bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

Bende buna cevap bekliyorum.
iş görüşmesinde tanıştığı bir kadın. ve eşimi hala evli zannedyor. sonra ben biz evliyiz diyorum. kız diyor ki bir daha aramam, kusura bakmayın. ben bekar zannettim. benden özür diliyor. beni anladıgını söylüyor.. ben de kadınım. ben de böyle şeyler yasayabilirdim diyor. ama eşim onu tekrar aradıgında cevap veriyor. eşim 3 yıl boyunca görüşmüyor. arada bir bazen 6 ayda bir iş geregi arıyormuş.kız son 3 yıldır onu bekar zannediyr. hiç de sormadım evli misin, evlenecek misin diyor.aramızada böyle konuşmalar dah gecmiyor. eşme dyorum bu kızı bi daha aramaya gerek var mı.işimiz düşerse aramak gerekirse ararım. diyor. o beni bekar zannetmiş de evli oldugumu öğrenmişse değişen bişey yok diyor. anlatabildim mi acaba.. ben burada aldatılıyorum dye konu açmadım..bütün bekar kızlar da yılışıyor demedim. önceki cevaplarıma bakarsanız böyle tanıdıgım kızların sayısı 10 gemez ama bir tanesi bile can sıkıcı oluyor dedim..cevaplarınızı merakla beklerken bu tür seyler yazılması son derece canımı sıktı.

başlık öyle atılmış olabilir ama bu bütün bekar kızlar demek değil..öyle olsa özellikle bütün bekar kızlar, bekar kızların hepsi derdim.. böyle bişey sizin basınıza gelmiş, evli oldugunu öğrendiniz ve bitti değl mi? üstelik arada bir ilşki oldugunu itiraf ediyosunuz. benim görüştüğüm kızların hiçbirisi eşinizle aramızda yakınlaşma oldu, beni sevdiğini söyledi demiyor. ben bekar zannettim diyor. sorunlu olup evliyse evli ben yine adamla görüşürüm diyenler de bedduayı hakediyor tabi..
bakın yine aynı yere geliyoruz, ben de başta bekar zannettim, diyelim ki kadın beni benim onu keşfettiğimden önce keşfedip telefonu aldı ne diyecektim kadına "ben bekar sandım." üstelik 2 ay boyunca bana ne "seni seviyorum" dedi ne de "uzun vadeli" bir şeyden bahsettik. yani sizin anladığınız anlamda bir ilişki değildi. evli olduğunu öğrenince şok oldum ama üzülmedim.
ama sizin durumunuzda evliyse evli ben yine görüşürüm diye bir kadından ziyade evlilik gerçeğini keşfedememiş bir kadın var. burada alıntılanan mesajınızda da kadın evli olduğunu bile bile eşinizin telefonlarına cevap vermiş. peki ne yapmasını bekliyordunuz? konuşmalarının içeriğini yazmadığınız için bilmiyorum ama tek suçu evli bir erkekle telefonda konuşmaksa bu da yanlış değil. ben de işim gereği pek çok evli erkekle konuştum, hatta az önce anlattığım adamla da bir iş için bir araya gelmek zorunda kaldım tekrar ve profesyonelliğim gereği hayır görüşmem demedim, çünkü hesap vermem gereken bir patronum vardı ve hayır dersem sebebini de açıklamak zorunda kalırdım, ama istemedim. işimi yaptım ve zaman zaman yüzyüze geldik, işimiz bitti ve konuşmadık ama iş için belirli aralıklarla konuşmak ve görüşmek zorunda kaldım.
kadının durumu da bu olabilir mi acaba, emin misiniz gerçekten kocanızın peşinde koştuğundan.
belki de evli olduğunu öğrendi ve sonraki görüşmeleri hep iş/profesyonel hayat çerçevesinde kaldı. ne yazık ki iş hayatında sırf evli olduğunu bizden sakladı diye erkekleri silip atamıyoruz çünkü gerçek ortaya çıktığında diğer evli ve kadın peşindeki erkekle bir kez evli erkekle birlikte olduysak bir daha oluruz mantığıyla peşimizden ayrılmıyor, o yüzden patronlarımıza iş arkadaşlarımıza işin aslını anlatmadan devam ediyoruz. siz de bence kadının konuşma sebebinden emin olun. bu arada "telefonlarına cevap veriyordu" demişsiniz.
ben bu cümleden evli olduğu halde bekar kadınları arayan bir adam okuyorum. eğer ikisi profesyonel sebeple konuşmuyorsa hatalı olan eşiniz yok profesyonel sebepse o kadın o telefonu zaten açmak zorunda.
siz çalışıyor musunuz?

