- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
- Konu Sahibi elifsu0225
yol gösterdik işte. sorunu kızlarda değil, onlara bekarmışçasına yaklasaşn kocanızda arayın. bundan ala yol göstermekmi olur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başlık öyle atılmış olabilir ama bu bütün bekar kızlar demek değil..öyle olsa özellikle bütün bekar kızlar, bekar kızların hepsi derdim.. böyle bişey sizin basınıza gelmiş, evli oldugunu öğrendiniz ve bitti değl mi? üstelik arada bir ilşki oldugunu itiraf ediyosunuz. benim görüştüğüm kızların hiçbirisi eşinizle aramızda yakınlaşma oldu, beni sevdiğini söyledi demiyor. ben bekar zannettim diyor. sorunlu olup evliyse evli ben yine adamla görüşürüm diyenler de bedduayı hakediyor tabi..bakın sizin derdiniz yol gösterilmesi falan değil açık açık "rahat" bekar kadınlara sövülmesiydi.
eğri oturup doğru konuşalım.
kocanız sizi aldatıyor mu bilemem ama kadınlara isteyerek ya da istemeyerek sinyal gönderdiği doğru. hala daha kocanıza toz kondurmuyor, kadınların kocanızı ayartmaya çalıştığını düşünüyorsunuz
ama işin rengi o değil. kocanız ya mesafeyi ayarlayamıyor ya da kadınlara evli olduğunu kasten söylemiyor.
elbette kadınların da sorunlu olanları vardır ama sizin asıl derdiniz kadınlarla değil kocanızla olmalı.
kocanızdan alamadığınız hıncınızı bizden çıkarmaya çalışmayın lütfen.
adam rest çekmediği gibi karısının yanında gayet rahat konuşuyor sanırımbencede esde fazla rahatlık var yuzuk takmıyor neden valla ben sorgularım bu durumu bence pek sizdende bahsetmiyor bahsetse bile yuzeysel konusuyorki demekki bunca kadın cesaret buluyor sosyal bir kişilik olması demek herkesle bu kdr samimi olmasınıda gerektirmez..tamam boyle cıvık kadınlarda yok degil ama bir kere resti cekse zaten bu kadar uzatmazlar
Bende buna cevap bekliyorum.var ya sırf sana yorum yazmak için üye oldum. senin gibi birisi de benim başımda vardı. neymiş bekar zannedip konuşmuş da evli olduğunu öğrenince şaşırmış da. iki çocuğum olduğunu öğrendi,hala adamın telefonlarına cevap veriyor, bile bile konuşuyordu. erkekler zaten hep yok karımla sorunluyuz da falan
neden hala eşiniz o kızı arıyor.
bu teselli verici açıklamanız için tesekkür ederim, parmağa dövme düşünmemiştim.hatta hiç duymamıştım. ilk fırsatta arastıracagım.Konu sahibi haklısınız gerçekten bazı kadınlar adamın evli olduğunu bile bile elde etme cabası içinde oluyorlar rekabeti seviyorlar çünkü, adam evli bir sıfır yenik durumda ama ben iki bir öne geçerim mantığıyla hareket ediyorlar, eşinizi anlatmanıza gerek bile yoktu , zaten yılıştıkları kişiler belirli statüde ,mevki sahibi yada zengin kişiler oluyor, bu kızlar da gücü seviyor , yapacağınız bir durum yok şu anda eşinize güvenin eşiniz nefsine yenik düşmesin yeter ki diğerlerini Allaha havale edin, yüzük takmamasını anlıyorum gerçekten bazı erkekler takamıyor ama yüzük gibi dövme yapabilir parmağına bunu düşünün derim.
resmen canım adam aldatmış. kıza bekarım demiş görüşmüş, konu sahibi anlamış. ama adam aramalara devam etmiş. konu sahibide o telefonlara niye kız bakıyor hala diyor.Bende buna cevap bekliyorum.
yol göstereceğiniz yerde (bir kaçı hariç) güzel! yargılarınız için teşekkür ederim bayanlar.. ne güzel anladınız eşimin beni aldattıını. ben sizden yardım istemekten vazgeçiyor, sayfayı kapatıyor ve eğlencenizle basbasa bırakıyorum.. size böyle bir eglence sundugum için de kendimden utanıyorum..bi sorunumu paylaşıp son derece can sıkıcı hissetmemi sagladıgınz için de ayrıca teşekkürler. yönetici de mune yaparsa çok sevinirim..
bencede telefonundaki mesajları rahatlıkla gorebiliyorsa oda saklama geregi duymuyor bile ne dedimse yuzuk taktıramadım diyor cunku yuzu goren kadınların cogu zaten geri cekilir ama bunu istemiyor eşi..zaten ilk yazdıgı x bey hadi benı alın gezicektik cumlesinde zaten hersey acıkca ortada demeki birlikte gezelim diye oncesinde konusuluyor..adam rest çekmediği gibi karısının yanında gayet rahat konuşuyor sanırım
adam yüzük takmadığını kızlarla konuştuğunu bile saklama gereği duymuyorbencede telefonundaki mesajları rahatlıkla gorebiliyorsa oda saklama geregi duymuyor bile ne dedimse yuzuk taktıramadım diyor cunku yuzu goren kadınların cogu zaten geri cekilir ama bunu istemiyor eşi..zaten ilk yazdıgı x bey hadi benı alın gezicektik cumlesinde zaten hersey acıkca ortada demeki birlikte gezelim diye oncesinde konusuluyor..
ama kadınlar karsı tarafda yani diger kadınlarda arar sorunu hep.. erkek yeterince kararlı ve ciddi durus sergilerse hicbir kadın yanasamaz ve samimi konusmalara giremez bizzat sahit oldugum bir durum kadın bulundugu iş ortamında evli bir adama cıvık cıvık konusurken adam oyle bir bozduki kadını o olus kadın artık yanasmaya korkar olduGerçeklerle yüzleşmek canınızı acıtıyor olabilir..Lakin sorun tü kaka dediğiniz bekar kadınlarda değil, eşinizde..Bunu idrak edemediğiniz sürece mutsuz olacaksınız.