Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Dün akşam ki bölümü izleyenlerin yorumunu merak etmiştim ki, kimse yokmuş..
Ben çok beğendim akşam ki bölümü..
Sanıyorum günü değişinçe Ezel Behzat'ı yedi.

kardesim ezele baktigi icin netten baktim
harun cok süper..
gittigi heryerde birseyler yemesi süper...
behzata semsiye tutma sahnesi güzeldi..
ankaranin dikmeni...
selimle atismasi..
birde gecen bölümde cevdet in geldigi sahne harika ötesiydi
sule nin konusmasina bayiliyorum:))
behzin abisi ayri birsey
güzel,dogal her insanin günlük hayatta konusmalari.
amma bu ankarada hep pavyonla aniliyor ya dogru ama yinede cok pavyona gidiyorlar...
hayalet cok seker
akbaba da masallah ölüm melegi gibi

hehe devamlı "bisküvi var mı?" demesi çok hoş gerçekten Harun'un
Abisiyle bağırış dururken Behzat'ın saçları oynuyor ona da bayılıyorum.
Ankara yı ve yaşantılarını güzel gözlemlemiş diyorlar orda yaşayanlar benim fikrim yok ama çok doğallar o kesin... Pavyon kültürü var mı ki hala ? Polis dizilerinde çok geçiyor ama hep düşünmüşümdür kaldı mı pavyon kültürü diye ?

Son düzenleme:

oooo ne diyorsun pavyon kültürü olmaz mi..
pek hosuma giden birsey degilde böyle pavyon 06 ne bilm ne pavyon tabelalari cok vardir..ama konusmalar süpler ic anadolu ankara da dahil böyle k ler g söylenir ya cok güzel yapmislar ben cok seviyorum bu diziyi :))

yalnız yanlışın var arkadaşım harun bisküvi değil pisküvit diyor

ankarada cebeci diye bir semt varr pavyonlar orda karşı karşıya 8-10 tane felan.birde kızılayda sakarya cad v ar ordada türkü evleri ve gece clupleri var.ha benim hiç gitmişliği yok oralara ama doğdum doğalı ANGARALIYIM bırakında bilelim yaniiii
büsküvüt yokmuu diye dolabı açıyor yaa harun kimseye sormadan :86:

diziyi takip ediyordum ama ptesi ye alınması kötü oldu
ezel başlayana kadar bakabiliyorum

yalnız yanlışın var arkadaşım harun bisküvi değil pisküvit diyor

hee hee doğru yanlış yazmışım..
Çok hoşlar ama yaa..

Adresi de aldım artık Behzat'ı görmek için gelirim. Nasılsa her hafta illa ya pavyonda, ya türkü barda bir sahne oluyor

hee hee doğru yanlış yazmışım..
Çok hoşlar ama yaa..

Adresi de aldım artık Behzat'ı görmek için gelirim. Nasılsa her hafta illa ya pavyonda, ya türkü barda bir sahne oluyor
en çok çekim yaıpılan yerler dizide izlerken görüyoruz ve doğal olarak biliyoruz.dikmen,dikmen vadisi,sakarya cad,kızılay,çankaya,atakulenin çevresi,armada avm, :13:

behzat ç. kendini, hayata bakışını ve aslında kendini anlatıyor star'ın web sitesinde "iyiler ilk görüşte tanınmaz" adlı fragmanda... neden bahar'a yaklaşamadığını, kızıyla alakalı pişmanlıklarını.
ve aslında ne kadar doğru bir adam olduğunu.
behzat'ı sevmemek imkansız gibi bayanlar.

kızlar ben takip etmiyorum ama merak ettim hazal kaya bu dizide yok mu artık :26:

ya bugün degil miydi...yurt disi yayininda yok ay ben bir haftadir bekliyordum
ama :S

Çok geç başlıyorum...
Bitişini beklemem imkansız salı günü için...
Artık mecburen netten izlerim...

olmus canim eline saglik...
malasef daha gecen bölüm euro starda yayinlanmadi heralde bunuda koymazlar
ay üzülüyorum yayindan kalidirirlar diye izlediigm tek dizi gibi birsey..

Rica ederim.
Netten izleyebilirsiniz, burda da çok geç bitiyor ben de izleyemiyorum tv'den. Nete başvuruyorum.
Benim de tek izlediğim dizi bu umarım kaldırılmaz. Ama şu an iyi gidiyor sanki. Herkesin dilinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…