- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.778
-
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Diyelim ki öyle düşünüyorlar, kıskanıyorlar, sahipleniyorlar her neyse bunlar onların ilişkisi onlar mutlu mesut mu, ilişkilerini bu şekilde devam ettirmek istiyorlar mı tamamdır, gerisine b.k yemek düşer, size ne ki bu durumdan? Zaten hala niye sizi tanımayan insanların size güvenmesi gerektiğini de anlamadım.Ben kendimi asiri onemsemiyorum kocayi yada sevgiliyi bulmus kadinlarin sanmi hic bekar olmamislar gibo bekarlari kocalarina yada sevgililerine goz dikmis gibi gormelerini fazla onemsiyorun sanirim
Seviyenizi yaptiginiz yorum cok guzel belli ediyo bana söyleyecek soz kalmamisDiyelim ki öyle düşünüyorlar, kıskanıyorlar, sahipleniyorlar her neyse bunlar onların ilişkisi onlar mutlu mesut mu, ilişkilerini bu şekilde devam ettirmek istiyorlar mı tamamdır, gerisine b.k yemek düşer, size ne ki bu durumdan? Zaten hala niye sizi tanımayan insanların size güvenmesi gerektiğini de anlamadım.
Ben orda elalemin cocuguna bakmak icin durmadim okul evime cok uzakti gidip donsem ikici oturuma gec kalacaktimIlk olayda kadın hakli ayrıca o kadar vaktiniz nasıl oldu okul bahçesinde sınava girmedinizmi siz girdiniz bittiyse eve gidin başka sınav bekliyorsaniz notlarınıza bakın sizene elalemin çocuğundan
Ben de bekarım; ama kimsenin ilişkisine de böyle burnumu sokmadım, 3.kişi olarak haddinizi aşıp milletin ilişkilerine kafa yoran biri olarak sizin de kafanızda pek iyi fikirler olduğunu düşünmüyorum, aman onlar iyi olsun gerekirse konuşmayım diyecek yerde başka şeyler düşünen kişi bi zahmet seviye demesin bana.Seviyenizi yaptiginiz yorum cok guzel belli ediyo bana söyleyecek soz kalmamis
Sizin gorusunuzdur kisiligime hakarette bulunulmafigi surece her dusunceye saygim sonsuzAdamda kadında çok tuhafmış. Gereksiz yere samimiyet gösteren birine neden uzun süre çocuğunu emanet edersinki. Kusura bakmayın sizde normal değilsiniz onlarda
sayfa sayfa yazmışsınız hala baştaki fikrinizi savunuyorsunuz ! Niye tehlike olasınız Allah aşkına etrafımız bekar bayanlarla dolu işte bankada markette manavda sokakta ! Kimse de size o gözle bakmıyordur belki siz yanlış yorumlamış olabilir misiniz ? Çünkü kadın sizi kıskansa tekrar emanet edip namaza gitmez !
Ayrıca konu başlığı çok itici !kadının kadını aşağıladığı tek toplum bizizdir herhalde .evli bekar ayrımı yok bunun !
Dogrudur araya 3. Kisi gibi nasilgirerimin hesaplarini yapiyorumBen de bekarım; ama kimsenin ilişkisine de böyle burnumu sokmadım, 3.kişi olarak haddinizi aşıp milletin ilişkilerine kafa yoran biri olarak sizin de kafanızda pek iyi fikirler olduğunu düşünmüyorum, aman onlar iyi olsun gerekirse konuşmayım diyecek yerde başka şeyler düşünen kişi bi zahmet seviye demesin bana.
