- 13 Kasım 2016
- 187
- 26
- 29
-
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Valla zamanında ben de bekardım, etrafımda bu kadar çok beni tehlike olarak gören kimse yoktu. Sanırım aşırı çirkinim(((
Ayrıca ilk olayınızda kadın sizi kocasından kıskanmamış bence. Siz öyle olmasını ummuşsunuz. Bütün gün okul bahçesinde durup, vaktini benim çocuğumla ilgilenerek geçirmek isteyen biri garibime giderdi.[/QUOT
Doğru bu erkekler de beyinleri henüz 3yasinda elma şekeri alanın peşine düşecek kadar beyinsizler o yüzden bekarlar uzak durmalı. Bu nasıl bir zihniyet ya bekar kadinlarmi suçlu uckuruna sahip olamayacağını düşündügunuz adamlarla birlikte olmak niye yaBen olsam bende kiskanirim yani bekar kadinlar neden evli ,nisanli,sevgilisi olan adamlarla sohbet ederler (arkadasca olsa bile)ben istemem gitsin basi bagli olmayanla konussun.Evet cocugum varsa ve onunla bir bayan ilgilense yanlista anlarim acaba esime kur mu yapiyor diye .Tum bekarlar uzak dursun bence.Her kadin bana gore tehlike olarak gorulmeli .
Şu mesajı 8 kişi 8 KADIN beğenmiş.Ben olsam bende kiskanirim yani bekar kadinlar neden evli ,nisanli,sevgilisi olan adamlarla sohbet ederler (arkadasca olsa bile)ben istemem gitsin basi bagli olmayanla konussun.Evet cocugum varsa ve onunla bir bayan ilgilense yanlista anlarim acaba esime kur mu yapiyor diye .Tum bekarlar uzak dursun bence.Her kadin bana gore tehlike olarak gorulmeli .
Hay agzina saglik kardesim bende evliyim esim ortaokulda mudur yardimcisi isi geregi bayan ogretmenlerlede konusmak zorunda keza bende ogretmenim erkeklerle konusmak zorundayim. Bazen esim bayan ogretmenleri tersler ben kizarim ona herifin mizaci belli sonucta mesafeli emin olun artik iyice laçkalaşmis bi bayan degilse hicbir bayanda o mesafeyi bozmaz hepimizde bekardik sonucta cok sacma bir dusuncehafif bile,
sanki bütün kızlar kendilerinin pikaçu kılıklı kocalarına atlamak için salya akıtıyor.
"bütün bekarlar tehlikelidir" diyene sen doğuştan evli misin? hiç mi bekar olmadın, bekarken çok mu canlar yaktın, nasıl böyle bir genellemeye vardın denmez mi? denir bence
Hay agzina saglik kardesim bende evliyim esim ortaokulda mudur yardimcisi isi geregi bayan ogretmenlerlede konusmak zorunda keza bende ogretmenim erkeklerle konusmak zorundayim. Bazen esim bayan ogretmenleri tersler ben kizarim ona herifin mizaci belli sonucta mesafeli emin olun artik iyice laçkalaşmis bi bayan degilse hicbir bayanda o mesafeyi bozmaz hepimizde bekardik sonucta cok sacma bir dusunce
Beğenenlerde tehlikenin farkında olarak beğenmişler zatenŞu mesajı 8 kişi 8 KADIN beğenmiş.
Hatunlar sevgili yazar burada siz beğenen kadınlara da diyor ki tüm kadınlar kocamdan uzak durun onun poncik aklını minnos kalbini calmayin hatta hepiniz ölün ki kocam rahat etsin.
Neyini beğendiniz cidden biri açıklasin?her kadın tehlike diyor ya :)
Hay agzina saglik kardesim bende evliyim esim ortaokulda mudur yardimcisi isi geregi bayan ogretmenlerlede konusmak zorunda keza bende ogretmenim erkeklerle konusmak zorundayim. Bazen esim bayan ogretmenleri tersler ben kizarim ona herifin mizaci belli sonucta mesafeli emin olun artik iyice laçkalaşmis bi bayan degilse hicbir bayanda o mesafeyi bozmaz hepimizde bekardik sonucta cok sacma bir dusunce
Ben de bekarım; ama kimsenin ilişkisine de böyle burnumu sokmadım, 3.kişi olarak haddinizi aşıp milletin ilişkilerine kafa yoran biri olarak sizin de kafanızda pek iyi fikirler olduğunu düşünmüyorum, aman onlar iyi olsun gerekirse konuşmayım diyecek yerde başka şeyler düşünen kişi bi zahmet seviye demesin bana.
Bir de şu var evli ya da sevgilisi olan biri bana baktığında ilk aklıma gelen şey demek ki ben evli birine bakabilcek kadar basit duruyorum şuan ki bu adam bana bakıyor demek oluyor hiç kıskanılıyorum ya da çok güzelim de bakıyolar diye düşünemiyorum
Bu düşünce tarzın çok yanlış farkindasin değil mi?Bir de şu var evli ya da sevgilisi olan biri bana baktığında ilk aklıma gelen şey demek ki ben evli birine bakabilcek kadar basit duruyorum şuan ki bu adam bana bakıyor demek oluyor hiç kıskanılıyorum ya da çok güzelim de bakıyolar diye düşünemiyorum
Oha çok komik asdgjPeki evli, basi bagli kadinlarin bekar 3. kisilerin ozgurluk/ifade alanina haddini aşarak burnunu sokmasi normal size gore oyle mi? Bunu savundugunuza gore.
Biz burada bilmem kimin iliskisinin dinamiklerini konusmuyoruz, elestirmiyoruz. Ucu bize dokunduğu an bizim elestiri hakkimiz doguyor. Yoksa cok da umrumuzdaydi allahin kezbanlarinin biricik kocaciklari.
"Aman onlar iyi olsun gerekirse konuşmayayim" asıl pek iyi bir fikir değil. Ne munasebet, buldumcuk bir hadsiz havadan nem kaparak beni zan altinda bırakacak, kocasına hallendigimi dusunerek benim kisiligime hakaret edecek, ben de "ama onlarin mutlulugu daha onemli" diyerek kendimi, fikirlerimi dahi savunamayacagim?
Komiksiniz. Siz kendinizi böyle sacmasapan nedenlerle kisitlamaya layik goruyor olabilirsiniz. Neyse ki hala bilincli ,birey olabilmis kadinlarimiz da var, sorguluyorlar, elestiriyorlar.