iş görüşmesinde tanıştığı bir kadın. ve eşimi hala evli zannedyor. sonra ben biz evliyiz diyorum. kız diyor ki bir daha aramam, kusura bakmayın. ben bekar zannettim. benden özür diliyor. beni anladıgını söylüyor.. ben de kadınım. ben de böyle şeyler yasayabilirdim diyor. ama eşim onu tekrar aradıgında cevap veriyor. eşim 3 yıl boyunca görüşmüyor. arada bir bazen 6 ayda bir iş geregi arıyormuş.kız son 3 yıldır onu bekar zannediyr. hiç de sormadım evli misin, evlenecek misin diyor.aramızada böyle konuşmalar dah gecmiyor. eşme dyorum bu kızı bi daha aramaya gerek var mı.işimiz düşerse aramak gerekirse ararım. diyor. o beni bekar zannetmiş de evli oldugumu öğrenmişse değişen bişey yok diyor. anlatabildim mi acaba.. ben burada aldatılıyorum dye konu açmadım..bütün bekar kızlar da yılışıyor demedim. önceki cevaplarıma bakarsanız böyle tanıdıgım kızların sayısı 10 gemez ama bir tanesi bile can sıkıcı oluyor dedim..cevaplarınızı merakla beklerken bu tür seyler yazılması son derece canımı sıktı.
Anlatamadınız.
1-neden kocanızı değilde kızı uyarıyorsunuz?
2-kocanız neden mesafeli davranmıyor,terslemiyor kadını?
3-İş gereği arayan kocanıza değil de neden telefona bakana beddua ediyorsunuz?

başlık öyle atılmış olabilir ama bu bütün bekar kızlar demek değil..öyle olsa özellikle bütün bekar kızlar, bekar kızların hepsi derdim.. böyle bişey sizin basınıza gelmiş, evli oldugunu öğrendiniz ve bitti değl mi? üstelik arada bir ilşki oldugunu itiraf ediyosunuz. benim görüştüğüm kızların hiçbirisi eşinizle aramızda yakınlaşma oldu, beni sevdiğini söyledi demiyor. ben bekar zannettim diyor. sorunlu olup evliyse evli ben yine adamla görüşürüm diyenler de bedduayı hakediyor tabi..

Evet evli olduğunu bile bile kötü niyetle görüşenler hakeder bedduayı ama. Siz savunmalarınızda kadın bekar zannediyordu, aradım söyledim evli olduğunu öğrendi, aramızda duygusal yakınlaşma olmadı dedi ama hala kocamla görüşüyor diyosunuz ya, o kadınlar o zaman asla bedduayı haketmiyor. Evli kocanız bir kadını arayıp sizi rahatsız edecek şekilde konuşuyorken sizin bekar kadını suçlamanız bana hiç mantıklı gelmiyor. Benimde kocam oldukça yakışıklı, esprili, diyalogları iyi olan, ilgi gören bir adam. Ama ben hayatında olduğum süre boyunca hiçbir kızla samimi tek konuşması olmadı. Erkek arkadaşlarıyla da sosyalleşebiliyor. Sosyal, girişken vs. olmak için kıza ihtiyaç yok kusura bakmayın

arayan eşiniz, aramaya devam edecek olan eşiniz, evli ya da bekar bilmesinin önemli olmadığını düşünen de eşiniz ama suçlu olan telefonu açan kız mı?

Şöyle mükemmel evliliğimiz var böyle harika bi kocam var çok sempatik, sosyal, zengin reröre
Ama bekar kızlar çok rahat, yılışık, yapışıyolar eşime bırakmıyolar

Yazdığın upuzun yazıdan çıkardığım özet bu.