O zaman onlarda öğrenmeli kadın için medeni durum engel değildir kadın isterse bir erkeği ALIR !Ben konuyu sadece kendi durumumdan acmadim ayni durundan muzdarip cok kisi taniyorum ben sadece konuyu acan oldugum icin kendi basima gelen olaylarla ornwklwndirdim
Inanin bekar kadini twhlike olarak goren o kadar insan var ki bwn evlendigi icin bekar arkadaslariyla iliskisini keseni bile biliyirum
Yada arkadasina sen kiskanirsin falan diye nisanlimi sana anlatmiyorum diteni daha bi suru ornek durum sadece benlik degil örnekler benlik
Artık neyin hesabıysa kendin bilirsin.Dogrudur araya 3. Kisi gibi nasilgirerimin hesaplarini yapiyorum
Ben konuya tekrar bakincaya kadar yorumlar baya biriktigi icin herkese tek tek olmasada tam olarak cevap vereyim
Hanimlar öncelikle babası kız cocugunu bana birakip alip basini gitmedi oda yan taraflardaydi bi ara arabadaydi ama oda hep ordaydi zira bizde sınır bilen gozumuzun onunde cocuklarimizi insanlarin sinirini bilen seviyede sevmesine izin veren insanlar oldugumuz icin abes olarak gormeyip oyle bi teklifte bulundum
Haaa bu arada ne kadar yakisikli adam acaba kiziyla guzelce ilginlensem karisini bisayip beni alir mi gibi beginsizce seylwrde dusunmedim
Kaldi ki dusunuyorum bu durumdan rahatsiz oldu diyeyim ben kiziyla ilgilendigimde esi ordaydi ama kadin kizini bana emanet edip gittiginde esi orada degildi pek ala guven mevzusuysa onun yaptigi daha farkli bir durun
Bir diger mevzuya gelecek olursak guzel oldugum icin kiskanildigimi dusunmus olan hanimlar olmus kesinlikle cok guzel degilim hani cirkin degilim cok sukur ama bir kadinin kiskancca bakisini hak edip kiskanmasina neden olacak kadar buyuk bir guzelligede sahip degilim
Bir diger kisim arkadasimin soyledigine takanlar hatta inanmayanlar olmus arkadasim bunu bana ozellikle anlatmadi oturmus arkadaslarla muhabbet ediyorduk nisanlisinin ne kadar kiskanc oldugundan soz etti sonrada durumu amlatti biz telefonda konusurken mucellanin sesini duymus o kiz sesi kimindi yeni baslayan arkadasin demis ve..... arkadasta iste yok konusmuyorum muhattapta olmuyorum dedigini soyledi hatta guldu kusura bakma ya yanlis anlama dedi uzatmasin diye oyle kestirip attim dedi
Diger arkadasininda nisanlisinin kizlarla konusmasina izin vermedigini soyledi yani ortada benlik bir durun yok ben ve baska bir kiz arkadas odada oldugumuz icin bizim odamiza gelmiyor dedim yani nisanlisi beni kiskandigi icin gelmiyor demedim
Bir diger mevzu esinin benim kim oldugumu soran arkadasa gelecwk olursak kendi benden kucuk ve bana abla diye hitap eder yani bana beni ablasi gibi horen bi insanin esinin beni kiskanmasi hosuma gitmez rahatsiz eder ve acikca belirteyim ben bunlarin hepsini direk ustume almadim kendi ustumden ornek vererek bu tarz degerlendirmede bulundum ve bu ornekler sadece pqylastiklarim
Yoksa tanidik baska arkadaslarin esleriyle tanistigimda cok sıcak karsiliyanlarda oldu hatta uzun zaman gorustuklerimizde
Bi baska durumuda belirtmek isterim ben en yakin arkadasimin esiyle dahi aramdaki mesafeyi korumaya ozen gosteririm cok yakin bi arkadasimin oz abi hibi gordugum esi ben evlerine geldigimde hosgeldin der hal hatir faslindan sonra ayni odada dahi oturmayiz
Bu is arkadaslarimlada gayet seviyeli bi arkadasligim oldu yani idimleriyle dahi hitap etmem kendilerine aramizdski sakalarin dahi bi sıniri hep oldu hep olmali
Soyle bi ozetleyeyim ben sadece kendimle alakali olanlardan ornek verdim cunku konuyu ben actigim icin soyle bi ornek vereyim buda belki anlamaniz icin faydali olur
Bi arkadasim ogretmen ilk yilinda yatili okulda gorev aldi bulundugu bolgede kar tatili olmus ogretmen olan abisine arayip tatil mi degil mi diye sormys abisi demis ki yatili okullarda kar tatili olmaz diye biliyorum ara okul mudurunu sor okul mudurunu arayip sormus 15 dakika sonra okul mudurunun esi arayip sen ne hakla sabah sabah esimi ararsin niyetin ne gibilerinden hakarette bulunmustu ve arkadasim tum gun aglamusti
Ozetle ben cevap olarak vay efendim acaba cok guzelimde kiskaniliyormiyum sorusunun cevabinin beklentidiyle konu acmadim ve oyle oldugunuda hic dusunmedim
Birde sunu belirtmek istiyorum kimileri tanimadiginiz insan sizi tanimadigi icin karakterinizi bilemez demis ama tanimadigi bi insana karsi nisanlilarini sevgilerini eslerini vs konusmayacaksin seklinde uyarmasi ne kadar normal ki
Ben dusunuyirumda ben o arkadaslardan ne kendime nede cevredeki kizlara karsi en ufak bir hareket gormedim ve guvendigim insanlara esleei nasil guvenemiyor anlayamiyirum
Sen onlari esleribden daha mi iyi bileceksiniz ditenler olacak ki haklilar olacagi gibi soylede diyeyim bir cok calisan bayan bilir ki is hayatindaki capkin erkekler bi sekilde duyulur ve etiketlenmis gibi herkes onun karakterini ve kadinlara olan tutumunu bilir
Ilk olayda kadın hakli ayrıca o kadar vaktiniz nasıl oldu okul bahçesinde sınava girmedinizmi siz girdiniz bittiyse eve gidin başka sınav bekliyorsaniz notlarınıza bakın sizene elalemin çocuğundan[/QUOTE