip çıksa ne çıkmasa ne mesele çocuğa maddiyat için bakmak değilse, kuzeniniz yurt dışına çıksa bile toplum yine aynı tepkiyi verir , çocuk her halukarda evlilik dışı. Babası da madem kabul etmiş yiyip içip yatmasın orda çalışsın para göndersin , onun orada yapacağı babalıkta anca o olur zaten.

bence sapık kuzeninin ve o psikopat herifin dışında kimin yanında büyürse büyüsün yine de daha iyi bi hayatı olacaktır..

19 yaşında bi kızcağıza niye sapık diyosunuz_? erkek olsa demezdiniz ama dimi...hay ben sizin zihniyetinize ...yardım ediceğinize hala hemcinselerinizi kötüleme derdinseniz

19 yaşında bi kızcağıza niye sapık diyosunuz_? erkek olsa demezdiniz ama dimi...hay ben sizin zihniyetinize ...yardım ediceğinize hala hemcinselerinizi kötüleme derdinseniz
valla konuyu okudum ytamamen tavsiye verecek bilgiye sahip degilim ama suna katilmadan edemedim. Bu da bir cahilliktir bence. Korunmadigini dogan bebegi atmaya calismasini kinayin ama bi hemcinsinizi asagilarken kendi cinsinizi asagiladiginizi da unutmayin. iliski yasama kismi bizi sizi ilgilendirmez.

cnm cok üzüldüm ya..inş.bu dönemı hayırlısıyla atlatıırsınız. yalnız şuan kuzenının yurt dışına gitme durumu fılan cok zor bırde 4 ayı kalmış..benı düşündüren kuzenının saglıgı..yanı babası duyarsa bu kız ne yapacak.bebek doğana kadar sizde filan kalamazmı? yanı bıraz durumu ıdare etsenız.babası duyarsa öldürür diyorsunuz.aklıma şöyle bırsey geldi bebek doğana kadar ve doğduktan sonra gızlense,bebek bır aileye verılse ama emaneten,sonra kız eger netıcede o adamla evlenecekse eger,evlendikten sonra bebegını gerı alsa.söyledıklerım belkı ütopya olabılır ama aklıma başka care gelmiyor:(

Son düzenleme:
Oyle bir durumki asagi sakal yukari biyik bugun evlense vize vermeleri 1 seneyi bulur evlendigi kisinin oturumu calisma izni var mi esine bakabilecek mi bunlar avrupada cok onemli dil bilmesine gerek yok oraya gittiginde kursa gidiyorlar 3 sinav hakki var gecerse vatandaslik aliyor yoksa ulkesine iade ediliyor prosedur bu sekilde sizin bir sure misafir etme durumunuz varsa edin sevgilisi bulundugunuz sehire gelsin hemen nikahi kiyin en azindan vize islemleri baslamis olur hamile oldugunu goz onune alirsak 4 ayda vize hallolur gibi geliyor cifte vatandasligi varsa sevgilisinin ailesi ile konusun cocuga sahip cikabilirlerse onlar yanlarina alsin

evet bu söylenenlerı de değerlendirmesi gerekir konu sahibinin.mantıklı fikirler.

çok zor bi durum gerçekten...
ama ebeveynlerinin yaptığının cezasını bebek cekmemeli bence o herşeyden habersiz

Adam bildigin kizdan ve ailesinden kacmis yurtdisina.. keske kurtaj parasi birakip kacsaydi..

Yenidogan evlat edinmek icin sira beklEyen aileler yok mu. Bebegi devlet hemen sahiplendirir diye dusunuyorum. Boylesi bebek icin cok daha hayirli olur.

Kiz yurtdisina falan gidemez oyle biseye kalkistgnzda adam tuyer..

