E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
canım ikimizinde arabası var ayrı yerlerde ben yenibosna tarafına o anadolu yakasına
17 yıllık evliyiz.eşimin hiç bir vukuatı olmadı ama öyle şeyler oluyorki olmaması imkansız deyip önlmemi almak istiyorum
kapıda binmeyip köşede binerse diye düşünüyorum,işte o zman o kadını yolmaları için kardeşlerşme teslim ederim.
arkadaşım merhaba öncelikle hoş geldin sitemize.
Yorumların ve senin anlattıkların bir çoğunu okumaya çalıştım da atladımmı söylendimi bilmiyorum ama eşini takip etmeyi veya ettirmeyi hiç düşündünmü :1ninca:
Ben bekarım ama sevgililerimde kullandıgım bi yöntem ve beni asla yanıltmadı
Yani bilmiyorum evliler için ne kadar mantıklı olur söylediklerim ama benim düşüncem eşinle hemen konuşmaman çünkü ters tepkide verebilir. Bence şüphelendiğin için önce emin ol aralarında bir şey olmadığından ve ondan sonra hareket et. Ama tabikide benımki sadece bir öneri, fikir. Sen aklından gönlünden ne geçiyorsa o şekilde hareket et :1hug:
Surat asarak hiçbir şeyi değiştiremeyiz.
Psikolog Yasemin Yalçın Aktosun, eşe yanlış davranışını ifade etmeden önce, kendisiyle ilgili olumlu kanıların söylenmesi gerektiğini belirtiyor. Yasemin Aktosun, doğru tavrı şu sözlerle özetliyor: "İmalarla uğraşmadan, olay yatıştıktan sonra, güzel bir anda, öncelikle eşle tatlı tatlı konuşulmalı. Beğendiği özellikleri hatırlatılıp, memnuniyet belirten düşünceler dile getirilmeli. Daha sonra, 'Hani geçen gün böyle yapmıştın ya, işte bu tutumun beni çok üzmüştü. Bu duruma biraz daha özen gösterirsen sevinirim' gibi sözlerle olaya kısaca dikkat çekmeli ve üzerinde çok fazla durulmamalı."
Biz hanımlar -ki bu yüzden adımız dırdırcıya çıkmıştır- her zaman konunun derinlerine inmeyi çok severiz. Oysa bir mevzuda çok fazla söz sarf edildiğinde konunun ehemmiyeti azalabilir. Kısaca söyleyip geçmek daha vurucu bir etki yapar. Öte yandan olay sıcakken ve ortam gerginken karşımızdakinin yanlış davranışını görmesi çoz zordur. Yasemin Aktosun bu tür durumlarda imaların (surat asma, laf çarpma, kötü bakışlar fırlatma, kapıları çarpma) çok da fazla işe yaramadığını belirtiyor. Eşler sakinleştiken sonra, konuşmak için uygun zaman seçilmişse, kendilerini saldırıya uğramış hissetmezler. Özellikle de konuya olumlu mesajlarla girildiğinde iletişim için tüm yollar açık hale gelir.
Alıntı
[ı]canım kendi aramanın lastiğini patlat gitsin...sengözlerimebaksanab[/ı]
Ee arkadaş çıkmış görunmuyo asagıda adı
Ya bana simdilik musade arkadşlar
yarına göruşmk uzere kociş erkn yattı sabhta erkn kalkar benıde uyandıır acıktım diye :)
17yılık eşi işin takıp ettırmk komık olur direk gir sen konuya arkadaşım
yaa sen su adamın telıne bı baksana rayan soran varmı diyee nerde duruyo telı sesı kısıkmı değilmikapalımı bak bakalım
çok sağolun hepiniz yardımcı olmaya çalıştığınız için hızlı ilerliyor arada kaçırıyorum.kusura bakmayın.
telefonu hep açık iş cebide özel cebide 24 saat açıktır.onda sorun yok.
cıkıp giriyordur yeni mesajları görmek için canım , ismi şu an aşşagıda ..
ya sabah olmak üzere karar verelim artık hadi kızlar çalıştırın kafalarıkaydirigubbakcemile
Evtcaanım içine bak bakam bişi varmı tel nosu falnnn
yok hiç çıkmıyorum geriye dönük mesajları okuyorum ama hiç çıkmadım.
evet sabah olmak üzere.kararımı verdim eşimle konuşacağım.
sonrada kadınla.yani her ikisiylede konuşmaya karar verdim.sayenizde o psikolojiyi attım üzerimden.hep acaba benmi yanlışım diye kafamı kurcalayan bir soru ve gururum beni tutuyordu.
ne dersiniz dostlarım kararıma?
zaten canim benim evli adama bunu teklif eden kadin hafif dusuncesiz ucuz biridir hepimiz kadiniz asla asla boyle birsey bir evli adama teklif edilmez bu acik kapidir benim bir arkadasimin basina geldi kadin birde arkadasima ne demis kadin olaydinda elinde tutaydin kocani zorlami koynuma soktum bunlar benim icin eglencelik olaylar demis kiz bosadi kocasini sana bir erkek olarak esimin yorumunu ilettim kadin tehlikeli sularda yuzmeye baslamis............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?