- 26 Haziran 2009
- 4.648
- 11
- 33
-
- Konu Sahibi gulbeseker
Şu Berna kadar sevimsiz bir çocuk görmedim yahu. Öf. Erdal Beşikçioğlu siz nasıl bir insansınız? Bu nasıl bir oyunculuk lütfen söyleyiniz? Gözyaşlarımı tutamıyorum dakikalardır. Yakalanan adam mahkemeye götürülürken öldürüldü ya, onu vuran Ercüment Çözer'in adamıydı. Konuşmasın diye susturdu bir güzel. Mevzu ona uzanacak gibi görünüyor.
evet canım o vuran ercümentin adamıydı.ama maşallah hiç iz bırakmıyor.
gecen bölümlerde devriye gezen 2 polis vardı.. biri çok konusuyordu düğeri dinliyordu... dunku dizide behzatın yerıne gecen komiseri de o dinleyen adam öldürdü. hatırlarsanız bırkaç bölüm önce de keskin nişancı olarak birini daha tam hedeften vurmustu yakalamadı.... benım kaçırdığım şey şule bernanın mezarında agzı baglıydı sonra neler oldu? :44:
Bence busorunun cevabını ilerleyen bölümlerde verecekler canım...
gecen bölümlerde devriye gezen 2 polis vardı.. biri çok konusuyordu düğeri dinliyordu... dunku dizide behzatın yerıne gecen komiseri de o dinleyen adam öldürdü. hatırlarsanız bırkaç bölüm önce de keskin nişancı olarak birini daha tam hedeften vurmustu yakalamadı.... benım kaçırdığım şey şule bernanın mezarında agzı baglıydı sonra neler oldu? :44:
yok canım Tekin`i vuran çok konuşandı. daha önce öldürdüğü kişi de dinleyendi.
Sezon finali o kadar güzeldi ki akşam ki bölüm bana yavaş geldi.
Ama çok özlemişim hepsini.
Şimdi de acaba Behzat`ın ağzından çıkan ilk kelime kime ve ne olacağını merak ediyorum. Ya abisine yada Harun`a küfür olur herhalde
Şule hastanede tedavi görüyor .bilmem ben izleyemedım sandım galiba mezardan sonra ne olduğu bilinmiyor.. izleyen varsa yazsın :))
----spoiler ---yok canım Tekin`i vuran çok konuşandı. daha önce öldürdüğü kişi de dinleyendi.
Sezon finali o kadar güzeldi ki akşam ki bölüm bana yavaş geldi.
Ama çok özlemişim hepsini.
Şimdi de acaba Behzat`ın ağzından çıkan ilk kelime kime ve ne olacağını merak ediyorum. Ya abisine yada Harun`a küfür olur herhalde
..----spoiler ---
kitapta harun nasılsın amirim gibi birşey soruyordu sorudan emin değilim ama behzat saçma sapan konuşma la diyodu. ama uzun sürmüştü sessizliği behzatın dizidekinin aksine bakışlarını tek anlayanda harundu.
---spoiler ---
..
O zaman kitaptan farklı işleniyor dizi. Harun isyan bile etti, Hayalet gözlerini okuyabiliyor ama ben okuyamıyorum diye..
Kitabını okumayı çok istiyorum. Diziden o kadar zevk alıyorum ki kitaptan daha çok alacağımdan eminim.
Bir de Bahzatın suskunluğu uzun sürse bile rahatsızlık vermez.
Erdal Beşikçioğlu o kadar başarılı oyuncu ki konuşmasa bile anlıyoruz neler dediğini.
kızlar ya bişey kafama takıldı.hani meyhanedeydi ya harunlar harun dedi ki;amirimin kafası ercümente bozuk,ercüment amirime kızımın katilini söyleyceğim dedi kandırdı dedi ya.şule olayını bilmiyorlarmı ki:26:
kızlar ya bişey kafama takıldı.hani meyhanedeydi ya harunlar harun dedi ki;amirimin kafası ercümente bozuk,ercüment amirime kızımın katilini söyleyceğim dedi kandırdı dedi ya.şule olayını bilmiyorlarmı ki:26:
..
O zaman kitaptan farklı işleniyor dizi. Harun isyan bile etti, Hayalet gözlerini okuyabiliyor ama ben okuyamıyorum diye..
Kitabını okumayı çok istiyorum. Diziden o kadar zevk alıyorum ki kitaptan daha çok alacağımdan eminim.
Bir de Bahzatın suskunluğu uzun sürse bile rahatsızlık vermez.
Erdal Beşikçioğlu o kadar başarılı oyuncu ki konuşmasa bile anlıyoruz neler dediğini.
Öncelikle fragman için teşekkürler. Behzat suskunluğa fazla dayanamıyor anlaşılan
Benim anladığım kadarıyla kimse Şule olayını bilmiyor. Herkes Ercüment tarafından kandırıldığını düşünüyor.
Benim de kafa takılan, son sahnede Şule Behzat`a baba dedi sanırım. Abisi duymadı mı ki? :26:
Yoksa ben mi yanlış anladım baba dediğini mi sandım:44:
prenses_84 .!.:Canım galiba bilmiyolar çünkü sezon finalinde siz gidin benim işim var mı ne demişti sanki Yanlış hatırlamıyosam tabii.....
sinirboyu .!.:Behzat katilin şule olduğunu öğrendiğinden beri sessizliğe gömüldüğü için kimse bilmiyor gerçeği
sanıyorlar ki ercü onu kandırdı diye böyle triplerde oysa bilseler adam neden tırlattı
evet baba dedi gerçekten ama abi duymamıştır belki. duysa bile kız akıl hastanesinde,intihar etmek üzere, kim takar ki baba demiş ne olacak?