Şu an aklıma geldi acaba bu bayanı eşin daha önce tanıyor olup oda izin evin yakınlarına taşınmış olmaın.İçine kurt düşürmek istemem ama öyle edepsiz kadınlar varkiii insan hemen olaya kötü yönden bakmaını ağlıyor.Eşin bu bayanı taşınmadan öncede iş yeri yakınlarından tanıyor olmasın?
çok haklısın bunca yıl çalışma hayatımda nelere nelere tanık oldum.ne kuzu gibi evli erkekler yıllar sonra karılarını hiç acımadan başka kadınlar için terk ettiler.endişem artık iyice ciddiye bindi.
sabaha azkaldı.canlarım lütfen söyleyin. eşimemi kadınamı söyleyeyim.sebepleri sonuçları gözden geçirip karara bağlayın.ben size teslim oldum.kararınıza saygı duyup ona göre hareket edeceğim.çünkü boşanmayı bile göze almış durumdayım.asla katlanamam bu duruma.
sanırm seçeklerim bunlar
eşimle konuşmak
kadınla konuşmak
kimseyle konuşmayıp mesai arkadaşımlarımdan erkek olanlardan biriyle eşime gidip gelmek
canım boşanmakta ne demek hemen dur bakalım!
dediğimi uygula derim ben...
hatta pazartesi günü,hazır havalar da bozuk, bugün iş arkadaşım ahmet bıraktı beni eve ,oda az ilerde oturuyor,''yarın sabah seni şurdan alayım mı dedi hayatım,valla kış günü de ne iyi olur diye geçirdim aklımdan da'' diyip ,olağan bir şekilde gülümse..ama lütfen gerçekçi ol mümkün olduğunca,tavrına dikkat et ,bakışlarına o anda ve duruma göre ya bir müddet buna devam et yada sonlandır duruma göre tabii...
eşin zorunlu olarak empati yapmış olacak ve içine eminimki kurt düşücektir,sakınacaktır ve ters gelecektir...sanmıyorum ki,hiç bir erkek ''a haklısın canım iyi olur tabii'' demez..
o otursun düşünsün bakalım azcık ta...
ama birkaç zaman iyi bir oyuncu ve güleryüzlü hatun olmaya gayret et..bunuu konuyu açma hiç ,surat asma...o işgillensin,o rahatsız ve huzursuz olsun...
sanırm seçeklerim bunlar
eşimle konuşmak
kadınla konuşmak
kimseyle konuşmayıp mesai arkadaşımlarımdan erkek olanlardan biriyle eşime gidip gelmek
Valla __ROUGE__ un dedikleri cok mantıklı bence öncelikle bunu uygulamalı..
-badem- sende az cadı değilsin he korktum valla:jeyyar:
agustosbocegicim sende yapman gerekenli bir güzel tasarla olur mu canım.
Ama bizi merakta bırakma ben şahsen cok merak ederim neler olup bittigini hem bir nevi içini dökmüş olursun belki ilk konuşmada hallolur bu mesele..inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?