bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

Bence de eşiniz yüz vermemeli
Neden evlilik yüzüğü takmiyor mesela alerjisi filan mı var?
Benim eşim bazen unutuyor Şakayla karışık diyorum hafifledin mi yüzüğü çıkarınca evliligin yükü mü gitti omuzlarindan öyle gülüşüyoruz
Eşinizin yüzük takmamasina takıldım ben

bakın sizin derdiniz yol gösterilmesi falan değil açık açık "rahat" bekar kadınlara sövülmesiydi.
eğri oturup doğru konuşalım.
kocanız sizi aldatıyor mu bilemem ama kadınlara isteyerek ya da istemeyerek sinyal gönderdiği doğru. hala daha kocanıza toz kondurmuyor, kadınların kocanızı ayartmaya çalıştığını düşünüyorsunuz
ama işin rengi o değil. kocanız ya mesafeyi ayarlayamıyor ya da kadınlara evli olduğunu kasten söylemiyor.
elbette kadınların da sorunlu olanları vardır ama sizin asıl derdiniz kadınlarla değil kocanızla olmalı.
kocanızdan alamadığınız hıncınızı bizden çıkarmaya çalışmayın lütfen.
başlık öyle atılmış olabilir ama bu bütün bekar kızlar demek değil..öyle olsa özellikle bütün bekar kızlar, bekar kızların hepsi derdim.. böyle bişey sizin basınıza gelmiş, evli oldugunu öğrendiniz ve bitti değl mi? üstelik arada bir ilşki oldugunu itiraf ediyosunuz. benim görüştüğüm kızların hiçbirisi eşinizle aramızda yakınlaşma oldu, beni sevdiğini söyledi demiyor. ben bekar zannettim diyor. sorunlu olup evliyse evli ben yine adamla görüşürüm diyenler de bedduayı hakediyor tabi..

var ya sırf sana yorum yazmak için üye oldum. senin gibi birisi de benim başımda vardı. neymiş bekar zannedip konuşmuş da evli olduğunu öğrenince şaşırmış da. iki çocuğum olduğunu öğrendi,hala adamın telefonlarına cevap veriyor, bile bile konuşuyordu. erkekler zaten hep yok karımla sorunluyuz da falan filanlarla idare etmeye çalışır. (hiç sorunlarımız yokken dahi) senin adam demiş karım hasta, o yüzden onu seninle aldatıyor ve onu bırakmak istiyor. adam hasta olunca karısı (çok afedersiniz altına kadar temizler de) bir kadın hasta olunca bunu hakediyor yani!! burada beddua etmesi gereken siz değil, aldatılan kadın. ben 2. çocuğumu emzirirken sütümü sağıp o sütün hürmetine evli olduğunu bile bile hala kocamla konuşan bu kadının DÜNYASI ZİNDAN, AHİRETİ CEHENNEM OLSUN diye beddua verdim. belki görürüm belki göremem. adam evli ya evli.Allahın izniyle istediler, nişanlandı, düğünü oldu, gelinlik damatlık gidiler. belki çocuk hayalleri kurdular.birileri böyle musallat gibi yapışmasa eminim herkes daha mutlu olacak.. sana da tavsiyem, birileri sana beddua vermese de Allahtan kork derim. git kendine tertemiz bir adam bul. karısını aldatandan, zor zamanda bırakandan, yalan üstüne yalan söyleyenden hayır gelmez. arkana bakmadan kaç Allah aşkına. bazı kadınlar daha fazla üzülmesin. bilsen zaten çekiyodur kocasından. bi de senden çekmesin. ha adam dersen, er ya da geç muhakkak bir şekilde cezasını çekecektir.

neden hala eşiniz o kızı arıyor. :KK14:

