Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

behzat dayanamadı susmaya :) çok hasta olduğum için midir nedir akşam pek yavan geldi dizi...ama sanırım ateş ve boğaz ağrımdan bunun da keyfini
alamadım,
ama hala yeni polis merkezine alışamadım,ama en çok gereksiz yere bir kenarda oturan mıy mıy hakanı görmemek çok güzel arada olay yerinde gösteriyorlar o kadar
en iyisi bu oldu.
haruna hala alışamadım iri cüssesi resmen sinmiş kalmışama konuşmaları yeter ..

Behzat Ç.'ye İki yıl Hapis İsteği

Behzat Ç, karakteriyle oynadığı dizide ‘özel güvenlik görevlilerine hakaret ettiği’ gerekçesiyle soruşturma başlatılan oyuncu Erdal Beşikçioğlu, iki yıl hapis tehlikesiyle karşı karşıya.

Behzat Ç'ye 2 Yıl Hapis İsteği!

O değil de, Erdal Beşikçioğlu nasıl bir oyuncuysa, insanlar dizi ile gerçeği ayırt edemiyor. Bravo Erdal Beşikçioğlu ve tüm Behzat Ç. ekibi.

bu bölüm güzeldi.
her türlü aksiliğe rağmen izlemeye çalıştım tekrar netten bakacam sanırım yarın

harunun babasıyla eve geldiğinde babasına sırnaşmalarına bayıldım
ufak çocuklar gibi
bi de şu cevdet ne panik adam ziraat mühendisleriyle bi alıp
veremediği var mı kısmına takti katilin deli midir nedir

Valla çokk atraksiyonlu bölümdü helal olsun gerçekten de CSI izlemiş kadar zevk aldım izlerken....Ellerine sağlık iyi yazmışlar

Son düzenleme:
Memduh Başkan'ın ölmemesine sevindim nedense. Amirimle savcıyı kovması süper oldu. Çok seviyorum Esra'yı ama Memduh Başkan herhangi bir suçlu değil ki. Karşısına geçmiş yakalatacağım seni diye tirat atıyor. O sanki bilmiyor onun bunu düşüneceğini. Ayrıca Berna'ya feci halde sinir oluyorum.

harunun babasına sırnaşmaları çok hoştu masum kedi gibi
artık edayla bir şeyler olacaksa olsun..
berna da şule de çok sinir tam korku-gerilim filmlerindeki psikopat tipler
iyi bulmuşlar bu dizi için berna bi ara sevimli gibiydi şimdi chukyleşti:18:
şu mustafa uğurlunun oynadığı tipte tam oturmuş diziye

Atık kimse izlemiyor mu amirimi ? Dün akşam neler oldu izleyen varsa özet geçsin arkadaşlar geç saate koydular saat 11 oldumu uykuya yenik düşüyorum

dizi çok iyi gidiyor. kesik parmak cinayetleri 2 bölüm daha sürer gibi sanki. katille eski cinayet amirinin bir bağlantısı çıkacağa benziyor. behzatın yargılanması ve beraat etmesi cok basite indirgenmiş, şule ile behzat yine aynı evde kalacaklar. şule olayı bu vesileyle aydınlığa kavuşacak belki de. hala daha şule kimdir bilmiyoruz. behzatın kzıı mı?, kızının katili mi? yoksa her ikiside mi? behzata saç sakal cok iyi yakışmış. bu bölüm ege aydan yine bomba gibiydi. harun gitti larisa denen o kadını yine buldu, içti içti, yine mallık yapıp kızı sahplendi. larisa harundan bilezikleri annesinin hemoroid ameliyatı icin almış vekaçmış:) harun da buna inandı:) hayaletin mimikler harikaydı yine

kesik parmak cinayetleri enteresan olmaya başladı ama altından mustafa uğurlu çıkcak gibi...
narkotiğe yeni gelen kızı da esra baya kıskandı
şule gene geldim amirimin evine yahu gerçek ne bi anlamadım,ben mi kaçırdım acaba?kızının katili diye biliyorum,
ama başka şeyler de var gibi,
behaztın abisiyle o psikolog kızı hiç yakıştırmadım ne alaka
harun bir alem o moldovyalı kızlı bölümleri izlememiştim akşam gördüm olanları ,
bir de basur ameliyatı olayına acıyıp inandı :) nasıl kurtulcak şimdi ?

şule hem behzatın kızı hemde kızının katıli geçen sezon finalinde göstermişti
yanlız şulenin surat ifadesine pısırık duruşuna sinir oluyorum sevmiyorum bu kızı yaaa

Mine Tugay hiç uymamış bence. Ne öyle hem seksiyim hem coolum hareketleri... Bahar gitti bu geldi. Şunu Behzat'a yazdırıp da savcımı üzmesinler.

Ben de şu savcıya bayılıyorum ya çok hoş ve de doğal kadın
Narkotik şefi kadın itici geldi bana bi de inandırıcı değil yani polis teşkilatını bilmiyorum ama bana böyle bi kadın şef imkansız gibi geldi bana nedense
Harunun zayıflığına ben de pek alışamadım o topak yüzü daha çok yakışıyodu bence...
Yeni bürolarına da pek alışamadım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…