- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 31
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Karşılıklı gülüşmüşüz ne güzelvalla ben de "çay tabağı yorumunuzu beğendi" diye bildirim gelince hele bir de o resmi görünce gerçekten güldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karşılıklı gülüşmüşüz ne güzelvalla ben de "çay tabağı yorumunuzu beğendi" diye bildirim gelince hele bir de o resmi görünce gerçekten güldüm
Bekar kadınlar ,kel adam seviyorsa demekBir de şu kocişkolarını herkeşlerden kıskananların kocaları göbekli kel falan oluyor en çok ona gülüyorum ben
iste bu .....ben bir kere bir çocuğa yol sordum. çocuk bilmiyormuş, o esnada yanına sevgilisi geldi. döndü sevgilisine sordu "sen biliyor musun?" dedi. kız da benim suratıma bile bakmadan çocuğa "bilmiyoruuummm hadi geeell" dedi ve elini tutup bir anda çekip götürdü, çocuk sendeledi. o derece diyeyim
iyi ki öyle yaptı çünkü yapmasa ben adamın kucağına atlayıp "beni gideceğim yere sen götürsene koca oğlan" diyecektim
heriflerinizi biz bekarlardan koruyun hanımlar
1. olayda ne yapmaya çalıştınız ki tanımadığınız çocuğa bakmak istiyorsunuz falan
Kesinlikle güvenbence tamamen eşe olan güvenle alakalı.
mesala benim patron işkolik gecenin birinde bile iş yazdığı olur.
keza onunda kız arkadaşları var. ama eşim mesafelidir ketumdur laçka konuşmaz.
tanıyorum eşimi ben sorun etmiyorum o yüzden.
ama bu sefer de göz zinası yapılır. şehirleri kadın erkek diye ayırsak mı acaba
Kızlar benim kocam çoook yakışıklı olduğu için ben çoook kiskaniyorum.Ayrıca bende güzelimdir yani eşim boşuna almadı beni. Neyse kocam sarışın mavi gözlü artist gibi şu kıvanç var ya meşhur oyuncu ona benziyor nasıl kıskanmıyayım.Kızlar yapışmaya çalışıyor eşime ama eşim kimseye bakmıyor şükür bir de oğlumuz var
Sen oyle dusunmua olabilirsin ama karsidaki kadin seni tanimiyor sonucta. Bazen haklilar da. Cunku dedigim gibi kadinlara da guvenilmeyecek zamandayiz artik. Bazilari abartiyor o baska. Bir gun yolda giderken genc bir cift karsidan geliyordu, kadin bebek arabasi itiyor. Yanimdan gecerken bebege gulumsedim o kadar tatliydi ki, ve o anda kadinla gozgoze geldik aman allahim o ne surat. Bir devirdi gozlerini yanimdan bir gecisi var ben sok oldum. Mesela boyleleri de hasta ruhlu kadinlar.
Bence bekar kadınlar ağızlarını hiiiiiç açmasınlar da herkes bir rahat etsin!!
Buraya yazan evli kadınlar cidden çok komik. Sanki herkes bunların kel göbekli kocalarına yazılıyor Asıl kendi kocaları birazcık eli yüzü düzgün iyi giyimli biri görse hemen bakıveriyor.
Yani şöyle diyeyim öyle genç çıtır falan da değilim ama işyerinde bir herif her gün ama her gün süzüyor, haftada en az 2 kez 3 kez bugün çok şık görünüyorsun diyor. Şimdi bağırıcam ama iltifat ettim kötülük yapmadım diyecek y.vşak ben suçlu çıkıcam. S...cam ağzına bir gün oracıkta kalıverecek zaten bacağım kadar boyu var cücük ya neyse bekliyorum.
Daha vahim bir örnek arkadaşımın, 10 yaş büyük abi dediği, 2 çocuklu evli iş arkadaşı 1 yıl peşinden koştu. Gerekirse boşanıcam vs de demiş bizim kız 2568752 kere olmaz demesine rağmen.
Yazılmaya cesaret etmeseler de mal gibi bakıyorlar güzel kadın görünce onu napcaksınız??? Gözlerine bant falan çekin en iyisi.
Sizin sütten çıkma akkaşık kocalarınız bunlar işte hanımlar bize laf edeceğinize kocalarınıza tasma takınız lütfen.
Canım ben de bekarım, sevgilim de yok yani aynı konumdayız. Seni tanımayan, seninle samimi olmayan kişilerin niye sana güvenmesini bekliyorsun ben oraya takıldım? Bunu dert ediniyorsan yapman gereken de o kişilerden uzak durmak bu kadar basit. Ben de uzun otobüs bir yolculuğu boyunca bir çiftin çocuğuna baktım; çünkü çocuk sadece bana gelince susuyordu, ne anne ne babası bir şey demedi. En yakın arkadaşımın da sevgilisi çok kıskançtı benim dışında hiçbir kızla konuşmasına müsade etmezdi, o kız beni de sorun etse ben de konuşmaz uzak dururdum, bunu dert etmezdim; çünkü yeter ki onların arası iyi olsun, şu an o arkadaşım evli, karısı beni tanımadığı için çok aramam mesela ne olur ne olmaz diye. Sen bana enteresan geldin açıkçası.
