- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Birinci olayda aklınıza ilk gelen , kıskanılmak mi yani ?
Yabancılara bu kadar rahat bırakılan çocuk , yabanciyi ayırt edemez. Görebilecek mesafede bile olsa , o babanın görevi çocuğu birine emanet etmek değil.
..
Birinci olayda aklınıza ilk gelen , kıskanılmak mi yani ?
Yabancılara bu kadar rahat bırakılan çocuk , yabanciyi ayırt edemez. Görebilecek mesafede bile olsa , o babanın görevi çocuğu birine emanet etmek değil.
.
Ikinci olayda , çocuk düpedüz yalan söylemiş. Karakteri bu kadarmış demek. Demek ki yaptığı yanlış ki yalan söylüyor. Açıklama yapamayacağı bir sevgiliyi niye yanında tutuyor..
..
Daha güzel bir yorum olamaz.bekarken evli erkekleri ayartmaya çalışanlar, evlenince tüm berkarların kocalarını ayartacağını düşünüyorlar. yani, kişi kendinden bilir işi
Ya kimse kusura bakmasın da eli yüzü düzgünlükse bende oldukça iddialıyım .. Bu karakter meselesi. Biraz eli yüzü düzgün olan niye kendini dev aynasında görüyor? Her erkek bana bakıyor , hepsi benimle delice ilgileniyor düşüncesi nerden geliyor? Özgüven yetersizliği asıl bu .. Kıskançlık benim de mizacımda yok. Ama evli olsam sınavda olsam çıkıştada çocuğumla birini görsem , eşiminde rahatlığını görsem kafayı yerimm .. Ne münasebet abii? Kazık kadar adam kendi çocuğuyla ilgilenemiyor mu? Bu çocuğu kadın tek başına mı yaptı? Bunun tek adı var ayhh ben çok güzelim dayanılmaz cazibem derdim oldu.. Bu mu la tek derdiniz cidden? Azıcık akıllı olun kızlaaaaarrrr... Ben samimi bulmuyorum. Bulmıcam da ..
Eli yüzü düzgün olanlar dev aynasında mı görüyor kendini ? Ben ce öyle değil ...nihayetinde kadın kocasını iyi tanır ,dişi sinek geçse iç geçirir :) Bunu da bilen kadın kocasını her an kapacaklar zanneder , bunlar zihniyeti bulanmış kişiler diye düşünüyorum...
Hayatı sadece görsellik olarak algılayan, kadını her zaman kocasından koruması gereken bir cazibe olarak izleyen ,( ama hiç alakası yok ) içinde fırtınalar kopan bir hem cinsim olduğunda direkt uzaklaşıyorum . Akıllı olalım evet , ben de bu konuda çok akıllıyım...
Merci ...
vurdu gooll oldu oleyyyyyyy Amanda aman .. Bekarım tatlış ben sevgilimin kız arkadaşları da olabilir. Ama cidden akıllı hatunlar olabilir . Çünkü ben tercihen ben tercihen zeki hatun seviyorum. Hadi bakalımmm uyu sen uyu
çok doğru,kendine güveni olmayan ,karşısındaki insan'ada güvenemiyor...bekarken evli erkekleri ayartmaya çalışanlar, evlenince tüm berkarların kocalarını ayartacağını düşünüyorlar. yani, kişi kendinden bilir işi
Siz ne yapacaksınız zeki Hatun u çok pardon ?
Muhteşemsiniz... müsaadenizle uyuyorum ama uykuya yatmıyorum , size uyku numarası yapıyorum ...
İçinizdeki sinir ve öfkeyle iyi baş etmeler .
Byeee :)
Ahaha sen çok yasa e mı çok güldüm canımben bir kere bir çocuğa yol sordum. çocuk bilmiyormuş, o esnada yanına sevgilisi geldi. döndü sevgilisine sordu "sen biliyor musun?" dedi. kız da benim suratıma bile bakmadan çocuğa "bilmiyoruuummm hadi geeell" dedi ve elini tutup bir anda çekip götürdü, çocuk sendeledi. o derece diyeyim
iyi ki öyle yaptı çünkü yapmasa ben adamın kucağına atlayıp "beni gideceğim yere sen götürsene koca oğlan" diyecektim
heriflerinizi biz bekarlardan koruyun hanımlar
Hmm oldukça realist bir ideoloji . Zeki hatun napılır ? Zeki hatunla her konuda içtenlikle konuşulabilir. Çünkü kendini harbiden dolambaçlı yollara sokmaz .. Kadın olmanın sadece güzel bacak, güzel memeden çok daha fazlası olduğunu bilir .. Anlamak o kadar zor ki .. Sizi de anlıyorum . Uyuma numaranız ve dahi kendi aklınızın sınırlarında uyutma numaranız da sağlık esenlik afiyet dilerim
valla ben de "çay tabağı yorumunuzu beğendi" diye bildirim gelince hele bir de o resmi görünce gerçekten güldümAhaha sen çok yasa e mı çok güldüm canım
Ay Durun gitmeden şunu da anlatcam ben sevgilimin bir kez olsun sosyal medyasını telefonunu almış kurcalamis değilim.. Yakın kız arkadaşları da oldu geçmişte .. Bu konuda oldukça rahat bir insanım. Gelelim en başta ki konuya ? 3 yaşındaki çocuğun bile tecavüze uğradığı, kadın öğretmenin kız öğrencisini taciz ettiği bir dönem de bir kadının ben ilgilenirim isterseniz diye evli bir adamın dibinde bitmesini ve sözüm ona babanın da çekip gitmesini ASLA ANLAMICAM...... Çocukları delice sevmeme rağmen hiç bir sınav kapısında Kimseye bu talepte bulunma hakkını ve dahi cesaretini kendimde bulmadım . Son olarak erkeklere gelirsek yanlarından geçerken ne bakıyorsun be domuz diyerek geçiyor ve her fırsatta rezil ediyorum itina ile ..Çok fazla emek verdim size , bu kadar yeterli fazlasına gerek yok ...Ama fikriniz asla değişmeyecek belli...Sizin için üzüldüm...
Saygılar Sevgiler hayatta başarılarrrr...