Bekar Her Kadını Tehlike Olarak mi Görünüyor

Ben kendimi asiri onemsemiyorum kocayi yada sevgiliyi bulmus kadinlarin sanmi hic bekar olmamislar gibo bekarlari kocalarina yada sevgililerine goz dikmis gibi gormelerini fazla onemsiyorun sanirim
Diyelim ki öyle düşünüyorlar, kıskanıyorlar, sahipleniyorlar her neyse bunlar onların ilişkisi onlar mutlu mesut mu, ilişkilerini bu şekilde devam ettirmek istiyorlar mı tamamdır, gerisine b.k yemek düşer, size ne ki bu durumdan? Zaten hala niye sizi tanımayan insanların size güvenmesi gerektiğini de anlamadım.

Ilk olayda kadın hakli ayrıca o kadar vaktiniz nasıl oldu okul bahçesinde sınava girmedinizmi siz girdiniz bittiyse eve gidin başka sınav bekliyorsaniz notlarınıza bakın sizene elalemin çocuğundan

Seviyenizi yaptiginiz yorum cok guzel belli ediyo bana söyleyecek soz kalmamis

Ilk olayda kadın hakli ayrıca o kadar vaktiniz nasıl oldu okul bahçesinde sınava girmedinizmi siz girdiniz bittiyse eve gidin başka sınav bekliyorsaniz notlarınıza bakın sizene elalemin çocuğundan
Ben orda elalemin cocuguna bakmak icin durmadim okul evime cok uzakti gidip donsem ikici oturuma gec kalacaktim

Cocukta sıkılmis gibi duruyordu ondan ilgilenmek istedim

Sahiden ben anlamiyorum evet dunya cok bozuldu ama hepiniz cocuklarinizi cam fanuslarda iyiyi kotuyu ayirt edemeyecek sekilde buyutmeyi mi dusunuyorsunuz

Seviyenizi yaptiginiz yorum cok guzel belli ediyo bana söyleyecek soz kalmamis
Ben de bekarım; ama kimsenin ilişkisine de böyle burnumu sokmadım, 3.kişi olarak haddinizi aşıp milletin ilişkilerine kafa yoran biri olarak sizin de kafanızda pek iyi fikirler olduğunu düşünmüyorum, aman onlar iyi olsun gerekirse konuşmayım diyecek yerde başka şeyler düşünen kişi bi zahmet seviye demesin bana.

Son düzenleme:
sayfa sayfa yazmışsınız hala baştaki fikrinizi savunuyorsunuz ! Niye tehlike olasınız Allah aşkına etrafımız bekar bayanlarla dolu işte bankada markette manavda sokakta ! Kimse de size o gözle bakmıyordur belki siz yanlış yorumlamış olabilir misiniz ? Çünkü kadın sizi kıskansa tekrar emanet edip namaza gitmez !
Ayrıca konu başlığı çok itici !kadının kadını aşağıladığı tek toplum bizizdir herhalde .evli bekar ayrımı yok bunun !

Ben konuyu sadece kendi durumumdan acmadim ayni durundan muzdarip cok kisi taniyorum ben sadece konuyu acan oldugum icin kendi basima gelen olaylarla ornwklwndirdim

Inanin bekar kadini twhlike olarak goren o kadar insan var ki bwn evlendigi icin bekar arkadaslariyla iliskisini keseni bile biliyirum

Yada arkadasina sen kiskanirsin falan diye nisanlimi sana anlatmiyorum diteni daha bi suru ornek durum sadece benlik degil örnekler benlik

Dogrudur araya 3. Kisi gibi nasilgirerimin hesaplarini yapiyorum

O zaman onlarda öğrenmeli kadın için medeni durum engel değildir kadın isterse bir erkeği ALIR !
Mayası bozuk erkekte her kadına GİDER !
İnsan olarak bize düşen de kadın ,erkek namuslu haysiyetli kalabilmektir..

Evet bazı kadınlar kıskançtır olabilir bazılarıda aşırı kıskançtır. Yalnız bende çocuğumun yabancı birisi ile oynamasından hoşlanmam hele eşim arabaya bincek çocuğu yalnız bırakacak eşimin annesinden emdiği sütü burnundan getiririm.

Aklıma geldide bende bir kızdan rahatsız olmuştum aynı sınıfdaydık ama ona belli etmemiştim rahatsızlığımı. Bende kıskancım ama bekar kadınları tehlike olarak görmüyorum. Kadın da erkekte bekar olup olmaması artık farketmiyor çokca görüyoruz evli erkeklerin de evli kadınların da eşlerini aldatdığını. Bir insanın mayası bozuk ise her türlü olur.

Ama mesela burda da okudum kaç defa böyle konuları bekar kadınlar evli adamlardan hoşlanıyor ve ilişki yaşıyorlar her iki taraf da suçlu elbetde herzaman eş daha suçludur cinsiyet farketmez

Tamamini okumadim ama şu ilk ornekte kadin size sicak davranmak zorunda degil.. Belki yapısı öyledir, belki baska biseye cani sıkkındır veya rahatsiz olmuştur bi yabancinin cocuguyla oynamasından ( okurken ben bile sinirlendim adama, ne cesaretle birakiyor cocugunu elin insanina); niye hemen kıskandığını ima edip niyet okuyorsunuz ki?

Hiç tanımadığınız bir çocukla oynamak istemeniz yanlış bir kere bence, avrupada amerikada çocuğun yanına gidip ay ne tatlı bile diyemezsiniz.
Ha kadının yanında oynamışım ha kocasının ne farkı var derken gayet ileri görüşlü biri olmama rağmen bu kadarı fazla rahatlık bence. Karşı cins denen bir fark var ortada bir kere.
Ben eşimi kıskanmaktan çok çocugumun tanımadıgı biriyle oynamasından rahatsız olurdum.

Valla zamanında ben de bekardım, etrafımda bu kadar çok beni tehlike olarak gören kimse yoktu. Sanırım aşırı çirkinim (((

Ayrıca ilk olayınızda kadın sizi kocasından kıskanmamış bence. Siz öyle olmasını ummuşsunuz. Bütün gün okul bahçesinde durup, vaktini benim çocuğumla ilgilenerek geçirmek isteyen biri garibime giderdi.

Bu mesajinizdan sonra takintili olduğunuzu dusundum.
Hep soyluyorum, yine söyleyeceğim turkiyede 78 milyon insan var 35 milyonu kadin. Her kadinin ayni dusuncede olmasini beklemek ütopik degil mi ya? Makine miyiz biz? Herkes ayni dusunceye sahip olsa ve etik olani yapsa zaten dunyada hiçbir sorun olmaz. İnsan davranışlarını tecrubeler, duygular, aile gibi dissal ve icsel faktorler belirler. Bu yuzden hepimiz farkliyiz ve farkli davranislar sergiliyoruz. O yuzden bu tip kucuk meselelerde insanları oldugu gibi kabullenmek gerekiyor. Arkadasimin sevgilisinin koydugu kisit beni ilgilendirmez mesela. İliskinin dinamigi boyledir, uzak dururum acikcasi cokta bi tarafimda. Sokaktaki kadin sevgilisinin elini tutsun, banane? Birdaha nerede gorecegim? Bu yuzden takintili olduğunuzu dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…