Bekar Her Kadını Tehlike Olarak mi Görünüyor

Ayrıca markette alışveriş yaparken biri geldiğinde eğer eşimle yan yanaysak bende bazen eşimin elini tutup yolu açarım kadın veya erkek farketmez bu sizin fesat düşünceniz olmuş, bunu eşimde yapar bana çünkü her reyon o kadar geniş olmuyor. Bazende canım müsade ette geçsinler derim çünkü bazıları işimizin bitmesini bekliyor, bazılarının aynı reyonda işi oluyor, bazıları sürterek geçiyor yani bin türlü insan modeli var ama siz diyene kadar hiç düşünmemiştim bu olayı
Sınav olayında suçlusunuz bu benim için kavga sebebi...
Ayrıca lütfen bir erkeğin kucağındayken veya yanındayken hiç bir çocuğu sevmeyin, ilgilenmeyin çoğu kez eşim çocuklara bakıp ben alışveriş yaparken, çocuğu sevmeye gelenlerin parfüm kokusu işliyor adamın üzerine artık adam mecbur çocuğu kucağına bırakıyor 2 adım geri çekiliyor.
Niye benim kucağımdayken hiç bir kadın sevmeye gelmiyor veya yardımcı olmuyorda bana 2 çocukla yazık yazık diyip laf atıp , sözlü tacizde bulunuyorlar.

Doğru bu erkekler de beyinleri henüz 3yasinda elma şekeri alanın peşine düşecek kadar beyinsizler o yüzden bekarlar uzak durmalı. Bu nasıl bir zihniyet ya bekar kadinlarmi suçlu uckuruna sahip olamayacağını düşündügunuz adamlarla birlikte olmak niye ya

Şu mesajı 8 kişi 8 KADIN beğenmiş.

Hatunlar sevgili yazar burada siz beğenen kadınlara da diyor ki tüm kadınlar kocamdan uzak durun onun poncik aklını minnos kalbini calmayin hatta hepiniz ölün ki kocam rahat etsin.

Neyini beğendiniz cidden biri açıklasin?her kadın tehlike diyor ya :)

Hay agzina saglik kardesim bende evliyim esim ortaokulda mudur yardimcisi isi geregi bayan ogretmenlerlede konusmak zorunda keza bende ogretmenim erkeklerle konusmak zorundayim. Bazen esim bayan ogretmenleri tersler ben kizarim ona herifin mizaci belli sonucta mesafeli emin olun artik iyice laçkalaşmis bi bayan degilse hicbir bayanda o mesafeyi bozmaz hepimizde bekardik sonucta cok sacma bir dusunce

Bir ogretmen atandiginin ilknyil yatili okulda gorev yapmisti bilgedevkar tatili olmus ogretmen olan abiside sen idareciyi arayip sor yatili okullar icin kar tatili olmuyor bildiğim kadariyka demis

Arkadasim arayip sormus daha sonra idarecinin esi arkadasimi aramis hakaret vari sozlerle esimi o saatte nasil ararsin maksadin ne gibilerinden baya azarlamis yani baska yone cekmis arkadasim butun gun aglamisti

Yqni is ortamindaki insanlar illa birbirileriyle muhattap olmak zorunda istemeseler dahi

Ben sadece kendimden orneklerle genel ni konuya deginmek istedim herkes tarafindan ego olarak goruldu

Ama Allah sahit tek bir kez olsun acaba ben cok guzelimde kiskaniliyorumda diye dusunmedim

Hatta beni degilde eslerini kiskandiklarini ve bunw anlam veremedigim icin konuyu actim isteyenler istedigi yone çekti

Beğenenlerde tehlikenin farkında olarak beğenmişler zaten
Aynı düşünceye sahiptirler
Kadın kadının düşmanı olmuş durumda ne yazıkki artık böyle bi zamanda yaşıyoruz
Ben mesela Herkesten herşeyi bekler duruma geldim
Toplum olarak güven problemi yaşıyoruz

Son yorumu okuyunca anladım. Kadın eşi yokken tekrar bebeği emanet etmiş gitmiş.
Nasıl rahatlık bu anlamadım..
...

Ayrıca elbette ruh hastası , elinde kelepçeyle gezen kadınlar ve erkekler var. Bunlara denk gelenler bir an önce kurtulur umarım.

İlk anlattığınız durumda, çoçuğumu tanımadığım bir kadına emanet ettiği için eşimle tartışırdım!

Bunun evli&bekarla alakası Yok.

Zaten bu arkadaslarin eşlerinin is hayati yok mu, hic mi biraraya gelmiyorlar kadinlarla anlamiyorum. Ben de 11 yillik evliyim, ama oncesinde 23 yil bekardim, kimsenin kocasina saldirma planlari yapmadim :) kaldi ki evli erkek adam olsun onu ayartmaya calisan kizlara bakmasin...

Anlattıklarını okuyunca aklıma geldi. Eski işyerinde oda arkadaşım evli 40 yaşında bir adamdı. Bir gün eşi geldi ziyarete. Odada ben yokmuşum gibi davrandı. Küçücük odada görünmüyordum sanki. Selam bile vermedi. Hatırladıkça hala gülerim :))

Bir de şu var evli ya da sevgilisi olan biri bana baktığında ilk aklıma gelen şey demek ki ben evli birine bakabilcek kadar basit duruyorum şuan ki bu adam bana bakıyor demek oluyor hiç kıskanılıyorum ya da çok güzelim de bakıyolar diye düşünemiyorum

Diğer noktaları bilemem. Ama ilk konuya takıldım ben. Çocuğumu babası tanımadığımız birisi ile oynatsa bende kızarım. Sonucta şöyle düşünün ben nerden bileyim sizin çocuğumla önce yakınlık kurup sonra ona zarar vermeyeceğinizi . Orda baba hatalı.
Diğer konulara gelecek olursak belki samimiyeti fazla abartıyorsunuz yada kadınları rahatsız eden bir elektriğiniz var. Bunu siz bileceksiniz

Peki evli, basi bagli kadinlarin bekar 3. kisilerin ozgurluk/ifade alanina haddini aşarak burnunu sokmasi normal size gore oyle mi? Bunu savundugunuza gore.

