Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

aaa haruna ne olmuş öyle nasıl zayıflamış biz onun sempatik iri cüsseli halini sevmiştik şimdi bambaşka biri gibi olmuş
izlerken zor alışcaz :)
haftaya film gösterimde ...
demek gene stardaymış dizi neyse bir an önce başlasın.

erdal beşikçioglunun 4 yıldır ankara devlet tiyatrosunda oynadıgı bir delinin hatıra defteri adlı oyununa yine bilet alamadım cunku biletler çıkıyor 5 dk sonra tukeniyor. yıllardır kapalı gişe oynuyor. helal olsun behzat amirime:)

yarın sinema filmine gitmeyi dusunuyorum. davetiye bulsaydım galasına gidecektim. başlasın artık da hasret bitsinnn. leyla ile mecnun ve behzat ç üzerine dizi tanımıyorummmm

bende behzet ç. dizisini izleyenlerdinim hatta kaçırmayanlardan..

ama dün filmine gittim tam bir fiyaskoydu gerçekten..insanlar her küfre sırf gülmek için gülüyorlar neredeyse...

dizisi filmine 10 değil 100 basar

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşasın Mine Tugay sonunda dizinin kadrosuna dahil oldu
Birde Ahmet Uğurlu dahil olmuş :)

Bugün postada iğrenç bir haber gördüm sevişme sahnesi ile ilgili
Sadece resmi 1 saniye gördüm desem daha doğru
Şimdi netten baktım resme
Türk televizyon tarihine geçmiş, gönlümüzde apayrı bir yere sahip olan Behzat Ç.nin filminin böyle haberler içerisinde yer almasını istemezdim doğrusu
Keşke önlem alsalarmış

Bence de sevişme sahnesi mümkünse olmasın dizide çünkü ailecek izlediğimiz bi dizi babamın yanında izlemek öyle bi sahneyi pek de hoş olmuyor

Nasıl heyecanlandım fragmanı görünce...Gün sayar oldum artık. Bugünü sayarsak dokuz gün var. Pazar günü de bayram. Üç dört gün onun telaşıyla geçse, kaldı beş gün. Sabredicez artık.

oohh beee :)) sonunda başlıyor... arkadaslar karakterler tam oturmus.. cok doğal oynuyorlar.. yapmacıklık göremedım.. buyuk bır aranın sonunda yine ekranlarda.. tek gecerım.. behzet ççççç..... son bolumu baya meraklandırıcıydı.. ne olacak acaba?:44:

Bence de sevişme sahnesi mümkünse olmasın dizide çünkü ailecek izlediğimiz bi dizi babamın yanında izlemek öyle bi sahneyi pek de hoş olmuyor

Dizide o kadar değil sonuçta rtük tepelerinde ama filmde var .
Bu arada Rtük babamız bizim yerimize düşünmüş taşınmış küfür ve şiddet var demiş
Bu yüzden ailece izlememiz için pazar saat 22:00 almışlar dizimizi
Benim için sorun değilde çalışa ve okuyan kesim oturup gecenin on iki buçuğuna kadar nasıl izleyecek merak ediyorum :/

dün gece tekrarı vardı izledim biraz nasıl özlemişim
Tamda akbabanın hikayesinin olduğu yere denk geldim bide
İçim cız etti

Bir an önce başlasın artık

Son düzenleme:
Bu akşamki Gençlerbirliği - Beşiktaş maçında Behzat Ç. ve bütün ekip hayalet, akbaba, harun tribünde maç izliyorlardı. Gençlerbirliği gol kaçırdıkça Behzat saç baş yolarken gollerde de coştular.

kızlar dün sinema filmine gittim. hiç diziyi izlemeyen arkadaslarım bile hayran kaldılar gercekten antalya altın portakal film festivalınde en iyi erkek oyuncu ödülünü haketmiş dedirtiyor film cıkısı. zaten özlemişiz de pek iyi geldi sormayınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…