Kocalarınız evli olduklarını unutmasın.
Evli kadın kompeksleri işte. Bence burda hedef sen değilsin. Bu kadınlar kocasına veya nişanlısına güvenmiyor ki 'konusma hatta muhattap bile olma' diyor. Ne münasebet yaa ozaman bi zahmet evli erkekler çalışmasınlar karişkoların dizinin dibinde dursunlar .
aynen. ama ben başka kadın görünce sevgilimin koluna girmem ki.
başka 2 kadın sen yokmuşsun gibi sevgiline kitlenip bu şekilde pişmiş kelle gibi sırıtarak bakarsa yapıyorsun ama :) çok komikti ama ya. hani. tiyatro mizanseni gibiydi.
ama yolda vs komik oluyor cidden. ya da arkadaşına karşı yaparsan o da ayıp bence. o konuda katılıyorum. bi kadın kendi halindeyken onu tehdit olarak görmek eziklik belirtisi olabilir ancak. mesela güzel bir kadın yürüyor diye ben tehdit altında hissedip sevgilime sırnaşmam, komik. biraz da adamına bağlı tabi, adam böyle gözü dışarda bi tipse adamı bağlayamayıp dışarıdaki kadınlarla yarışarak ego tatmini yapıyor kadınlar. üzücü.
Size babası nasıl güvenip de kızını emanet edip arabasına biniyor? O baba musvettesinden hersey beklenir benim eşim böyle yapsa yerin 7 kat dibine sokarım sen çocuğu sokak da mı bulunda hiç tanımadığına emanet ediyorsun diye. Ben bir tek bu hususa takıldım.
Aynen benim kocam da böyle birşey yapsa ağzına s.ç.rım bu ne saçmalık, evlat bu oyuncak bebek değil
Ben de. Bu adam hiç mi gazete okumuyor, tv açmıyor? Bu kadar salak olunmaz.
Ya ben bazen hak veriyorum. Sizi hiç tanımayan insanlar sonuçta .. Bariz bir yakınlık yok anladığım kadarıyla. Benimde yaşadığım olayı anlatayım. Bi kız arkadaşım birinden hoşlanmışsa ve o kişinin de sevgilisi varsa aynen şunu diyor aman boşveeeerrr ayırırım .. Önce benim mutluluğum.. Bir değil beş değil hep aynı muhabbet. Naptım? Hayatımdan çıkardım. Onu tehdit gördüğümden değil kalitesizliğinden .. Bunun gibi 3-5 kadını duysanız paranoyak olursunuz haliyle..
Geçen arkadaşımda sevgilisinden ayrıldı. Sabah bana mesaj atmış canım X'i siler misin? Neden demeden silerim dedim .. Silince neden dedim boşver bitti dedi . Sonra baktım şöyle yalnız beni sildirmiş..
İş yerinde mühendis abi sana çizim öğretirim ama eşim çok kıskanç dedi . Boşver abicim o zaman dedim.. Evrak teslimine belediyeye gidiyoruz eşim bizi yanyana görse yanlış anlar kesin dedi. O zaman ben tek yaparım abi dedim..
Hayatın her alanında bu ve buna benzer şeylerle karşılıyoruz . Nacizane fikrim kıskanma potansiyeli olan çiftlerle mesafeli olmanız.. Haklı olarak .. Elin kızının benim kocamın yanında ne işi var demek hakları ..Hele böyle bir devirde....
bence yanlış genelleme yapıyorsunuz.
bekar kadınlar ile evli/sevgilisi olan kadınlar birbirlerine karşı gibi bir durum yok. olamaz da.
esas olan karakterdir. biri evli de bekar da olsa yavşak olabilir, kadın da erkek de olsa yavşak olabilir. 3-5 örnek ile tüm evli erkekleri ya da tüm bekar kadınları yaftalayamayız. tümevarım şeklinde sağlıklı bir çıkarım yapılamaz.
size/ arkadaşınıza bikaç evli erkek yavşadı diye tüm evli erkekler ahlaksız mı oldu şimdi?
ya da aksi gibi bikaç bekar kadın evli erkeklere yavşadı diye tüm bekar kadınlar ahlaksız mı oldu şimdi?
durumlar ve şartlar değişebilir esas olan kişiliktir. bu tip konularda genelleme yapılamaz. absürt bir durum vardır, çizgi bozmadan tepki verilir karşıdakine ve konu kapanır.
bekarken tüm evli erkekler bana yavşıyor diye düşünenler evlenince bu kez de tüm kadınlar kocama yavşıyor diye düşünür zaten. bu kişilik özelliği dediğim gibi. grandiyöz sanrılardan oluyor hep.
benzer birşey benim başıma geldi samimi olduğum bir yazar arkadaşın eşi kıskanmış beni sabahvesen neden sana yorum yapıyor vesaire demiş ki ben eşine daima arkadaş dost abi tarzında yaklaştım yeri geldi özel hayatımla ilgli görüşünü aldım
Buldumcuklar diyoruz biz bunlara neyseki hiç öyle dertlerim yok benim :) eşimi kadın iş arkadaşlarıda arar kadınlarlada konuşur yanımda asılanlar bile olmuştur gülüp geçerim
Evli erkekler bekarlar gelsin diye bekliyor ya da bekar kızlar nerde evli erkekler diye arıyorlar yapmayın allah aşkına ya ben mi çok genişim anlamadım ki
ona da sıra gelecek ne aceleniz var ..otobüslerden başlandı bir sabırlı olun yahu..
