- Konu Sahibi EU1
-
Hadi kadin gercekten dengesizlik yapti, ne alaka evli ve dogru düzgün hicbir samimiyeti
olmadigi bir erkekle her sabah ise gidip gelicek.
Fakat esinin yaptigi düpedüz terbiyesizlik sana sormadan fikir almadan nasil olurda hemen tamam der?? :mymeka:
Esine apartmanda dedikodular basladi millet neler söylüyor derhal bu durumu düzelteceksin de, baktin gördün yine umursamiyor ailesinle konus bence! Onlara izah et durumu onlar konussun...benneyaptımki
Bu erkekler kadar ikiyüzlü yaratiklar yoktur dünyada, acaba aynisini sen yapsan ne olur??Kiyamet kopar degilmi?Çok üzgünüm çoook
Rahatsiz olmakta cok haklisin iyi niyetlide olsa hic farketmez bu durumu bende olsam kabul etmem:teselli:
Canımcım- konunun anafikri kadın adamı kafesler-adam kolay kadına dayanamaz falan değil.
Konunun anafikri Herhengi bir komşu hanımefendi-Evli komşusu beyefendiye-işe giderken beni de alın-birlikte gider geliriz diyemez. Bu komşuluk haklarını suistimal etmek-sınırları aşmaktır tatlımklava:. Yani aklıbaşında olan-Ülkemizin örf adetlerini bilen bir hanıfendi evli bir erkeğe bu teklifi yapamaz zaten. Kurallara aykırı davranmaya çalışırsa da işte böyle cevabını alır-almalıdır.yasakkelime Kurallara uymayanlar da hem kendini hemde başkalarını sıkıntıya sokar.a.s.
Bence kesinlikle buna mani olun eşiniz yada bayan kötü niyetli olmayabilir unutmayınki Bizi yaratan Rabbimiz kulunun nelere zaafı olduğunuda biliyor ve ona göre yasaklarınıda koymuş ve Efendimiz bir hadisinde“İki kişinin ( 1 kadın ve 1 erkek ) yanlarındaki üçüncü kişi şeytandır' buyurmuştur.Bu hadisinden kastedilen ise yabancı kişilerin bir odada ve halvette yalnız bulunmaları halidir.
Zamanla bir gülümsemeye sıcaklık olur okadar yol gidilecek suspusmu oturulur tabiki zamanla muhabbet koyulaşır kalplere hükmedemezsin sizin eşinizi açıktan uyarmanız bile daha çekiçi hale getirir ne pahasına olursa olsun izin vermeyin her şeyi göze alarak
bakın genelde bu tür muhabbet ortamları ekeklere çekici gelir evde eşle konuşmalarda paylaşımlarda sorunlar sıkıntılar vardır ama dışardaki bayanla muhabbette bunlardan uzak daha çekici muhabbet ortamı olur ve zamanla bağımlılık yapar eşiniz sizinle iki kelime etmez hale gelir o kişiyle muhabbetler koyulaşır bu vakaların binlerce örnegi vardır.
bunlara katılıyorum ,katılmıyor değilim,bir erkekle bir kadın bu şekle gelebilir,görüşmeler neticesinde ama diyorumki heüz ortada böyle bir şey yokken ,hiç bir durum yaşanmamışken (yaşanmasını zaten istemeyiz) kadına fazla sert olmamışmı diyorum...
hani gözle görülür tamam dersin yol gitsin,ama böyle bir durum olmamış , arkadaşımız kadına panter edasıyla saldırmış resmen,bu durum şüpheden ibaret sadece...
neyse ipler tekrar arkadaşımızda olduğuna göre sorun yok,ama şunu unutmayın eşiniz her zaman sizinle değil, ne yapıp ne yapmadığını bilemezsiniz,her zaman bu şekilde yanında olup olaylara müdahale etme şansınız da olamaz...yapacak adam yinede yapar diyorum...
ha hocanın bir fıkrası vardı bilenler bilir ;" hocanın eşeği çalındı diye herkes hocayı suçlamış,hocada ;dostlar demiş,tamam ben eşeğimi çaldırdım ama Allah aşkınıza bu hırsızın hiç mi kabahati yok"..söz meclisten dışarı ....
bende diyorum "durun arkadaşlar ,yapmayın bu adamın hiç mi kabahati yok?"olayı başlatan o değilmi zaten ,bütün herşey beyefendide bitiyor.....klava:
Bence kesinlikle buna mani olun eşiniz yada bayan kötü niyetli olmayabilir unutmayınki Bizi yaratan Rabbimiz kulunun nelere zaafı olduğunuda biliyor ve ona göre yasaklarınıda koymuş ve Efendimiz bir hadisinde“İki kişinin ( 1 kadın ve 1 erkek ) yanlarındaki üçüncü kişi şeytandır' buyurmuştur.Bu hadisinden kastedilen ise yabancı kişilerin bir odada ve halvette yalnız bulunmaları halidir.