Biz burada bilmem kimin iliskisinin dinamiklerini konusmuyoruz, elestirmiyoruz. Ucu bize dokunduğu an bizim elestiri hakkimiz doguyor. Yoksa cok da umrumuzdaydi allahin kezbanlarinin biricik kocaciklari.

"Aman onlar iyi olsun gerekirse konuşmayayim" asıl pek iyi bir fikir değil. Ne munasebet, buldumcuk bir hadsiz havadan nem kaparak beni zan altinda bırakacak, kocasına hallendigimi dusunerek benim kisiligime hakaret edecek, ben de "ama onlarin mutlulugu daha onemli" diyerek kendimi, fikirlerimi dahi savunamayacagim?

Komiksiniz. Siz kendinizi böyle sacmasapan nedenlerle kisitlamaya layik goruyor olabilirsiniz. Neyse ki hala bilincli ,birey olabilmis kadinlarimiz da var, sorguluyorlar, elestiriyorlar.

Son düzenleme:

Bu da normal bir düşünce değil. Bu cok ileri boyutta bir ozelestiri. Ozguvensizlige kadar cikabilir. Kendinize bu kadar yuklenmeyin, karsinizdaki kisilerin davranışlarını tamamen siz yonetemezsiniz, "şöyle yapsaydim bakmazdi" vs gibi cok da saglikli olmayan bir bakis acisi. Karşınızdaki hadsizin eyleminden dolayi siz neden suclu olacakmissiniz? Ne münasebet

Olayın tersini düşünelim eşim sınavda bir erkek geldi oğlumla uynuyor eşiö çıkıyor oğlumuzu bir erkekle görüyor acaba ne hissederdi... içinden bu adam kesin benim hatuna asıldı yakınlaşmak için de çocuğu kullanıp kendine masum süsü verdi bizim hatunda saf yedi derdi. Eh bu durumun tersi olmuş sizde de. Sonuçta o kadar sizi tanımıyor dolayısıylada niyetinizi bilmiyor sınavdan bi' çıkıyor çocuk sizinle. Kafasında milyon tane senaryo kurmuştur.
Nişanlı kızların kıskançlığına gelince nişanlılıkta bir buldumcuk süreci oluyor böylr kıran kırana gırtlaklara basılan türde. Evlenipte birbirlerinden bıkınca geçer. Olayın sizle veya başka kadınla alakası yok. Biz kadınlar doğamız gereği rekabetçiyiz. Gözümüze kestirdiğiöiz her kadınla şöyle yada böyle rekabet ederiz. Anlattıklarınız bunun sonucu.
Sizde gün gelince eşinizin nilanlınızın yada sevgilinixin ofisinde seksi ve güzel bir kadın görünce kafanızda milyon senaryo üretip rekabete gireceksiniz...
ama yaş ilerleyip eşler birbirinin ciğerini bilir noktaya geldiğinde. Kadın, kadınlığının zirvesine gelip kendini tanıdığında bu rekabetler özgüvenle ters orantılı olarak azalıyor.

Bu düşünce tarzın çok yanlış farkindasin değil mi?

Bunun bir tik ilerisi bana laf attı demek ki o izlenimi verdim daha ilerisi beni taciz etti demek ki buna musait davrandım ve en ilerisi de bana tecavüz etti çünkü disi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek vs vs

Şu düşünce tarzınızı eril düşünce tarzından çıkarın kadınlar bile böyle kendini suclarsa kime neyi anlatacağız?

Oha çok komik asdgj
Kadınlar size konuşmayın demiyor ki eşlerine diyor konuşmayın diye, onlar da konuşmak istemiyormuş burda bekar kadınların ifade özgürlüğüne değil eşlerinin ifade özgürlüğüne müdahele var, adam da bu durumu kabul ediyorsa kimse karışamaz. Resmen milletin ilişki dinamiğinden bahsediyorsunuz, burda ucu size dokunan herhangi bir durum yok, boş feminizm kasıyorsunuz. Ortalıkta zilyon tane insan var, gider başkası ile muhabbet ederim benden rahatsız olan olunca, benden niye rahatsız oldu acaba diye kafayı yemem mesela, evet ben yüzsüzce durumu bile bile adamı konuşmaya zorlamak yerine varsın muhabbet etmeyelim eşiyle iyi olsun, onunla konuşmamak bana bir şey kaybettirmez derim; çünkü kaybettirmez de. Böyle oturup da eşi demiş benimle konuşmuyor, bizim odaya girmiyor falan diye kasmam. Kendini öyle konumlara layık görmeyen kendini öyle durumlara da sokmaz, baktı farklı tavır görüyor uzak durur, hayatından çıkarır, demek ki o buldumcuğun eşi de karısına hak vermiş ki onu dinleyip uzak durmayı yeğlemiş, bi zahmet o buldumcuğun eşinden de uzak durup kendinize bu muameleyi reva görmeyin, sonuçta sizi şey yerine koyuyor hani o tarz kadın.

Benim de küçük bir kızım var. Sınavda falan olsam çıkınca görsem ki kızım bir kadınla oynuyor ciddi sorun çıkarırım. Ne münasebet? ? Siz de çok sıkılıyorsaniz kendinizi meşgul edecek uğraşlar edinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…