Kisisel kıskançlığınıza bir sey diyemem lakin düşünceniz içler acısı
Sırf bu- kafa yüzünden- işimi birakmak zorunda kaldim .
Kisisel kıskançlığınıza bir sey diyemem lakin düşünceniz içler acısı
Sırf bu- kafa yüzünden- işimi birakmak zorunda kaldim .
Devir öyle igrenclesmis ki tatlim maalesef insanlarin düsünceleri de bu hale gelmis. Bosver aldirma, güzel biri oldugun icin kiskaniyor olabilirler
Biraz güzelsen ağzında laf yapıyorsa malesef evlenene kadar rakipsin tüm kadınlara bu yüzden erkeklerle çok muhattap olma ben de aynı durumu çok yaşadım evlenen yada sevgilisi olan ilişkisini kesti benimle sonra evlendim hepsi kanka olma çabalarında. Boşver çok takılma ama bana soracak olursan kızlarla sevgilileri varken konuşma erkeklerle de samimi olma even sonrası gelir herkes kanka herkes samimi
Bunun evli bekar olmakla alakası Yok eşine güvenmesi eşin sadakati ile alakası var .koca her gördüğü kadına ağız ayırıp bakıyorsa kadında sınırlama koyar doğal olarak .
Benim kocam asla bakmaz kimseye avm de falan ben derim şu kadına bak nasıl güzel ,of saçları Harika baksana falan derim öyle bakar .işi gereği kadınlarla da hep muhatap olur olacaktır.
Ayrıca benim evli çocuklu bir kadın olduğumu bildiği halde yavşayan mesaj atan söze döken kaç tane kendide evli pislik oldu şimdi bu kimin ayıbı ? Bu durumları genellemek yanlış bana göre !
Öncelikle çoğu konularda haklısınız ama ben sınav bahçesinde çocukla ilgilenmenizi doğru bulmadım böyle bişey başıma gelse eşimle kavga ederdim. Çocuğun ile annesiz geçireceğin zaman zaten yok niye başkasına atıyorsun diye. Eşimin instigramında swarmında bekar kız arkadaşları var çoğunuda tanımam ama uygunsız aşırı açık saçık dudak bükerek resim paylaşanları sildim.
Haaa öyle resim paylaşanlarda hazırda bekleyip eşimin beğenmesini atlamasını beklemiyordur ama hoşuma gitmiyor böyle şeyler.
Bunun bekarlıkla ilgisi yok bence .ama başka sıkıntılarla ilgisi var maalesef. Türkiye'de kadın erkek homososyal yasıyor.yani sosyalleşme aynı cinslerle ve bu normal bulunuyor. Kadın erkek ilişkileri evli de olsa çift; arkadaş da olsa da birbirini tanımasa da sağlıksız oluyor bu nedenle.yani ilişkilenmenin bazıları normal geliyor bize ve herkese bazısı değil. Aman karışık anlattımda anlayın işte
bi örnek mesela gencecik bi asistan kadın vardı arkadaş;servis şöförü.sabahları günaydın deyip inerken de iyi akşamlar diyor diye 50yadındaki şöför amca hafiften niyeti bozdu kıza şaka dersiniz.bu Anadolu'da küçük bi şehirdeki üniversite.
Ne münasebet benim çocuğumla tanımadığım bir kadın ilgilenmeye kalkacak çok saçma olmuş bence, kocamı ayartırla alakası yok tanımam etmem kimbilir niyeti ne , ne diye bırakayım çocuğumu? Sizin gidip çocukla ilgilenebilirim demeniz de çok saçma. Ben de olsam rahatsız olurdum.
Eşlerinin sizinle görüşmek istememesine gelince eşleri bunları size ne diye anlatıyor nasıl diyor seni sordu o kim diye ? Ben de doğuştan evli değilim ama hiç sizinki gibi olaylar yaşamadım. Belki samimiyet yerine ölçüyü kaçırıyor olabilir misiniz? Erkeklerin size gelip nişanlı veya eşlerinin sizin hakkınızda konuştuklarını anlatmaları bile çok saçma çünkü
Evet tehlike olarak görüyoruz
Hayır ben şunu da anlamıyorum neden bekar hanımlar kendilerini ısrarla evli erkeklere beğendirmeye çalışır çok görüyorum bunu "buldumcuk " meselesi değil..