Kizla rahat davranabilir ama esinizdede sorun vardir muhakkak .. bu kizlara ve evli erkeklere ne oluyor Allah askina .. kendi hikayemden ornek verecek olursam benim eski esim bana surekli derdi cevremdeki butun kizlar pesimden kosar hepsi taniyor beni derdi.. ve bunu uygulamaya gecirirdi bazen mesela gunun birinde kuafore goturdu beni oradaki kizlar aaa disardaki X mi dediler resmen tirnaklarini yediler kiskancliktan para odemesine gelince sen bekle cnm ben parayi esine veririm dedi kizin bi tanesi ve cikti disarda bekleyen o geri zekaliya parayi uzatti... mesela bir magazaya giderdik arkadasida yanimizda olurdu oradaki kizin hakkinda konusurlardi ztn bosanma sebeplerimin bir tanesiydi bu yasamis oldugum olaylar kiskanclik krizlerinede girmedim ne haliniz varsa gorun dedim.. ve bundan bir yil once halen bosanma davam devam ederken kendisi 30 yasinda olup 17 yasindaki resit olmayan bir kizla iliski kurdu artik ne tur bir iliskiyse arti alenen fotolarda paylasilirdi sosyal sitelerde beni tahrik etmeye calistilar ikisi bir olup kizida bir gorsen ayni kendisi gibi ahlaksizin tekiydi bende bi goruntuleri hakime sundum ve davasini kaybetti geri zekali ben ise yuklu miktarda tazminat ve nafaka kazandim olan kendisine oldu anlayacagin ... ben nel er yasadim neler yapmaz dedigim herseyi yapti

Son düzenleme:
bencede esde fazla rahatlık var yuzuk takmıyor neden valla ben sorgularım bu durumu bence pek sizdende bahsetmiyor bahsetse bile yuzeysel konusuyorki demekki bunca kadın cesaret buluyor sosyal bir kişilik olması demek herkesle bu kdr samimi olmasınıda gerektirmez..tamam boyle cıvık kadınlarda yok degil ama bir kere resti cekse zaten bu kadar uzatmazlar

Konu sahibi haklısınız gerçekten bazı kadınlar adamın evli olduğunu bile bile elde etme cabası içinde oluyorlar rekabeti seviyorlar çünkü, adam evli bir sıfır yenik durumda ama ben iki bir öne geçerim mantığıyla hareket ediyorlar, eşinizi anlatmanıza gerek bile yoktu , zaten yılıştıkları kişiler belirli statüde ,mevki sahibi yada zengin kişiler oluyor, bu kızlar da gücü seviyor , yapacağınız bir durum yok şu anda eşinize güvenin eşiniz nefsine yenik düşmesin yeter ki diğerlerini Allaha havale edin, yüzük takmamasını anlıyorum gerçekten bazı erkekler takamıyor ama yüzük gibi dövme yapabilir parmağına bunu düşünün derim.

Arkadaşlar acımasızca yüklenmeyelim gerçekten beyefendi karizmatik adamlar kadınlar tarafından sempatik ve çekici bulunabiliyor şimdi hiç yok deneyelim, gözleriyle çağırabilir evli bir erkeği de
Ancak buradaki eşte bir sorun var o da bir gerçek

bencede esde fazla rahatlık var yuzuk takmıyor neden valla ben sorgularım bu durumu bence pek sizdende bahsetmiyor bahsetse bile yuzeysel konusuyorki demekki bunca kadın cesaret buluyor sosyal bir kişilik olması demek herkesle bu kdr samimi olmasınıda gerektirmez..tamam boyle cıvık kadınlarda yok degil ama bir kere resti cekse zaten bu kadar uzatmazlar
adam rest çekmediği gibi karısının yanında gayet rahat konuşuyor sanırım

var ya sırf sana yorum yazmak için üye oldum. senin gibi birisi de benim başımda vardı. neymiş bekar zannedip konuşmuş da evli olduğunu öğrenince şaşırmış da. iki çocuğum olduğunu öğrendi,hala adamın telefonlarına cevap veriyor, bile bile konuşuyordu. erkekler zaten hep yok karımla sorunluyuz da falan

neden hala eşiniz o kızı arıyor. :KK14:
Bende buna cevap bekliyorum.

Konu sahibi haklısınız gerçekten bazı kadınlar adamın evli olduğunu bile bile elde etme cabası içinde oluyorlar rekabeti seviyorlar çünkü, adam evli bir sıfır yenik durumda ama ben iki bir öne geçerim mantığıyla hareket ediyorlar, eşinizi anlatmanıza gerek bile yoktu , zaten yılıştıkları kişiler belirli statüde ,mevki sahibi yada zengin kişiler oluyor, bu kızlar da gücü seviyor , yapacağınız bir durum yok şu anda eşinize güvenin eşiniz nefsine yenik düşmesin yeter ki diğerlerini Allaha havale edin, yüzük takmamasını anlıyorum gerçekten bazı erkekler takamıyor ama yüzük gibi dövme yapabilir parmağına bunu düşünün derim.
bu teselli verici açıklamanız için tesekkür ederim, parmağa dövme düşünmemiştim.hatta hiç duymamıştım. ilk fırsatta arastıracagım.

