Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agirlikli olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazi dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapiliyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlardada fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica
•Muafiyetlerde oan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler
OKUNAN:ASHAB I BEDİR@hmbg (Hatice)OKUNDU
OKUMA TİPİ:TOPLU NİYET
SON OKUMA:8 EKİM PAZAR
rudecute (Gizem) OKUYACAK
@megos (Görkem)OKUNDU
@Namaria (Almıla)OKUNDU
@msls123 (Seval)OKUNDU
@ebruli--Muaf
@Kelebek_131 (Neslihan)OKUNDU
@Kahlofrida (Gamze)OKUNDU
@OMRUM79(Derya)OKUNDU
@Ozzgeee(Esra)OKUNDU
@iremyt9
@bcgirl(Begum)OKUNDU
@meel(Esra)OKUNDU
@TulelutOKUNDU
@diclemm(Çağla)OKUNDU
@neslihanot
love_story (Özlem)OKUNDU
Kızlarrrrr buraya epey ara verdik müsait olanlar varsa tekrar okumalara devam edelim derim var mı benim gibi gönüllü olanlar
Kızlarrrrr buraya epey ara verdik müsait olanlar varsa tekrar okumalara devam edelim derim var mı benim gibi gönüllü olanlar
Bende varımm bekar kardeşlerimBen gönüllü olmak isterim tabi başka olmak isteyen olur mu başlasak.
🖐 Ben varım canımKızlarrrrr buraya epey ara verdik müsait olanlar varsa tekrar okumalara devam edelim derim var mı benim gibi gönüllü olanlar
ben de varım Grup çok önceden kurulmuş. bu gruba katılıp şu an evli olanlar da vardır eminim kiKızlarrrrr buraya epey ara verdik müsait olanlar varsa tekrar okumalara devam edelim derim var mı benim gibi gönüllü olanlar
Burda kısıye ozel deılde toplu dua oluyor sanırım değilmi.. Yanı 1 gun yasın suresı 1 gun cuma suresı seklınde herkes okuyor bağıslanıyormuyduKızlar gruba dönsek mi tekrar acaba çok güzel gidiyordu
Kişiye göre canım duanızı yazıyorsunuz isminizle size okunuyor belirlenen süredeBurda kısıye ozel deılde toplu dua oluyor sanırım değilmi.. Yanı 1 gun yasın suresı 1 gun cuma suresı seklınde herkes okuyor bağıslanıyormuydu
Duamız gunluk bir arkadaşımız için 41 tane Kadir Suresi
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ
إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١﴾ وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢﴾ لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣﴾ تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ ﴿٤ سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿
BismillahirRahmanirRahıym
1-) İnnâ enzelnaHU fiy LeyletilKadr.
2-) Ve mâ edrake mâ LeyletülKadr.
3-) LeyletülKadri hayrün min elfi şehr.
4-) Tenezzelül Melâiketü ver Rûhu fiyha Biizni Rabbihim min külli emr.
5-) Selâmun, hiye hattâ matle’ılfecr.
@muhursuzpusula
asi_melek
@sibell13
@Aylinnn_06
@Mandarins
love_story
@Aylinn_06 Aylinin duasi
Kardeşlerim için hayırlısıyla en kısa sürede hayırlı kadir kıymet bilecek kişilerle yuva kurmaları için dua istiyorum.
Rabbim gonlundekini hakkinda hayirli eylesin tez zamanda afiyetle kabul etsin. Ayni sekilde ben de dualarini beklerimMerhaba uzun zamandır takip ediyorum bende bu platformu. Benm yaşım 27 . Ben de artık yuva kurmak istiyorum çocugum olsun istiyorm . Lütfen bana da okurmusunuz .