Var yani böyle tipler erkeklerin kafasını karıştırıyorlar aslında olması gereken Victoria secret Melekleri gelse acaba mı ? Bile olmamalı da neyse
M
mevzu kıskançlık değil
Bi zahmet birkaç saat oyalamayı eğlendirmeyi vs bilmeli bir baba
Diğer olaylarda ve konunun genelinde size kesinlikle hakveriyorum ama adamın çocuğu size bırakıp uzaklaşması hoşuma gitmedi ve bu noktada ben de kocama çok öfkelenirdim. Sorumluluğunu doğru düzgün yerine getirmedi adamakıllı göz kulak olmadı diye
Yani ilk örnekteki kadının öfkesinin sebebi kıskançlık olmayabilir
bir bebek programı var kadınlar eşleriyle ilgili sorunlarını yazıyorlar aldatma ile ilgili bir konu olduğunda aldatma işinde partner göreviyle bulunan bayan yakalansa çarmıha gerilecek ama eşlerine laf yok şeytan bu kadınlarla başlayan ve arkası o....... s..... gibi ağır söylemlerle devam eden konuşmalara lan hadi o karı o... senin eşin ne p..... sana biri bu şekilde yaklaşa biliyor mu hayır ona nasıl bir kadın yaklaşıp salak saçma mesajlar atabiliyor diyeceğim susuyorum
neden çünkü bunu dersem bende kalaylanırım büyük bir çoğunluk erkeklerin bunu yapma potansiyelinden bahsediyor ama kadını karalamak daha kolay çünkü adama s... git dese adam buyur kapı orada diyecek çaresizlik görüyorum mecburiyet unutamayacaklarını bile bile çocuğum olmasa bir dakika durmam nidaları yarın bir gün çocuklarına hayatı zindan edecekler farkında değiller
anlattığın olayda sadece yuvasını korumaya çalışan eşine bağımlı bir kadın görüyorum ben bekarken başıma çok geldi kocasını benden uzak tutmaya çalışan kadınlar halbuki öğrendiğim an evin yolunu tutmalarını söyledim...
evli olanları bir yere kadar anlıyorum da sevgili olanlar bir acayip ev arkadaşım kıskanmıştı sevgilisinden bir şey yapmadığım halde... bu dönem birbirinizi tanıyacağınız dönem yapıyorsa yol ver gitsin aman ne bileyim işte böyle tuhaf bir durum
o yüzden çoook ta şaaapmamak lazım boşverin
İyi de buraya yazan evli kadınlara cevaben yazdım. Hepsi konuşmayın evli erkeklerle sakın vs yazmışlar , ben de sizin kocanızın kadınlara yazılmadığı ne malum yazdım. Bu kadar koca meraklısılarsa, aman kadının biriyle konuşur diye bu kadar korkuyorlarsa evden dışarı salmasınlar olsun bitsin.
Yani evli erkeklerle konuşmayın gibi bir cümle gerçekten çok garip. İş hayatında birbirimizle konuşmak, muhattap olmak zorundayız hiç değilse. Bütün sosyal ilişkileri uçkura indirgemek bana sapıkça+zavallıca geliyor.
erkekleri bulunmaz hint kuması yapanda kadınlar adama bakıyorsun almıs basını gitmis gobegi kadın hala o kadın kocamı elimden alır bu kadın kocama baktı kafasında demekki brad pitt gibi kocaları olsa napıcaklar
Off bi dolu cocuk muhabbeti. Her yabancı çocuğa nasil kaniniz kaynıyor? Bu kadar rahatsizsaniz sevmeyiverin bi iki çocuğu uzaktan sevin olmaz mi? Olmezsiniz heralde.
Bahsettiginiz kadınlar eşlerine, sevgililerine güvenmiyor. Sorunları o. Evli ya da bekar olmanız farketmiyor.
Az önce bir konuya yazmıştım tam
"Türkiyedeki çoğu erkek evliliklerinde nasıl nefes alıyor merak ediyorum"
Buraya da yazayım, oturdu çünkü
boyle bisey basima gelse ben hic kiskanmam ve kizla sohbet ederim hemen.hangi bolum felan..ama benim kocam cocugumuzu baskasinin oynamasina izin verip kendi kosede oturmaz.o bu konuda cok farklidir ne tanimadigi kisilerin cocugunu sever nede sevilmesinden hoslanmaz.ozellikle dokunmaya deli olur..markete kadinin birine oglumun yanagina dokundu diye soylenmisligi var..yani herkezin cocugu sevilmiyor :)
Bunun bekar ya da evli diye ayrımı yok.Benim kocam öyle Brad Pitt falan değil,ama çok kadın gördüm yanında ben varken gözleriyle yiyen,neredeyse taciz eden,gülümseyen.
Özgüveni eksik olan ,her bayanı da kendi ile kıyas ederek kıskançlık krizlerine giren kadınlara sesleniyorum,isteyen üstüne de alabilir ...
Sizin o çok övdüğünüz kocalarınız ,her yerde her naneyi yer ruhunuz duymaz ,yeter ki yapmak istesin...
Her hoş bayanı da kendinize bir tehlike olarak görmeyin ,
Kesinlikle yaaaa.. Kadının en büyük düşmanı neden kadın ki ? Elin tanımadığım adamının çocuğuna ben şahsen yanaşmam..... Bana ne abi. Devir bu kadar kötüyken adam kaldırıp sana ne dese haksız mı?
Okurken kendi mi önce kadının yerine koydum sonra senin.
Eşim çocuğumu bi 'yabancya' emanet etse cinsiyetine zerre kadar dikkat etmem kıyameti kopartırm.. bu konuda bu zamanda herhangi bi yabancıya güven besliycek değilim.