Kadının en büyük düşmanı yine kadındır sözü gerçekten çok doğru ya. Böyle şeyler karşılıklıdır kızlar eşinizden bir yakınlık görmese böyle davranmazlar heralde
Tdk ya söyleyelim rahat tanımına da bi anlam daha eklesin

rahat: evli erkeklerle samimi olan yılışık bekar kızlar

3 yıl bir insanı bekar sanmak için çok uzun bir süre. Eşinizi bekar sanabilecek kız sayısı olarak da 10 iyi bir rakam. Kızlar kadar eşinizi de sorgulayın derim.

gördüğüm duyduğum olaylar çok var bu konuda..mesela marketteki kasiyer kızın gülümsediğini görmedim, eşimin yanında ben varken dahi gözümün önünde adamı kesiyor, gülerek sohbet etmeye calışıyor. eşimin katıldığı kurstaki bi kız arayıp X bey hadi beni alın da çıkıcaktık ya gezmeye kursiyer arkadaslarla diyebiliyor. kurstan tanıdığı baska biri mezuniyetinde plaketimi ve çiçeğimi X versin istiyor.. eşimin iş geregi veya sosyal ortam geregi tanışıp tel. nosunu aldıgı bayanlardan bekar zannettm de, çok etkilendim de, yok aşık oldum da, evlenecegim kişiyi buldum dedm de neler neler..bunlar benim şahit olup hatırladıklarımdan..
eşimin nasıl biri olduguna gelince.. son derece aktif, girişken, sempatik, hoşsohbet, kibar, karizmatik...işi parası da arabası da var tabi. yani adam böyle ve evli..onu değiştirmekten ziyade böyle kabul ettim,çünkü herkesin kişiliği özeldir.. adam böyle diiye asılmak, yapışmak mı gerekiyor.. bazı sosyal ortam veya iş geregi olan kurslar, görüşmeler, toplantılar oluyor diye böyle mi olmalı? ben abartıyorsam eleştiriye acığım..
facete alenen evli oldugumuz yazar, resimlerimiz vardır her zaman.eşimin whats uppta bile.. whats uppı facei olan bi kızın 3 yıl boyunca eşimin evli oldugunu anlayamayıp, sık aramasından şüphelenip görüştüğümde eşinizi bekar zannettim diye aptallığını savunmasına ne denir..eşim bu kadar sosyal ve girişkenken biz aile olarak son derece mtlu, nazar olacaz diye korkan, imrenilen bir konumdayız.. o da ben de herseyi dengelemeye calışıyoruz.. mutlulugumuzun devamı için herseyi yaptıgımızı düşünüyorum. ama bu bekar kızların bu kadar saf ve yılışık olması çok canımı sıkıyor.
eşim yüzük takmıyor.saat dahi istemiyor. ne dedimse yüzük taktıramadm. ve ilk tanıştığı ortamda da hemen ben evliyim demiyor tabi.. yani adam 30u gecti. konuşmada benden ve çocuklarımızdan bahsediyor tabi,ama bu ilk anda olmayınca bekar zannettim etkilendim zırvalarından bıktım gercekten..bu konuda yargılamadan yorum yapmanızı bekliyorum.. bu tür kızlara karsı nasıl biir tavır takınmam ve eşimin bu asırı sosyalliğini az da olsa hafifletebilmem için tavsiyelerinizi bekliyorumm..

bu konuşmaları size kim aktarıyor eşiniz mi? tel konuşmalarını felan? eşiniz çirkin ve kompleksli olmasın

gördüğüm duyduğum olaylar çok var bu konuda..mesela marketteki kasiyer kızın gülümsediğini görmedim, eşimin yanında ben varken dahi gözümün önünde adamı kesiyor, gülerek sohbet etmeye calışıyor. eşimin katıldığı kurstaki bi kız arayıp X bey hadi beni alın da çıkıcaktık ya gezmeye kursiyer arkadaslarla diyebiliyor. kurstan tanıdığı baska biri mezuniyetinde plaketimi ve çiçeğimi X versin istiyor.. eşimin iş geregi veya sosyal ortam geregi tanışıp tel. nosunu aldıgı bayanlardan bekar zannettm de, çok etkilendim de, yok aşık oldum da, evlenecegim kişiyi buldum dedm de neler neler..bunlar benim şahit olup hatırladıklarımdan..
eşimin nasıl biri olduguna gelince.. son derece aktif, girişken, sempatik, hoşsohbet, kibar, karizmatik...işi parası da arabası da var tabi. yani adam böyle ve evli..onu değiştirmekten ziyade böyle kabul ettim,çünkü herkesin kişiliği özeldir.. adam böyle diiye asılmak, yapışmak mı gerekiyor.. bazı sosyal ortam veya iş geregi olan kurslar, görüşmeler, toplantılar oluyor diye böyle mi olmalı? ben abartıyorsam eleştiriye acığım..
facete alenen evli oldugumuz yazar, resimlerimiz vardır her zaman.eşimin whats uppta bile.. whats uppı facei olan bi kızın 3 yıl boyunca eşimin evli oldugunu anlayamayıp, sık aramasından şüphelenip görüştüğümde eşinizi bekar zannettim diye aptallığını savunmasına ne denir..eşim bu kadar sosyal ve girişkenken biz aile olarak son derece mtlu, nazar olacaz diye korkan, imrenilen bir konumdayız.. o da ben de herseyi dengelemeye calışıyoruz.. mutlulugumuzun devamı için herseyi yaptıgımızı düşünüyorum. ama bu bekar kızların bu kadar saf ve yılışık olması çok canımı sıkıyor.
eşim yüzük takmıyor.saat dahi istemiyor. ne dedimse yüzük taktıramadm. ve ilk tanıştığı ortamda da hemen ben evliyim demiyor tabi.. yani adam 30u gecti. konuşmada benden ve çocuklarımızdan bahsediyor tabi,ama bu ilk anda olmayınca bekar zannettim etkilendim zırvalarından bıktım gercekten..bu konuda yargılamadan yorum yapmanızı bekliyorum.. bu tür kızlara karsı nasıl biir tavır takınmam ve eşimin bu asırı sosyalliğini az da olsa hafifletebilmem için tavsiyelerinizi bekliyorumm..