Günaydın kızlar. Hepınıze cok teşekkür ederım butun yorumları düşünüyorum ama durum asagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu..
İşin içinden çıkamıyorum .. Ama aılenın başka bı yere taşınma ıhtımalını kafada sılıyorum cunku aile asla böyle bısı yapmaz..
Kız bende de kalamaz zaten kayınvalıde eltım kaynım vs bızım akrabalardan nefret edıyo bı de bunu duyarlarsa benım hayatım da alt üst olur..
Kocama bıle soylemedım bu durumu.. Sımdıden bebegın hayatı kW lafı sözünden daha onemlı dıyenlerı duyar gibiyim ama sonuçta benım de bı hayatım var kurulu düzenim var .. Yanı bu ıhtımal de saf dışı ..
Ya araya cok samımı babanın sevdıgı bı kişi sokulup bu olay anlatılacak kızın babasına .. Ki sonucu tamamen surprız ne yapacağı belli olmaz ..
Ya bu kız kendı ayrılacak aılesınden .. Ama maddı ımkanı yok tek basına bebek sorumluluğunu da alamaz.. artık bebegın babasımı yardım eder maddiyattan orası meçhul ..

Ya da bu kız yurt dışına gıdecek , o ıhtımal ıcın de bırsuru olumsuz yorum gelmş ..
Bı cozumu olmalı mutlaka ama hangısı

Benim kuzenimde aynı böyle 18 yasındayken evlilik dışı hamile kalmıştı ama aldırmadı. Niye aldırmadı hiç bilmiyorum. Hamile oldugnu ögrenir ögrenmez teyzeme falan söylemişti.neyse bnm kuzenim kızını doğurdu kimseye vermedi hatta doğum yaptıgı gün hastanede doğum yapan baska bi kasın cocugnu bırakıp gitmiş benim kuzenim o yaşta o çocugada sahip çıktı. Hatta ikisini gören ikiz zannediyo ikiside sarışın küçük burunlu kalın dudaklı :) kimse üvey olduklarını anlamıyo. Madem babası belli çocugu yurda falan vermesin. Bence şuan yapıcagnız tek şey kuzeninize destek olmak.

Bunlari 18 yasinda sorumsuz bir sekilde hamile kalan kuzen mi yapti? Bravo yani. Dogurmaya cesareti de takdire sayan diger hareketini zaten soylemiyorum...

merhaba kızlar bu bdv den cıkamıcam ben galiba ! Dun bi haber geldi kuzenim bekar ve hamile bu zamana kadar cok fazla ilişkiler yasadı sacma sapan olaylarda ısmı anıldı bulundugu yerde adı cıktı resmen şimdi de hamile kalmıs sevgılısınden ve 5 aylık bebek baya buyumus bu zamana kadar aklı nerdeydı bızde bılmıyoz ama olayı sadece annem ben ve annesi bılıyo duyulursa ortalık karısacak neler olabılecegını dusunmek bıle ıstemıyorum . Sevgılısı kabul etmıs bebegı ama o da pskopatın teki suan yurtdısında turkıyedekı belalılarından kacmıs kuzzenımı oraya cagırıyo ama ne pasaport ne vıze ne dıl ne de bunları alabılecek para yok . Cocugu dogurup yurda vermeyi bıle dusunuyo cok uzuluyorum napmalıyız nasıl bı akıl vermelıyım

offf arkadaşım yaaa
harbi aklı nereymiş bu zamana kadar
aldırsaymış madem
ama olan olmuş tek çare
apar topar evlenecek
yazık olacakları düşünemiyorum bileee
allah kolaylık versin
allah şaşırtmasın
not:(sen böle bir aileden bu kadar temiz çıktığın için sana hayranım)

olan bebeğe olmasın bari sahip çıkın yapmış bir hata belki annelik onun yaşantısınıda düzeltecektir anneyide bebeğinden ayırmak olmaz yazık ben olsam kuzenime elimden gelen yardımı yapardım kolaylıklar diliyorum bu yolda size.......

offf arkadaşım yaaa
harbi aklı nereymiş bu zamana kadar
aldırsaymış madem
ama olan olmuş tek çare
apar topar evlenecek
yazık olacakları düşünemiyorum bileee
allah kolaylık versin
allah şaşırtmasın
not:(sen böle bir aileden bu kadar temiz çıktığın için sana hayranım)

canımsınnn ...
Apar topar evlensın evet ama adam da norml degılkı bı suru sey kullanıyor bişi ypmasın ılerde.
uyuşturucu kullanan kişiler ne kadar sevse de sağlıklı dusunemedıgı ıcın zarar verebılır kuzenime..
Eski sevgılısı de cok kostu pesınden ama o da manyaktı böyle madde falan kullanıyodu bıçakladı kızı..
Gunlerce komada kaldı ..
Ya aynı seylerı yasarsa ..

Back