Senin yerinde olsam elin adamınn çocuğunu emanet alıpta bakmam öyle muhatap olmam yani banane.. gün gibi ortada ülkenin hali. kıskançlık boyunu geçmiş milletin. Bu arada ne kadar çok benzer olay yaşamışsın yerinde olsam tamam bende alınırm ama bi daha aynı şeyleri yaşayp sinir olmamak için gerekirse mesafeli olurum bazılaryla.
Adam da garipmis, tanımadığı kadına çocuğunu emanet etmiş.
Bir abim var polis, bayan bir iş arkadaşı aramisti iş için. Abinin eşi kadına telefon etti,agzina geleni söyledi. Hem kendini hem adami rezil etti. Adam da napsin, iş arkadaşını arayıp özür diledi.
Hanımlar kendinizi rezil etmeyin. Kocama hep derim benden iyisini bulursan git diye. Kendi bilir, kılımı kipirdatmam.
Ben bu durumu bildiğim icin yalnızsam herkesten uzak duruyorum. Sonuçta birlikteliğimin olduğu aklımda yazmıyor. Kimisi öyle iste. Sacma ama öyle
Birinci olayda aklınıza ilk gelen , kıskanılmak mi yani ?
Yabancılara bu kadar rahat bırakılan çocuk , yabanciyi ayırt edemez. Görebilecek mesafede bile olsa , o babanın görevi çocuğu birine emanet etmek değil.
.
Ikinci olayda , çocuk düpedüz yalan söylemiş. Karakteri bu kadarmış demek. Demek ki yaptığı yanlış ki yalan söylüyor. Açıklama yapamayacağı bir sevgiliyi niye yanında tutuyor..
..
Daha güzel bir yorum olamaz.
Eli yüzü düzgün olanlar dev aynasında mı görüyor kendini ? Ben ce öyle değil ...nihayetinde kadın kocasını iyi tanır ,dişi sinek geçse iç geçirir :) Bunu da bilen kadın kocasını her an kapacaklar zanneder , bunlar zihniyeti bulanmış kişiler diye düşünüyorum...
Hayatı sadece görsellik olarak algılayan, kadını her zaman kocasından koruması gereken bir cazibe olarak izleyen ,( ama hiç alakası yok ) içinde fırtınalar kopan bir hem cinsim olduğunda direkt uzaklaşıyorum . Akıllı olalım evet , ben de bu konuda çok akıllıyım...
Merci ...
Yaa düşünüp düşünüp sinirleniyorum. Bi bitmediniz valla .. Hı hı canım sen çok güzelsin . Erkekler hasta sana.. Amaaa hepsi iyi niyeeeeett. Tatlış ya .. Yandaşları da var. Güzellik bir bütündür. Zeka , onur ,karakter akıl edebilme yetisi, iyi niyeti doğru kullanma.... Aklınızdan şunu çıkarmayın yeter be öffff .. Valla etrafa bakıyorum ancak gülüyorum Tövbe Yarabbim sen akıl fikir ver
vurdu gooll oldu oleyyyyyyy Amanda aman .. Bekarım tatlış ben sevgilimin kız arkadaşları da olabilir. Ama cidden akıllı hatunlar olabilir . Çünkü ben tercihen zeki hatun seviyorum. Hadi bakalımmm uyu sen uyu
Evet gerçekten bi bitmedinizzz...
Her kadını 2 bacaktan ibaret görmemek gerek...
Fazla takmissin kafana. Benim cocugumu tanimadigim insan sevse, basbasa kalsa hem sevene hem babasina kizarim. Sacma olmus. Sokakta gordugumuz her tatli bebeyi sevcez diye bir kural yok ki
sizi de herkes kocasından, sevgilisinden kıskanmış maşallah.
Bir de şu kocişkolarını herkeşlerden kıskananların kocaları göbekli kel falan oluyor en çok ona gülüyorum ben
Bekar değil evliyim ve ne bekar ne de evli kadınları tehlike olarak görmüyorum.kocamın gözü disardaysa bu etraftaki kadınların değil onun suçudur.bunu bilmek içinde ortalama bir zekaya sahip olmak yeterlidir.
Ama bizim kocasını çok seven ablalar kocalarindan önce kadınları suçladığı için ben o türlere fanus öneriyorum.kocalarini bir fanusa kapatsinlar yemini suyunu versinler tamamdır etraftaki tehliklerden korumuş olurlar.
Çok fazla emek verdim size , bu kadar yeterli fazlasına gerek yok ...Ama fikriniz asla değişmeyecek belli...Sizin için üzüldüm...
Saygılar Sevgiler hayatta başarılarrrr...
valla ben de "çay tabağı yorumunuzu beğendi" diye bildirim gelince hele bir de o resmi görünce gerçekten güldüm
Ay Durun gitmeden şunu da anlatcam ben sevgilimin bir kez olsun sosyal medyasını telefonunu almış kurcalamis değilim.. Yakın kız arkadaşları da oldu geçmişte .. Bu konuda oldukça rahat bir insanım. Gelelim en başta ki konuya ? 3 yaşındaki çocuğun bile tecavüze uğradığı, kadın öğretmenin kız öğrencisini taciz ettiği bir dönem de bir kadının ben ilgilenirim isterseniz diye evli bir adamın dibinde bitmesini ve sözüm ona babanın da çekip gitmesini ASLA ANLAMICAM...... Çocukları delice sevmeme rağmen hiç bir sınav kapısında Kimseye bu talepte bulunma hakkını ve dahi cesaretini kendimde bulmadım . Son olarak erkeklere gelirsek yanlarından geçerken ne bakıyorsun be domuz diyerek geçiyor ve her fırsatta rezil ediyorum itina ile .. Hiç bir erkek için karakterimden taviz vermedim vermemde.. O kadar merkezime koymadım çünkü..
