• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekar kuzenim hamile(2014 yılında açılmış konudur)

Peki merak ettim, sizin kuzeninizin ailesi bir şey demedi mi ? Ya da sevgilisi sahip çıkmadı mı ? Bekar bir anne mi oldu ? Bunları merak ettim :17:

Çocugun babasıyla evlenmedi. Aynen bekar bi anneydi :) şuan ikiside lisede özel bi okulda okuyolar. Teyzem çok büyük bi destek verdiği için kolay atlattı. Ailedende kimse bişey demedi sonuçta olan olmuş hiç evlilikti bilmem neydi konuşmadık. Dünyanın sonu gelmiş gbi davranmadık yani :) zaten çocukların babasıda sonra baska bi kadınla evlendi ondanda çocukları var :) ama hayat işte oda genç yaşta kalp krizinden öldü zaten

canımsınnn ...
Apar topar evlensın evet ama adam da norml degılkı bı suru sey kullanıyor bişi ypmasın ılerde.
uyuşturucu kullanan kişiler ne kadar sevse de sağlıklı dusunemedıgı ıcın zarar verebılır kuzenime..
Eski sevgılısı de cok kostu pesınden ama o da manyaktı böyle madde falan kullanıyodu bıçakladı kızı..
Gunlerce komada kaldı ..
Ya aynı seylerı yasarsa ..

Canım yorumları okudum, Allah yardımcınız olsun. Bir laf vardır, ölüsü olan bir gün, delisi olan her gün ağlar işte böyle...
Bebeğe yazık sadece... Nice evli barklı insanlar çocuk çocuk diye inler, evlat hasreti çeker de, böyle alakasız insanların "evladı" olur... Takdiri İlahi... Çok fazla müdahil olmanızı önermem, bir de siz ve aileniz zarar görmeyin. Her yapan kendine yapar, sizin bir suçunuz sorumluluğunuz yok. Keşke elden gelen bir şey olsaydı. Bu işin iki çaresi vardı, biri evlenmeleri diğeri aldırmaları ama ikisi de geçmiş... Neyse ki başka şehirdeymişsiniz, Allah muhafaza vururlar falan diyorsunuz :s

canımsınnn ...
Apar topar evlensın evet ama adam da norml degılkı bı suru sey kullanıyor bişi ypmasın ılerde.
uyuşturucu kullanan kişiler ne kadar sevse de sağlıklı dusunemedıgı ıcın zarar verebılır kuzenime..
Eski sevgılısı de cok kostu pesınden ama o da manyaktı böyle madde falan kullanıyodu bıçakladı kızı..
Gunlerce komada kaldı ..
Ya aynı seylerı yasarsa ..

:53::53::53: bıçakladımı :53: kuzeninde yani çok sansasyonel bi 19 sene geçirmiş. Allah yardımcısı olur inşallah.

:53::53::53: bıçakladımı :53: kuzeninde yani çok sansasyonel bi 19 sene geçirmiş. Allah yardımcısı olur inşallah.

Evet ne yazıkki ..
Daha neler neler hemde..
Sımdı komık olacak yazdığım belkı bu konunun ustune ama gerçekten cok ıyı nıyetlı bı kız..
Kımseye tırnak ucu kadar kotuluk dusunmezz hep hatasının bedelını cekıyo hep kendıne yaptı bu zamana kadar.
Bıcaklanma olayından sonra bı sure kaldı bızde cevrsınden kopsun dıye ama olmadı .. O sure ıcınde daha da sevdım cok merhametlı biri gerçekten ben sevıyorum kıızı ..
Belkı hamıle kaldı bu merhametı yzuunden o cana kıyamadı ne olursa olsun en kotusu bebegı aldırmak dıye duşundu .
Bı de oğlan daha yenı gttı yurt dışına ..
Belkı evlenmek ıcın ımkan yaratmasını bekledi ..
Bılmıyorum .
Evet cok sey yasadı ama kendınden başka kimseye zarar vermedı verdırmedi...

