- 7 Mart 2013
- 1.049
- 1.243
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendim velove_story okudum Allah kabul eylesin
Dua sahibi 161 diğer arkadaşlar 140 adet okuyacak
Duamız
" Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedinil Fâtihıl ebvâb"
Kitapkurdu60
love_story
Mandarins
sibell13
aypare-
muhursuzpusula
gunesliguzelgunler
G gunesliguzelgunler Merve nin duasi
Allahumme salli ala seyyidina muhammed Ya Latif Ya Vedud Ya Fettah, Allahım Merve kulun için güveneceği beğeneceği dini hassasiyeti olan düzgün ahlaklı merhametli bir eş nasip et. Geç olmadan zor olmadan hayırlısıyla onun ve bizlerin dualarını kabul eyle.
Duamız
Kitapkurdu60
love_story
Mandarins
sibell13
aypare-
muhursuzpusula
gunesliguzelgunler
Allahumme salli ala seyyidina muhammed Ya Latif Ya Vedud Ya Fettah, Allahım Merve kulun için güveneceği beğeneceği dini hassasiyeti olan düzgün ahlaklı merhametli bir eş nasip et. Geç olmadan zor olmadan hayırlısıyla onun ve bizlerin dualarını kabul eyle.
Taha suresini okuyabiliriz aslında bence. Daha önce yaptınız mı gerçi bilmiyorumArkadaşlar yeni duada var mısınız yeni duamız için önerisi olan var mı
Kitapkurdu60
love_story
M Mandarins
sibell13
muhursuzpusula
G gunesliguzelgunler
A Aylinnn_06
Duamız
Kitapkurdu60
love_story
Mandarins
sibell13
aypare-
muhursuzpusula
gunesliguzelgunler
Daha once okumadik mazereti olan oldu uzun geldi okunmamisti arkadaslar isterse olabikir tabiTaha suresini okuyabiliriz aslında bence. Daha önce yaptınız mı gerçi bilmiyorum
Taha suresini okuyabiliriz aslında bence. Daha önce yaptınız mı gerçi bilmiyorum
Arkadaslar hangisini okuyalim70 kere “Ya Allah, Ya Rahman ,Ya Rahim ,Ya Kavi, Ya Kadir.” okumuştuk bir ara bunu okuyabiliriz isterseniz.
Varım benArkadaşlar yeni duada var mısınız yeni duamız için önerisi olan var mı
Kitapkurdu60
love_story
M Mandarins
sibell13
muhursuzpusula
G gunesliguzelgunler
A Aylinnn_06