Bla bla bla ....
İyi geceler dostum. Sağlıcakla..
Valla arkadasim, ben de cok yasadim bu durumu. Yani o kadar sinirim bozuluyordu ki, artık o tarz insanlari hayatimdan cikardim, zaten soguk bir tipim, artik tamamen buzdolabiyim insanlara karsi.
Bunun guzellikle de tamamen ilgisi yok fakat azicik elin yuzun duzgunse kadinlar seni dusman belliyor, sanki biz pusuda durmus yuvalarini yikmak icin fırsat bekliyoruz.
Üniversitedeyken en yakın arkadaşım, dostum dedigim kisi sevgili edindi. Uzunca bir sure tanıştırmadi, turlu bahanelerle hep geçiştirdi; ki ben tanışmak icin can atmiyordum zaten. Nedeni de sonra anlasildi, meger erkek arkadaşi beni begenirmis, onun tipiymisim tam. Cok sonra ogrendim bunlari ve 6 yil oldu hala görüşmüyorum, cunku bu bana hakaret; neyim ben, basit miyim bu kadar?
Mesela, bir keresinde ailem ve aile dostlarımizla yemege gitmistik; didisinin didisi bir kadin tum gece bana öldürücü bakışlar atti, tanimiyorum kadını da kocasini da. Kuzenime sordum bu kadin bana oldurecekmis gibi bakiyor diye. "Kocasini birkac kez sana bakarken yakaladi, az once gordum. Ondandir, ama aldirma onun kocasi cok capkin zaten"dedi. Nasil aldirmayayim yahu? Babamin dibinde oturuyorum tum gun, adabimla yemegimi yiyorum. Senin s.refsiz kocan nasil bir yurek yemisse o ortamda beni kesiyor, ama suçlu ben oluyorum.
Daha boyle cok yaşadığım olay var. Bu kesinlikle kadinlarimizin ozguvensizligi. Ben ki fazlaca durustlugu ve mesafesiyle taninan bir insanim, bu yuzden pek de sevilmem, o kadar dikkat ederim hareketlerime, ama bunlar geldi basima yine de. Siz de iyi niyetinizi ya kendinize saklayin ya da tanidiginiz guvendiginiz insanlar için gosterin. Insan iliskileri cok cabuk yaftalayacak kadar ucuz.
iste bu .....
Kişinin niyetine de bağlı biraz.
Oynak birisiyse, bende hoşlanmam eşimin çevresinde olmasına. Ama bu sadece bayanla ilgili değil, erkeğin de karakterine bağlı. Öyle hemen bekar birisine sulanacak kadar ahlaksız ise ne yaparsak yapalım tutamayız.
Sizde de hata var ama. Madem soğuk davrandığını hissettiniz ne diye hala ilgilenmekte ısrar ediyorsunuz ki.
Ben konuya tekrar bakincaya kadar yorumlar baya biriktigi icin herkese tek tek olmasada tam olarak cevap vereyim
Hanimlar öncelikle babası kız cocugunu bana birakip alip basini gitmedi oda yan taraflardaydi bi ara arabadaydi ama oda hep ordaydi zira bizde sınır bilen gozumuzun onunde cocuklarimizi insanlarin sinirini bilen seviyede sevmesine izin veren insanlar oldugumuz icin abes olarak gormeyip oyle bi teklifte bulundum
Haaa bu arada ne kadar yakisikli adam acaba kiziyla guzelce ilginlensem karisini bisayip beni alir mi gibi beginsizce seylwrde dusunmedim
Kaldi ki dusunuyorum bu durumdan rahatsiz oldu diyeyim ben kiziyla ilgilendigimde esi ordaydi ama kadin kizini bana emanet edip gittiginde esi orada degildi pek ala guven mevzusuysa onun yaptigi daha farkli bir durun
Bir diger mevzuya gelecek olursak guzel oldugum icin kiskanildigimi dusunmus olan hanimlar olmus kesinlikle cok guzel degilim hani cirkin degilim cok sukur ama bir kadinin kiskancca bakisini hak edip kiskanmasina neden olacak kadar buyuk bir guzelligede sahip degilim
Bir diger kisim arkadasimin soyledigine takanlar hatta inanmayanlar olmus arkadasim bunu bana ozellikle anlatmadi oturmus arkadaslarla muhabbet ediyorduk nisanlisinin ne kadar kiskanc oldugundan soz etti sonrada durumu amlatti biz telefonda konusurken mucellanin sesini duymus o kiz sesi kimindi yeni baslayan arkadasin demis ve..... arkadasta iste yok konusmuyorum muhattapta olmuyorum dedigini soyledi hatta guldu kusura bakma ya yanlis anlama dedi uzatmasin diye oyle kestirip attim dedi
Diger arkadasininda nisanlisinin kizlarla konusmasina izin vermedigini soyledi yani ortada benlik bir durun yok ben ve baska bir kiz arkadas odada oldugumuz icin bizim odamiza gelmiyor dedim yani nisanlisi beni kiskandigi icin gelmiyor demedim
