Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Behzat Ç değişiyor, bu sezon ondan nefret edebilirsiniz

Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç. Beyaz Show'a katıldı.

Kanal D ekranlarındaki Beyaz Show'un 11 Kasım Cuma akşamı yayınlanan programına Behzat Ç. oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, Hazal Kaya, ile şarkıcı Soner Sarıkabadayı ve Model grubu konuk olarak katıldı.

Rol gereği uzattığı sakallı haliyle programa katılan Erdal Beşikçioğlu, Star TV'de 13 Kasım Pazar günü başlayacak olan Behzat Ç.'nin yeni sezonuyla ilgili bilgiler verdi.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin 2. sezonunun çok sert geçeceğini ifade eden Erdal Beşikçioğlu, "İzleyenler bu sezon çok sert bir Behzat Ç. izleyecekler. Yeni Behzat'ı kabul edeceklermi ? Bir çok insan yeni Behzat Ç.'den nefret edebilir. Gerçekten zor bir sezon bizi bekliyor. Ama biz diziye başlarken de karakterler sevilsin diye uğraşmadık. Ortaya enterasan bir profil çıktı ve tuhaf bir şekilde sevdi insanlar" dedi.

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminde küfürlü ve küfürsüz olarak iki versiyon hazırladıklarını söyleyen Erdal Beşikçioğlu, "Film için 2 versiyon çektik. Birincisi televizyonda yayınlanacak küfürsüz
oto kontrollü versiyonu. İkincisi ise sinema için oto kontrolsüz, sansürsüz ve küfürlü versiyonu. Bir dönemden soru soran, toplu halde seyredilmesi keyifli olan bir iş çıktı ortaya" dedi.
televizyongazetesi.com`dan alıntıdır..

SON 1 GÜN.....:KK52:

oleyyy be amirim geri dönüyor.ama bugün reytingler kötü gelir.çünkü yok böyle dansmı ne varmış o var bide umutsuz ev kadınları var.gününü değiştirmeleri lazım..

oleyyy be amirim geri dönüyor.ama bugün reytingler kötü gelir.çünkü yok böyle dansmı ne varmış o var bide umutsuz ev kadınları var.gününü değiştirmeleri lazım..

Tersi de olabilir sanki. Pazar günü insanlar çok fazla izleyecek şey bulamıyordu özelikle Behzat Ç. izleyicileri. Dizinin başlamasıyla güzel bir sarsıntı da geçirebilirler reyting açısından. Gerçi bunlar yine şanslı, saat 20.00'de başlıyorlar galiba, Behzat Ç. bunların bitimine denk gelir hemen hemen. Bilemedim şimdi. :)

Galiba öyle bişeydi canım yaa...O kadar uzun sürdü ki başlayana kadar unuttuk ne olduydu...:KK37:
Bu ölen tekin kimdi ya ben çıkaramadım..??

öle tekin,behzatla tahsinin arkadaşı.hani tespih vardı ya üçünde.şuleyi bende bilmiyorum.

Şu Berna kadar sevimsiz bir çocuk görmedim yahu. Öf. Erdal Beşikçioğlu siz nasıl bir insansınız? Bu nasıl bir oyunculuk lütfen söyleyiniz? Gözyaşlarımı tutamıyorum dakikalardır. Yakalanan adam mahkemeye götürülürken öldürüldü ya, onu vuran Ercüment Çözer'in adamıydı. Konuşmasın diye susturdu bir güzel. Mevzu ona uzanacak gibi görünüyor.

X