19 yaşında bi kızcağıza niye sapık diyosunuz_? erkek olsa demezdiniz ama dimi...hay ben sizin zihniyetinize ...yardım ediceğinize hala hemcinselerinizi kötüleme derdinseniz

ben ne yardımı edicem?ben mi bakıcam çocuğa, adamların altından mı toplicam?
benimle böyle konuşamazsın sen,bu bir
ikincisi, insanların biriyle düzgün bi ilişkisi olmasının sonucunda yaşadığı birlikteliği anlayabilirim.
ama bu kız bunu hem sırf zevk uğruna yapıyor hem de zavallı bi bebeğin canını umursamıyor.
seni bilemicem de ben bunu takdir edip ay sevmiş yapmış nolucak dicek değidim heralde dimi!
ne halt ederse etsin beni ilgilendirmez, ama o bebeğe bunu zevki için yapan biri sapıktan başka bişi olamaz
19 yaşında dünyanın bu kadar çamuruna batmış birinin bu konuda zaten yeterince geçmişi vardır
bu yolun yolcusu işte allah asıl senin zihniyetini ve bnu yapanı ıslah etsin aynı kafadansınız işte

ikincisi, insanların biriyle düzgün bi ilişkisi olmasının sonucunda yaşadığı birlikteliği anlayabilirim.
ama bu kız bunu hem sırf zevk uğruna yapıyor hem de zavallı bi bebeğin canını umursamıyor.
seni bilemicem de ben bunu takdir edip ay sevmiş yapmış nolucak dicek değidim heralde dimi!
ne halt ederse etsin beni ilgilendirmez, ama o bebeğe bunu zevki için yapan biri sapıktan başka bişi olamaz
19 yaşında dünyanın bu kadar çamuruna batmış birinin bu konuda zaten yeterince geçmişi vardır
bu yolun yolcusu işte allah asıl senin zihniyetini ve bnu yapanı ıslah etsin aynı kafadansınız işte

Ne olursa olsun o benım kuzenim ..
Lütfen bu tarz ıthamlar yapmayalım..
O yolun yolcusu demişsin ne kadar kötü bı kelıme ..
Sevdı beraber oldu para ıcın bırlıkte olanlar ıcın kullanırı o cümle.
Keske evlenip yasasaydı bunları ama, evlenmeden ilişki yasadı böyle bı sıfatla tanımlamak cok yanlış olur ama dimi ..

bence kuzenin evladına bakabilecek, sahip çıkacak, kıymet verecek çocuk sahibi olmayı bekleyen evlat edinmek isteyen bir aile bulsun. ve çocuğunu evlatlık olarak versin. Bu durumda çocuğa da yazık olacak çünkü.

Evet ne yazıkki ..
Daha neler neler hemde..
Sımdı komık olacak yazdığım belkı bu konunun ustune ama gerçekten cok ıyı nıyetlı bı kız..
Kımseye tırnak ucu kadar kotuluk dusunmezz hep hatasının bedelını cekıyo hep kendıne yaptı bu zamana kadar.
Bıcaklanma olayından sonra bı sure kaldı bızde cevrsınden kopsun dıye ama olmadı .. O sure ıcınde daha da sevdım cok merhametlı biri gerçekten ben sevıyorum kıızı ..
Belkı hamıle kaldı bu merhametı yzuunden o cana kıyamadı ne olursa olsun en kotusu bebegı aldırmak dıye duşundu .
Bı de oğlan daha yenı gttı yurt dışına ..
Belkı evlenmek ıcın ımkan yaratmasını bekledi ..
Bılmıyorum .
Evet cok sey yasadı ama kendınden başka kimseye zarar vermedı verdırmedi...

İllaki iyi biridir canım bnm. Cinsellik yaşadı diye karşısına kötü insanlar çıktı diye oda kötü olucak değil ya. Belki iyi biridr ama sorumsuz oldugu kesin :) yurda veririm demiş ama şimdi onun için ne desek boş çünkü nasıl bi ğiskolojide bilemeyiz ki kim bilir neler düşünüyodur. E bide hamilelikte hormonlar falan her yurda vericem dediği zaman içi kopuyodur bence ki yurda vericeğide kesin değil ama bu kıza kimse sahip çıkmazsa mecbur vermek zorunda.

Bu arada asla kuzeninizi yadırgamak istemem. Yadırgayanlarada söylicek pek bişey yok ama biz her ne kadar kınasakta ilerde hayatın bize ne getirceğnş bilemeyiz. Sonuçta kızımız torunlarımız olabilir onların başına gelebilir. O yüzden kimse yadırgamasın bence.
" kimse sınanmadığı günahın masumu sanmasın kendini"

İllaki iyi biridir canım bnm. Cinsellik yaşadı diye karşısına kötü insanlar çıktı diye oda kötü olucak değil ya. Belki iyi biridr ama sorumsuz oldugu kesin :) yurda veririm demiş ama şimdi onun için ne desek boş çünkü nasıl bi ğiskolojide bilemeyiz ki kim bilir neler düşünüyodur. E bide hamilelikte hormonlar falan her yurda vericem dediği zaman içi kopuyodur bence ki yurda vericeğide kesin değil ama bu kıza kimse sahip çıkmazsa mecbur vermek zorunda.