Bir diger mevzu esinin benim kim oldugumu soran arkadasa gelecwk olursak kendi benden kucuk ve bana abla diye hitap eder yani bana beni ablasi gibi horen bi insanin esinin beni kiskanmasi hosuma gitmez rahatsiz eder ve acikca belirteyim ben bunlarin hepsini direk ustume almadim kendi ustumden ornek vererek bu tarz degerlendirmede bulundum ve bu ornekler sadece pqylastiklarim
Yoksa tanidik baska arkadaslarin esleriyle tanistigimda cok sıcak karsiliyanlarda oldu hatta uzun zaman gorustuklerimizde
Bi baska durumuda belirtmek isterim ben en yakin arkadasimin esiyle dahi aramdaki mesafeyi korumaya ozen gosteririm cok yakin bi arkadasimin oz abi hibi gordugum esi ben evlerine geldigimde hosgeldin der hal hatir faslindan sonra ayni odada dahi oturmayiz
Bu is arkadaslarimlada gayet seviyeli bi arkadasligim oldu yani idimleriyle dahi hitap etmem kendilerine aramizdski sakalarin dahi bi sıniri hep oldu hep olmali
Soyle bi ozetleyeyim ben sadece kendimle alakali olanlardan ornek verdim cunku konuyu ben actigim icin soyle bi ornek vereyim buda belki anlamaniz icin faydali olur
Bi arkadasim ogretmen ilk yilinda yatili okulda gorev aldi bulundugu bolgede kar tatili olmus ogretmen olan abisine arayip tatil mi degil mi diye sormys abisi demis ki yatili okullarda kar tatili olmaz diye biliyorum ara okul mudurunu sor okul mudurunu arayip sormus 15 dakika sonra okul mudurunun esi arayip sen ne hakla sabah sabah esimi ararsin niyetin ne gibilerinden hakarette bulunmustu ve arkadasim tum gun aglamusti
Ozetle ben cevap olarak vay efendim acaba cok guzelimde kiskaniliyormiyum sorusunun cevabinin beklentidiyle konu acmadim ve oyle oldugunuda hic dusunmedim
Birde sunu belirtmek istiyorum kimileri tanimadiginiz insan sizi tanimadigi icin karakterinizi bilemez demis ama tanimadigi bi insana karsi nisanlilarini sevgilerini eslerini vs konusmayacaksin seklinde uyarmasi ne kadar normal ki
Ben dusunuyirumda ben o arkadaslardan ne kendime nede cevredeki kizlara karsi en ufak bir hareket gormedim ve guvendigim insanlara esleei nasil guvenemiyor anlayamiyirum
Sen onlari esleribden daha mi iyi bileceksiniz ditenler olacak ki haklilar olacagi gibi soylede diyeyim bir cok calisan bayan bilir ki is hayatindaki capkin erkekler bi sekilde duyulur ve etiketlenmis gibi herkes onun karakterini ve kadinlara olan tutumunu bilir
Ben konuya tekrar bakincaya kadar yorumlar baya biriktigi icin herkese tek tek olmasada tam olarak cevap vereyim
Hanimlar öncelikle babası kız cocugunu bana birakip alip basini gitmedi oda yan taraflardaydi bi ara arabadaydi ama oda hep ordaydi zira bizde sınır bilen gozumuzun onunde cocuklarimizi insanlarin sinirini bilen seviyede sevmesine izin veren insanlar oldugumuz icin abes olarak gormeyip oyle bi teklifte bulundum
Haaa bu arada ne kadar yakisikli adam acaba kiziyla guzelce ilginlensem karisini bisayip beni alir mi gibi beginsizce seylwrde dusunmedim
Kaldi ki dusunuyorum bu durumdan rahatsiz oldu diyeyim ben kiziyla ilgilendigimde esi ordaydi ama kadin kizini bana emanet edip gittiginde esi orada degildi pek ala guven mevzusuysa onun yaptigi daha farkli bir durun
Bir diger mevzuya gelecek olursak guzel oldugum icin kiskanildigimi dusunmus olan hanimlar olmus kesinlikle cok guzel degilim hani cirkin degilim cok sukur ama bir kadinin kiskancca bakisini hak edip kiskanmasina neden olacak kadar buyuk bir guzelligede sahip degilim
Bir diger kisim arkadasimin soyledigine takanlar hatta inanmayanlar olmus arkadasim bunu bana ozellikle anlatmadi oturmus arkadaslarla muhabbet ediyorduk nisanlisinin ne kadar kiskanc oldugundan soz etti sonrada durumu amlatti biz telefonda konusurken mucellanin sesini duymus o kiz sesi kimindi yeni baslayan arkadasin demis ve..... arkadasta iste yok konusmuyorum muhattapta olmuyorum dedigini soyledi hatta guldu kusura bakma ya yanlis anlama dedi uzatmasin diye oyle kestirip attim dedi
Diger arkadasininda nisanlisinin kizlarla konusmasina izin vermedigini soyledi yani ortada benlik bir durun yok ben ve baska bir kiz arkadas odada oldugumuz icin bizim odamiza gelmiyor dedim yani nisanlisi beni kiskandigi icin gelmiyor demedim
