ya okuduğunuzu anlama sorununuz var ya da anlayacak kapasitede değilsiniz sanırım.
sevip birlikte olmasını anlarım, ama bunun sevdiği bile belli değil.
konuyu tekrar okursanız, arkadaş 19 yaşına kadar çok birliktelikler yaşamış.
hepsini sevdi o zaman öyle mi?
19 yaşında adı çıkmış
psikopatın birinden hamile kalmakta bi sorun görmemiş.
19 yaşında aşk(!) hikayelerinin biri yüzünden sevgilisi tarafından bıçaklanmış komada kalmış.
19 yaşına gelmiş, doğum kontrol yöntemlerinden bi haber ama çok saf çok iyi niyetli ahh canıımm
kafası her türlü ilişkiye, bıçaklanacak kadar yakın ve ihtiraslı ilişkiler kurmaya basmış ama.
sonra bu yolun yolcusu deyince ben suçlu oluyorum
asıl sana bu ne ya?19 yaşında ne bu ilişki erkek merakı?
hamile kalmak ne demek?
onun yaşındakiler kafasını dersten kaldırmazken, üniverstelerde gezerken kızın 19 yıllık hayatı dallas dizisi maşallah.
bu ne acele?erkeksizlikten öldü mü anlamadım?
buna alkış mı tutmalıyım?
e yazık bebek de olmuş ya yurda verin ya da ailecek bakın mı demeliyim?
öyle olsa nolacak? o bebeğin her zaman çarpık bi düzeni olacak, bi babası olmayacak
bunu takdir mi ediyim, hafife alıp ay neyse cnmmm üzülme yorumlarından mı atıyım?
ben kimseyi kınamıyorum, ne halt ettiği beni ilgilendirmez.ama bu kızın yaptığı hata değil.hata bi kere olur.
bıçaklanıyo eski sevgilsi tarafından, ve sonra gidip başka bi erkekten hamile kalıyo.
ve bu kız daha 19 yaşında, onca ilişkiyi bu kadar yıla nası sığdırdığını da anlamadım ve ortada da masum bi bebek var.
kınamıyorum,gerçekleri söyledim diye kötü oluyosam umrumda da diil
gerçekler bunlar, bu kız feleğin çemberinden geçmiş işte bu yaşta
ortada kalmış masum bi bebeği ve kızın yaşadığı ahlaki çöküntüyü görmezden gelip
ayy yazık cnm yaa diyemicem, bu beni vicdanen rahatsız eder!
allah akıl fikir versin bunu yaşayan kişiye de, normalleştiren arkadaşlara da!
Umarım sen veya sevdıklerın böyle bişi yaşamaz..
Ne yapmamızı beklıypsun oldurelım mı kızı ..
Bu mu cozum ?