Yanlış anlamayın ama ben anlamıyorum.
Bir kadın nasıl kocam şöyle hoş sohbet, böyle iyi, arabası var, parası var, diye söze girip de, çevresindeki bekar kızlar çok rahat, asılıyolar, arıyolar vs diye anlatabilir anlamıyorum.

1, 2, 3, hepsinde mi kadınlar suçlu?

yol göstereceğiniz yerde (bir kaçı hariç) güzel! yargılarınız için teşekkür ederim bayanlar.. ne güzel anladınız eşimin beni aldattıını. ben sizden yardım istemekten vazgeçiyor, sayfayı kapatıyor ve eğlencenizle basbasa bırakıyorum.. size böyle bir eglence sundugum için de kendimden utanıyorum..bi sorunumu paylaşıp son derece can sıkıcı hissetmemi sagladıgınz için de ayrıca teşekkürler. yönetici de mune yaparsa çok sevinirim..

Gerçeklerle yüzleşmek canınızı acıtıyor olabilir..Lakin sorun tü kaka dediğiniz bekar kadınlarda değil, eşinizde..Bunu idrak edemediğiniz sürece mutsuz olacaksınız.

adam rest çekmediği gibi karısının yanında gayet rahat konuşuyor sanırım
bencede telefonundaki mesajları rahatlıkla gorebiliyorsa oda saklama geregi duymuyor bile ne dedimse yuzuk taktıramadım diyor cunku yuzu goren kadınların cogu zaten geri cekilir ama bunu istemiyor eşi..zaten ilk yazdıgı x bey hadi benı alın gezicektik cumlesinde zaten hersey acıkca ortada demeki birlikte gezelim diye oncesinde konusuluyor..

bide olayı tersten düşünelim, bende gayet sosyal, enerjik, bakımlı,güzel vs bi kadınım (kendime göre) iş gereği hep erkeklerle muhatap oluyorum. üstelik 27 yaşındayım ama görenler 21 falansın diyolar. şimdi benim başıma daha böyle bi olay gelmedi. yüzüğüm parmağımda, kimseyle gerekmedikce muhatap olmuyorum oluyosamda sırf iş gereği, numaramı vermem gerekiyor veriyorumda . baktım biri cıvıyo gibi hemen işte bende evliyim falan diye geçiştiriyorum. (ki bu cıvıma mevzusu sürekli olmuyor.) şimdi napıcaz yani adamlar karizmatik falan diye kapı dışarı çıkarmıyalımmı? bunun bekarı var, kaşarı var. varda var yani. adam yüz vermezse kadın yaklaşamaz. he adam evliyim diyip kadın ısrar ediyorsa şayet ozaman eşiniz size söyler ben yapabilceğim herşeyi yaptım ama bu kadın bana musallat oldu der ozaman iş başka. nasıl 3 yıl söylemez evli olduğunu yahu?

bencede telefonundaki mesajları rahatlıkla gorebiliyorsa oda saklama geregi duymuyor bile ne dedimse yuzuk taktıramadım diyor cunku yuzu goren kadınların cogu zaten geri cekilir ama bunu istemiyor eşi..zaten ilk yazdıgı x bey hadi benı alın gezicektik cumlesinde zaten hersey acıkca ortada demeki birlikte gezelim diye oncesinde konusuluyor..
adam yüzük takmadığını kızlarla konuştuğunu bile saklama gereği duymuyor
işi zor konu sahibinin

eşiniz yüzük takamıyor değil takmıyor.. o dövmeyi de yaptırmayacak çünkü böyle gezmenin ne kadar cezbedici olduğunu keşfetmiş.. hiç bir erkek istemediği bir kadının 3 yıl peşinde dolaşmasına izin vermez.. bu arada ilk defa telefona cevap veren insanların suçlandığını görüyorum.. benim bildiğim arayan suçludur telefonları açan değil..

Gerçeklerle yüzleşmek canınızı acıtıyor olabilir..Lakin sorun tü kaka dediğiniz bekar kadınlarda değil, eşinizde..Bunu idrak edemediğiniz sürece mutsuz olacaksınız.
ama kadınlar karsı tarafda yani diger kadınlarda arar sorunu hep.. erkek yeterince kararlı ve ciddi durus sergilerse hicbir kadın yanasamaz ve samimi konusmalara giremez bizzat sahit oldugum bir durum kadın bulundugu iş ortamında evli bir adama cıvık cıvık konusurken adam oyle bir bozduki kadını o olus kadın artık yanasmaya korkar oldu

X