Bu arada asla kuzeninizi yadırgamak istemem. Yadırgayanlarada söylicek pek bişey yok ama biz her ne kadar kınasakta ilerde hayatın bize ne getirceğnş bilemeyiz. Sonuçta kızımız torunlarımız olabilir onların başına gelebilir. O yüzden kimse yadırgamasın bence.
" kimse sınanmadığı günahın masumu sanmasın kendini"

Destegın ıcın teşekkür ederım canım cok saol .. Evet sorumsuz daavranmıs fazlasıyla..
Yurda verılmelı mı fıkrı ondan çıkmadı sadece ıhtımaller uzerınde duruldu..
Kabul edecegını de sanmam zaten

konuyu acarken o heycanla sanırım yanlış cümle kullanmışım .. Yurda vermeyı onun ağzından duymadım böyle dusunuldu sadece onun haberı varmı onu da bılmıyorum ..

Bu ne ya? İlerde evladın olurmu bilmem ama kızın olursa senin onaylamadıgın şeyler yaparsa bu cümleleri tek tek yutarsın. Ne demek dünyanın çamuruna batmış. Sevmiş birlikte olmuş kendini satmamış ya!!!! Geçmişi olsa nolur nikah yapıp kuma diye mi alcaksın sana ne milletin geçmişinden.

konuyu acarken o heycanla sanırım yanlış cümle kullanmışım .. Yurda vermeyı onun ağzından duymadım böyle dusunuldu sadece onun haberı varmı onu da bılmıyorum ..

Kuzenimle konuşmadım diye demiştin zaten bence bi ara konuş destek amaçlı sonuçta yanında ne kadar çok destek vereni olursa o kadar kolay atlatır

Kuzenimle konuşmadım diye demiştin zaten bence bi ara konuş destek amaçlı sonuçta yanında ne kadar çok destek vereni olursa o kadar kolay atlatır

aramamk ıcın kendımı zor tutuyorum zaten ..
Ama yanlış yonlendırmektn korkuyorum ..
.etraflıca bı düşünmem lazım.
Bı bebegın hayatı soz konusu ..
:( of offf ..
Nolcak bu kız yaa.. ınsallah ıyı bı fıkır buluruz

Ailesi sahip çıkarsa doğursun baksın çocuğuna baba evinde.
Yurda versin demeye gönlüm elvermedi.
İlişkisi olduğu adam da uyuşturucu bağımlısı demişsin yanlış anlamadıysam
bu durumda o adamın peşinden gitmesi doğru olmayacaktır.
Aksine kendini daha büyük bir ateşe atacaktır.
Siz de böyle yönlendirmeyin bence.İlerisini de düşünün.
Kızın babası kabullenmez ise çaresiz yurda verilecektir bebek.
19 yaş için çok hızlı yaşamış hem de sağlam olmayan insanlarla.
Bu kınamak değil ama ibretlik bir durum.
Olan kime oluyor kendi hayatlarına ve ailelerine ne yazık ki.
Bundan sonrası için yapılacak fazla bişey gözükmüyor.

Ailesi sahip çıkarsa doğursun baksın çocuğuna baba evinde.
Yurda versin demeye gönlüm elvermedi.
İlişkisi olduğu adam da uyuşturucu bağımlısı demişsin yanlış anlamadıysam
bu durumda o adamın peşinden gitmesi doğru olmayacaktır.
Aksine kendini daha büyük bir ateşe atacaktır.
Siz de böyle yönlendirmeyin bence.İlerisini de düşünün.
Kızın babası kabullenmez ise çaresiz yurda verilecektir bebek.
19 yaş için çok hızlı yaşamış hem de sağlam olmayan insanlarla.
Bu kınamak değil ama ibretlik bir durum.
Olan kime oluyor kendi hayatlarına ve ailelerine ne yazık ki.
Bundan sonrası için yapılacak fazla bişey gözükmüyor.