Zamanla bir gülümsemeye sıcaklık olur okadar yol gidilecek suspusmu oturulur tabiki zamanla muhabbet koyulaşır kalplere hükmedemezsin sizin eşinizi açıktan uyarmanız bile daha çekiçi hale getirir ne pahasına olursa olsun izin vermeyin her şeyi göze alarak
bakın genelde bu tür muhabbet ortamları ekeklere çekici gelir evde eşle konuşmalarda paylaşımlarda sorunlar sıkıntılar vardır ama dışardaki bayanla muhabbette bunlardan uzak daha çekici muhabbet ortamı olur ve zamanla bağımlılık yapar eşiniz sizinle iki kelime etmez hale gelir o kişiyle muhabbetler koyulaşır bu vakaların binlerce örnegi vardır.
bunlara katılıyorum ,katılmıyor değilim,bir erkekle bir kadın bu şekle gelebilir,görüşmeler neticesinde ama diyorumki heüz ortada böyle bir şey yokken ,hiç bir durum yaşanmamışken (yaşanmasını zaten istemeyiz) kadına fazla sert olmamışmı diyorum...
hani gözle görülür tamam dersin yol gitsin,ama böyle bir durum olmamış , arkadaşımız kadına panter edasıyla saldırmış resmen,bu durum şüpheden ibaret sadece...
neyse ipler tekrar arkadaşımızda olduğuna göre sorun yok,ama şunu unutmayın eşiniz her zaman sizinle değil, ne yapıp ne yapmadığını bilemezsiniz,her zaman bu şekilde yanında olup olaylara müdahale etme şansınız da olamaz...yapacak adam yinede yapar diyorum...
ha hocanın bir fıkrası vardı bilenler bilir ;" hocanın eşeği çalındı diye herkes hocayı suçlamış,hocada ;dostlar demiş,tamam ben eşeğimi çaldırdım ama Allah aşkınıza bu hırsızın hiç mi kabahati yok"..söz meclisten dışarı ....
bende diyorum "durun arkadaşlar ,yapmayın bu adamın hiç mi kabahati yok?"olayı başlatan o değilmi zaten ,bütün herşey beyefendide bitiyor.....klava:
benim eşime gelip öyle soracak panter değil EJDERJA gibi anında kızgınlığımın ateşiyle yakarım onu!
Gülsümcüm doğru diyorsun da bazı şeyleri kendiliğinden akıl edebilen kaç erkek var ki kaydirigubbakcemile3
İlla kadınların yönlendirmesi gerekiyor,öyle ya da böyle..
Çünkü erkekler her zaman bizler kadar ince düşünceli olamayabiliyor ...
Bizsiz şuradan şuraya adım atarken tökezler bazıları...kaydirigubbakcemile3
Vallaha bademcim gayet iyi kendiliginden akil edebilen erkekler var cok sükür...
Ben cok eminimki arkadasimiz bu konuda böyle tutucu olmasaydi esi suan hala komsunun söförlügnü yapmis olacakti...:1no2:
Nasilki evli bir kadin kendine ceki düzen vermesi gerek ise, konustuklarina dikkat etmeli ise, evli bir erkekte bunu düsünmeli kanimca....:mymeka:
Benim en cok kizdigim nokta, biz cok basit yapiyoruz herseyi bu erkekler icin ya
Bu arada kiz sen hamissin, allah tamamina erdirsin cok sevindim!! a.s.Ne kadar istedigni biliyorumŞeniz
ates böcegi canim tavrin biraz sert olmus, yani kapiyi yüzüne kapatmissin, keske o kadar sert olmasaydin ama sonuc icin sevindim.
suç işlendikten sonra önlem alınsa ne işe yarayacak?
hayatım, suçu önlemek diye bir şey var...yani evlatlarımızı aman başlarına birşey gelmedi diye sokağa sorgusuz sualsiz sokağa mı salmamız mı lazım?
çok sevgili arkadaşım ama arsız yılışık sırnaşık kadın görmemişsiniz siz anlaşılan Allah da gördürmesin...inan bana bu dilden anlıyorlar ancak.
ben öyle bir kadın tanıdım.lohusa halime bile acimayıp öyle sırnaşarak yılışarak tacizler yaptı ki kocama nasıl aşık oluğunu kocamla neler yaptıklarını anlattı bana ve öyle rahattı ki sanki ben en yakın arkadaşı sırdaşıymışım gibi anlattı hemde.
burda konuyu okurken aklıma hep o geldi, sanki burdaki kadın o.
o zaman bu hesaba göre tüm tipi kayıklarıda hapse tıkmamız gerekir ?bu böyle olmamalı ..
ya tamam önlem alsın ,eşine sahip çıksın ama hani derler ya etki -tepki meselesi diye ortada bunu oluşturacak tek unsur komşu bayanın ağustos böceğinin eşi ile işe gidip gelmesi...bundan dolayı şimdi kadını asalım mı? şimdi dersiniz asalım diye yani burdaki çoğu arkadaş bunu der...ama yargısız infaz değilmi bu...
bakın yol yordam denen şey var,ilk önce kadının teklifini kabul edip ,ondan sonrada birden bire kadının suratına kapıyı çarpın olcak iş değil bu...
ya uyarırsın ,olmadı kadın hala dayanıyor veya rahatsız ediyor işte o zaman istediğin tepkiyi göster...ister saçını yol ,ister git şikayet et yetkili mercilere...yol ,yordam hepsi bu....[/SIZE][/B]
benim eşime gelip öyle soracak panter değil EJDERJA gibi anında kızgınlığımın ateşiyle yakarım onu!
Ugur bocugu arkadasim kestirip atmisin en iyisini yapmissin uzatmanin falanin filanin bi
alemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?