Bekar kızları değiştiremezsinizde eşiniz biraz daha dikkatli olabilir.

Pardon ama kadının suçu ne o zaman ben onu anladım. Eşinin iş gereği aramasına bişey demiyorsun ama kadının iş gereği o telefonu açmasına kızıyorsun. Mantık bunun neresinde. Kadın bekar sanıyordu ama kocana yavşadım demiyor öyle bişey olmadı diyor. Madem rahatsızsın kocana da aratma bi zahmet.

Eşiniz iş gereği arıyorsa,o bayanda iş gereği telefonu açıyordur.

Hala adamın telefonlarına cevap veriyor demek yerine hala eşim neden arıyor demeniz lazımdı.
ve evli olduğunu bile bile hala kocamla konuşan bu kadının DÜNYASI ZİNDAN, AHİRETİ CEHENNEM OLSUN diye beddua verdim.
diye beddua ediyorsunuz kadına.eşinizde evli olduğunu bilmeyen bu sözde askıntı kadını hala arıyor öyle mi?
bu tarz şeyler tek taraflı olmaz.3 yılda anlayamadıysa eşinizde sorun arayın.

3 yılda evli olduğunu söylemek hadi aklına gelmedi, telefondan da engelleyebilirdi. Böyle durum gercekten var yanında kız arkadası ya da karısı olan adama daha cok bakılıyor, daha cekici geliyor ama. 3 yıl kadar sürüyorsa ya da karsı taraf hadi gezmeye gitmiyo muyuz diye aramaya cesaret bubluyorsa eşinizde sorun var sınırlarını cizemiyor demek ki.

gercekten bunu nasıl başarıyorsunuz?
eşinize sormak ona kızmak yerine tanımadıgınız bir kadını arayıp sen benim kocamla nıye konusuyorsun nasıl diyebiliyorsunuz?
kadın tek basına mı konusuyor esınle konusuyor. eşin o telefonu açmasa esın aramasa kadın nasıl ulasabılır esıne? seni kim 3 yıl bekar sanarak arayabilir söyler misin?
ayrıca kadını arayıp eşinize anlatınca hala ''gerekirse ararım'' diye size rest cekıyor eşiniz ama kadın mı suclu mu oluyor arandıgında actıgı için. bence siz iyi düşünemiyorsunuz.

iş görüşmesinde iş konuşulur. ki, bekar zannettim diyorsa demekki konuşmanın yönü değişik. iş görüşmesinde karşındaki kişinin medeni durumu kimseyi ilgilendirmez zaten.
çünkü konuşulan iştir.
eşiniz iş için arıyorsa tabii cevap verir.ama ortada olan konuşmaların iş ile alakalı olmadığı. ve eşiniz kızı tekrar arıyor.
eğer dediğiniz gibi ise olay işse, neden kız açtı diyorsunuz. demekki olay iş değil.

Esimin boyle bir is arkadasi var. Adam evli iki cocugu var. Ama gozu disarda. Kizlarla iş arkadasligindan öte samimi olur, ayni zamanda facebookta karisi cocuklari herkesin fotograflari var ve herkese açik, ama adam flort etmeyi seviyor. Her cicekten bal alayim hesabi.
Herkes biraz profesyonel davranmali, ozellikle iş iliskilerinde, is yerinde flort etmenin yeri olamaz. Herkes isine bakmali. Kadin da erkek de.

X