Bı baba ıcın kız evladından böyle bısı duymak cok acı olsada sanırım bu yol kalıyo geriye ..
Kulaklarını gozlerını kapatıp bbegı ailesiyle buyutmelı galiba.

aramamk ıcın kendımı zor tutuyorum zaten ..
Ama yanlış yonlendırmektn korkuyorum ..
.etraflıca bı düşünmem lazım.
Bı bebegın hayatı soz konusu ..
:( of offf ..
Nolcak bu kız yaa.. ınsallah ıyı bı fıkır buluruz

Ne fikir bulucaz ki :) kızın işi azıcık şansa vede babasının merhametine kalmış malesef şuan kimsenin yapıcak bişeyi yok. Kader ağlarını örüyo derler yaa aynen öyle şuan gerisi tamamen kader kısmet.

Bı baba ıcın kız evladından böyle bısı duymak cok acı olsada sanırım bu yol kalıyo geriye ..
Kulaklarını gozlerını kapatıp bbegı ailesiyle buyutmelı galiba.

Elbette çok acı ve taşıması çok zor.
Hangi baba ister ki kzı böyle bir duruma düşsün.
Sevmiş ,birlikte olmuş ne var bunda denilebilecek bir durum değil bu.
YAş 19 daha bundan ötesi var mı.?
Bak sonunda olan bir masuma olacak.
Ama yurtdışına gitmesini doğru bulmadım ben.
Yine de ailesi karar verecektir.
BAbasından saklamak ta çözüm değil.
Ama babasının tepkisi ne boyutta olur bu da önemli tabi.

bır arkadas bebegı annesı sahıplensın demıstı boyle bırseyın ımkanı yokmu ?

Bu ne ya? İlerde evladın olurmu bilmem ama kızın olursa senin onaylamadıgın şeyler yaparsa bu cümleleri tek tek yutarsın. Ne demek dünyanın çamuruna batmış. Sevmiş birlikte olmuş kendini satmamış ya!!!! Geçmişi olsa nolur nikah yapıp kuma diye mi alcaksın sana ne milletin geçmişinden.

ya okuduğunuzu anlama sorununuz var ya da anlayacak kapasitede değilsiniz sanırım.
sevip birlikte olmasını anlarım, ama bunun sevdiği bile belli değil.
konuyu tekrar okursanız, arkadaş 19 yaşına kadar çok birliktelikler yaşamış.
hepsini sevdi o zaman öyle mi?
19 yaşında adı çıkmış
psikopatın birinden hamile kalmakta bi sorun görmemiş.
19 yaşında aşk(!) hikayelerinin biri yüzünden sevgilisi tarafından bıçaklanmış komada kalmış.
19 yaşına gelmiş, doğum kontrol yöntemlerinden bi haber ama çok saf çok iyi niyetli ahh canıımm
kafası her türlü ilişkiye, bıçaklanacak kadar yakın ve ihtiraslı ilişkiler kurmaya basmış ama.
sonra bu yolun yolcusu deyince ben suçlu oluyorum
asıl sana bu ne ya?19 yaşında ne bu ilişki erkek merakı?
hamile kalmak ne demek?
onun yaşındakiler kafasını dersten kaldırmazken, üniverstelerde gezerken kızın 19 yıllık hayatı dallas dizisi maşallah.
bu ne acele?erkeksizlikten öldü mü anlamadım?
buna alkış mı tutmalıyım?
e yazık bebek de olmuş ya yurda verin ya da ailecek bakın mı demeliyim?
öyle olsa nolacak? o bebeğin her zaman çarpık bi düzeni olacak, bi babası olmayacak
bunu takdir mi ediyim, hafife alıp ay neyse cnmmm üzülme yorumlarından mı atıyım?
ben kimseyi kınamıyorum, ne halt ettiği beni ilgilendirmez.ama bu kızın yaptığı hata değil.hata bi kere olur.
bıçaklanıyo eski sevgilsi tarafından, ve sonra gidip başka bi erkekten hamile kalıyo.
ve bu kız daha 19 yaşında, onca ilişkiyi bu kadar yıla nası sığdırdığını da anlamadım ve ortada da masum bi bebek var.
kınamıyorum,gerçekleri söyledim diye kötü oluyosam umrumda da diil
gerçekler bunlar, bu kız feleğin çemberinden geçmiş işte bu yaşta
ortada kalmış masum bi bebeği ve kızın yaşadığı ahlaki çöküntüyü görmezden gelip
ayy yazık cnm yaa diyemicem, bu beni vicdanen rahatsız eder!
allah akıl fikir versin bunu yaşayan kişiye de, normalleştiren arkadaşlara da!

Son düzenleme:
Back