Bir diger mevzu esinin benim kim oldugumu soran arkadasa gelecwk olursak kendi benden kucuk ve bana abla diye hitap eder yani bana beni ablasi gibi horen bi insanin esinin beni kiskanmasi hosuma gitmez rahatsiz eder ve acikca belirteyim ben bunlarin hepsini direk ustume almadim kendi ustumden ornek vererek bu tarz degerlendirmede bulundum ve bu ornekler sadece pqylastiklarim
Yoksa tanidik baska arkadaslarin esleriyle tanistigimda cok sıcak karsiliyanlarda oldu hatta uzun zaman gorustuklerimizde
Bi baska durumuda belirtmek isterim ben en yakin arkadasimin esiyle dahi aramdaki mesafeyi korumaya ozen gosteririm cok yakin bi arkadasimin oz abi hibi gordugum esi ben evlerine geldigimde hosgeldin der hal hatir faslindan sonra ayni odada dahi oturmayiz
Bu is arkadaslarimlada gayet seviyeli bi arkadasligim oldu yani idimleriyle dahi hitap etmem kendilerine aramizdski sakalarin dahi bi sıniri hep oldu hep olmali
Soyle bi ozetleyeyim ben sadece kendimle alakali olanlardan ornek verdim cunku konuyu ben actigim icin soyle bi ornek vereyim buda belki anlamaniz icin faydali olur
Bi arkadasim ogretmen ilk yilinda yatili okulda gorev aldi bulundugu bolgede kar tatili olmus ogretmen olan abisine arayip tatil mi degil mi diye sormys abisi demis ki yatili okullarda kar tatili olmaz diye biliyorum ara okul mudurunu sor okul mudurunu arayip sormus 15 dakika sonra okul mudurunun esi arayip sen ne hakla sabah sabah esimi ararsin niyetin ne gibilerinden hakarette bulunmustu ve arkadasim tum gun aglamusti
Ozetle ben cevap olarak vay efendim acaba cok guzelimde kiskaniliyormiyum sorusunun cevabinin beklentidiyle konu acmadim ve oyle oldugunuda hic dusunmedim
Birde sunu belirtmek istiyorum kimileri tanimadiginiz insan sizi tanimadigi icin karakterinizi bilemez demis ama tanimadigi bi insana karsi nisanlilarini sevgilerini eslerini vs konusmayacaksin seklinde uyarmasi ne kadar normal ki
Ben dusunuyirumda ben o arkadaslardan ne kendime nede cevredeki kizlara karsi en ufak bir hareket gormedim ve guvendigim insanlara esleei nasil guvenemiyor anlayamiyirum
Sen onlari esleribden daha mi iyi bileceksiniz ditenler olacak ki haklilar olacagi gibi soylede diyeyim bir cok calisan bayan bilir ki is hayatindaki capkin erkekler bi sekilde duyulur ve etiketlenmis gibi herkes onun karakterini ve kadinlara olan tutumunu bilir
Ben yorumu yazarken sizin yorumunuzu gornemustim dahi hatta sanirim bwn yorumu yazarken siz de yorum yapmissinizBen bir uyenin yorumuna istinaden "bosatip kendi evlenmek istemis bence" diyerek kinaye yapmis ve sizi savunmustum fakat "beyinsiz" oldum. Hangimizin beyni yok tekrar dusunun bence konu sahibi :)
Ben yorumu yazarken sizin yorumunuzu gornemustim dahi hatta sanirim bwn yorumu yazarken siz de yorum yapmissiniz
Son sozunuz agir olmus ams bende sizin yerinizde olsam uzerime alinir benzer bi cevap verirdim yani sozum size degildi kesinlikle
Sizde kusura bakmayin lutfen sahiden oyle yorumlar var ki sanki gercekten sizin yorumunuzda yazdiginiz gibi insanlarin gozunde çocukla yarin saat oynayinca kadinin kocasini kaparim kadinida bosar nikahi ustume yapar hazir yetismis cocukta var gozuyle bakilmis gibiyim"Beyinsiz" yazmanizi uzerime alinmam cok normaldi, ki siz de kabul etmissiniz zaten. O halde sorun yok :) bir yanlis anlasilma oldu.
Ben kendimi asiri onemsemiyorum kocayi yada sevgiliyi bulmus kadinlarin sanmi hic bekar olmamislar gibo bekarlari kocalarina yada sevgililerine goz dikmis gibi gormelerini fazla onemsiyorun sanirimSiz kendinizi aşırı önemsiyor olmayasınız ¿
Şöyle söyleyeyim o zaman bekar kocalara göz dikmiyorsa, koca bekara göz dikmiştir yani o an kadın bi şekilde bir şeyleri hissediyor. Kadınların hissine çok güveniyorum benBen kendimi asiri onemsemiyorum kocayi yada sevgiliyi bulmus kadinlarin sanmi hic bekar olmamislar gibo bekarlari kocalarina yada sevgililerine goz dikmis gibi gormelerini fazla onemsiyorun sanirim