Bekar Her Kadını Tehlike Olarak mi Görünüyor

Birinci olayda aklınıza ilk gelen , kıskanılmak mi yani ?
Yabancılara bu kadar rahat bırakılan çocuk , yabanciyi ayırt edemez. Görebilecek mesafede bile olsa , o babanın görevi çocuğu birine emanet etmek değil.
.
Ikinci olayda , çocuk düpedüz yalan söylemiş. Karakteri bu kadarmış demek. Demek ki yaptığı yanlış ki yalan söylüyor. Açıklama yapamayacağı bir sevgiliyi niye yanında tutuyor..
..

+1

Eli yüzü düzgün olanlar dev aynasında mı görüyor kendini ? Ben ce öyle değil ...nihayetinde kadın kocasını iyi tanır ,dişi sinek geçse iç geçirir :) Bunu da bilen kadın kocasını her an kapacaklar zanneder , bunlar zihniyeti bulanmış kişiler diye düşünüyorum...

Hayatı sadece görsellik olarak algılayan, kadını her zaman kocasından koruması gereken bir cazibe olarak izleyen ,( ama hiç alakası yok ) içinde fırtınalar kopan bir hem cinsim olduğunda direkt uzaklaşıyorum . Akıllı olalım evet , ben de bu konuda çok akıllıyım...

Merci ...

Yaa düşünüp düşünüp sinirleniyorum. Bi bitmediniz valla .. Hı hı canım sen çok güzelsin . Erkekler hasta sana.. Amaaa hepsi iyi niyeeeeett. Tatlış ya .. Yandaşları da var. Güzellik bir bütündür. Zeka , onur ,karakter akıl edebilme yetisi, iyi niyeti doğru kullanma.... Aklınızdan şunu çıkarmayın yeter be öffff .. Valla etrafa bakıyorum ancak gülüyorum Tövbe Yarabbim sen akıl fikir ver

vurdu gooll oldu oleyyyyyyy Amanda aman .. Bekarım tatlış ben sevgilimin kız arkadaşları da olabilir. Ama cidden akıllı hatunlar olabilir . Çünkü ben tercihen zeki hatun seviyorum. Hadi bakalımmm uyu sen uyu

Siz ne yapacaksınız zeki Hatun u çok pardon ?

Muhteşemsiniz... müsaadenizle uyuyorum ama uykuya yatmıyorum , size uyku numarası yapıyorum ...

İçinizdeki sinir ve öfkeyle iyi baş etmeler .

Byeee :)

Fazla takmissin kafana. Benim cocugumu tanimadigim insan sevse, basbasa kalsa hem sevene hem babasina kizarim. Sacma olmus. Sokakta gordugumuz her tatli bebeyi sevcez diye bir kural yok ki

Bekar değil evliyim ve ne bekar ne de evli kadınları tehlike olarak görmüyorum.kocamın gözü disardaysa bu etraftaki kadınların değil onun suçudur.bunu bilmek içinde ortalama bir zekaya sahip olmak yeterlidir.

Ama bizim kocasını çok seven ablalar kocalarindan önce kadınları suçladığı için ben o türlere fanus öneriyorum.kocalarini bir fanusa kapatsinlar yemini suyunu versinler tamamdır etraftaki tehliklerden korumuş olurlar.

Siz ne yapacaksınız zeki Hatun u çok pardon ?

Muhteşemsiniz... müsaadenizle uyuyorum ama uykuya yatmıyorum , size uyku numarası yapıyorum ...

İçinizdeki sinir ve öfkeyle iyi baş etmeler .

Byeee :)
Hmm oldukça realist bir ideoloji . Zeki hatun napılır ? Zeki hatunla her konuda içtenlikle konuşulabilir. Çünkü kendini harbiden dolambaçlı yollara sokmaz .. Kadın olmanın sadece güzel bacak, güzel memeden çok daha fazlası olduğunu bilir .. Anlamak o kadar zor ki .. Sizi de anlıyorum . Uyuma numaranız ve dahi kendi aklınızın sınırlarında uyutma numaranız da sağlık esenlik afiyet dilerim

Ahaha sen çok yasa e mı çok güldüm canım

Çok fazla emek verdim size , bu kadar yeterli fazlasına gerek yok ...Ama fikriniz asla değişmeyecek belli...Sizin için üzüldüm...

Saygılar Sevgiler hayatta başarılarrrr...

Çok fazla emek verdim size , bu kadar yeterli fazlasına gerek yok ...Ama fikriniz asla değişmeyecek belli...Sizin için üzüldüm...

Saygılar Sevgiler hayatta başarılarrrr...
Ay Durun gitmeden şunu da anlatcam ben sevgilimin bir kez olsun sosyal medyasını telefonunu almış kurcalamis değilim.. Yakın kız arkadaşları da oldu geçmişte .. Bu konuda oldukça rahat bir insanım. Gelelim en başta ki konuya ? 3 yaşındaki çocuğun bile tecavüze uğradığı, kadın öğretmenin kız öğrencisini taciz ettiği bir dönem de bir kadının ben ilgilenirim isterseniz diye evli bir adamın dibinde bitmesini ve sözüm ona babanın da çekip gitmesini ASLA ANLAMICAM...... Çocukları delice sevmeme rağmen hiç bir sınav kapısında Kimseye bu talepte bulunma hakkını ve dahi cesaretini kendimde bulmadım . Son olarak erkeklere gelirsek yanlarından geçerken ne bakıyorsun be domuz diyerek geçiyor ve her fırsatta rezil ediyorum itina ile .. Hiç bir erkek için karakterimden taviz vermedim vermemde.. O kadar merkezime koymadım çünkü..
Bla bla bla ....
İyi geceler dostum. Sağlıcakla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…