- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- 723
- Konu Sahibi EU1
-
asıl erkeğin düşünmesi lazım
kabul etmemsi lazım
haa bide eşine kıskançlık yapma yuh yani ne alaka
yeni taşınmış biri için herkes böyle düşünür
Yorumların hepsini okuyamadım, ama okuduklarım karşısında kendimi sorgulamaktan geri kalamadım.
Çünkü bende işyerimdeki bir erkek arkadaşım tarafından her akşam evime bırakılıyorum. Yıllardır bu böyle sürüyor. Birimiz ateş birimiz barut olmasına rağmen aramızda bugüne kadar hiç bir şey olmadı.
Buradaki güvensizlik kadının kendine güveni ve dul olmasımıdır yoksa gerçekten bir kadınla bir erkeğin aynı arabada işe gidip gelmelerimidir?
Ben kendimi biliyorum, karşımdaki arkadaşta biliyor ve yıllardır devam eden bu olay bizde hiçbir soruna yol açmadı.
İnşallah arkadaşın olayındada kendi sandığı gibi bir olay olmaz. Her erkeğe yada kadına potansiyel aldatmacı olarak bakmak yanlış gibime geliyor.
bacim anindaaaa tepkini koycaktin anlamadigim su kadin senin yanindami teklif etti?? eger öyle yapmi$sa o an hayir canim ne münasebet derdin rezil olur mahcup olurdu kadin
saten hep diyorumm yuvayi erkekler degil bizim e$cinslerimiz yikiooo ooffooofff bak sinir oLdum ya.. neyse nerden dönsen ordan kardir kadina söyle ben rahatsiz oluyorum de kocanada deki: sen benim bana aitsin benimsin seni kimseyle paylasamam de!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?