- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
Benim kızım böle bişey yapsa evimi barkımı satar başka şehre yerleşir torunuma çocuğuma sahip çıkarım sokağa atmam hele ki yurda asla vermem
ama bacaklarını da kırarım ayrı
senin gibi bir annem olsaydı bu hayatta bana herşey çıtır çerez gibi gelirdi........gerçi çok cefakar bir kadın ama çok zayıf
bana anne diyebilirsin
Yapmayacağım şeyi sölemem söylediğim şeyi de yaparım
keşke o da farkında olsa
bence sapık kuzeninin ve o psikopat herifin dışında kimin yanında büyürse büyüsün yine de daha iyi bi hayatı olacaktır..
valla konuyu okudum ytamamen tavsiye verecek bilgiye sahip degilim ama suna katilmadan edemedim. Bu da bir cahilliktir bence. Korunmadigini dogan bebegi atmaya calismasini kinayin ama bi hemcinsinizi asagilarken kendi cinsinizi asagiladiginizi da unutmayin. iliski yasama kismi bizi sizi ilgilendirmez.19 yaşında bi kızcağıza niye sapık diyosunuz_? erkek olsa demezdiniz ama dimi...hay ben sizin zihniyetinize ...yardım ediceğinize hala hemcinselerinizi kötüleme derdinseniz
Oyle bir durumki asagi sakal yukari biyik bugun evlense vize vermeleri 1 seneyi bulur evlendigi kisinin oturumu calisma izni var mi esine bakabilecek mi bunlar avrupada cok onemli dil bilmesine gerek yok oraya gittiginde kursa gidiyorlar 3 sinav hakki var gecerse vatandaslik aliyor yoksa ulkesine iade ediliyor prosedur bu sekilde sizin bir sure misafir etme durumunuz varsa edin sevgilisi bulundugunuz sehire gelsin hemen nikahi kiyin en azindan vize islemleri baslamis olur hamile oldugunu goz onune alirsak 4 ayda vize hallolur gibi geliyor cifte vatandasligi varsa sevgilisinin ailesi ile konusun cocuga sahip cikabilirlerse onlar yanlarina alsin
Benim kuzenimde aynı böyle 18 yasındayken evlilik dışı hamile kalmıştı ama aldırmadı. Niye aldırmadı hiç bilmiyorum. Hamile oldugnu ögrenir ögrenmez teyzeme falan söylemişti.neyse bnm kuzenim kızını doğurdu kimseye vermedi hatta doğum yaptıgı gün hastanede doğum yapan baska bi kasın cocugnu bırakıp gitmiş benim kuzenim o yaşta o çocugada sahip çıktı. Hatta ikisini gören ikiz zannediyo ikiside sarışın küçük burunlu kalın dudaklı :) kimse üvey olduklarını anlamıyo. Madem babası belli çocugu yurda falan vermesin. Bence şuan yapıcagnız tek şey kuzeninize destek olmak.
merhaba kızlar bu bdv den cıkamıcam ben galiba ! Dun bi haber geldi kuzenim bekar ve hamile bu zamana kadar cok fazla ilişkiler yasadı sacma sapan olaylarda ısmı anıldı bulundugu yerde adı cıktı resmen şimdi de hamile kalmıs sevgılısınden ve 5 aylık bebek baya buyumus bu zamana kadar aklı nerdeydı bızde bılmıyoz ama olayı sadece annem ben ve annesi bılıyo duyulursa ortalık karısacak neler olabılecegını dusunmek bıle ıstemıyorum . Sevgılısı kabul etmıs bebegı ama o da pskopatın teki suan yurtdısında turkıyedekı belalılarından kacmıs kuzzenımı oraya cagırıyo ama ne pasaport ne vıze ne dıl ne de bunları alabılecek para yok . Cocugu dogurup yurda vermeyi bıle dusunuyo cok uzuluyorum napmalıyız nasıl bı akıl vermelıyım
offf arkadaşım yaaa
harbi aklı nereymiş bu zamana kadar
aldırsaymış madem
ama olan olmuş tek çare
apar topar evlenecek
yazık olacakları düşünemiyorum bileee
allah kolaylık versin
allah şaşırtmasın
notsen böle bir aileden bu kadar temiz çıktığın için sana hayranım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?