Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Behzat Ç.'nin yeni kanalı belli oldu!
İşte TV dünyasının fenomen dizisinin yeni kanalı...
Behzat Ç.'nin yeni kanalı belli oldu!
Doğuş Grubu'nun yeni kanalı TVen, piyasaya büyük ses getirerek girmeye hazırlanıyor. TVen'in ilk büyük transferleri Muhteşem Yüzyıl ve Behzat Ç.. Kanalın yayın tarihi ise belli oldu. Ensonhaber.com'a konuşan NTV Yayın Yönetmeni Ömer Özgüner, Kasım'ın ikinci haftasından itibaren TVen'in izleyicileriyle buluşacağını söyledi.

FENOMEN DİZİ BEHZAT Ç. 20 KASIM'DA

TVen, iki büyük diziyle TV piyasasında boy gösterecek. Ekranların fenomen dizilerinden Behzat Ç.'yi transfer eden TVen'de dizinin yayın günü değişmedi ve Behzat Ç. 20 Kasım Pazar günü izleyicileriyle buluşacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL YENİ YILDA YENİ KANALINDA

TVen'in bir diğer dikkat çekici dizisi ise Muhteşem Yüzyıl. Şu anda Show Tv ekranlarında yayınlanan ve rating rekorları kıran dizi Ocak ayından itibaren TVen ekranlarında yayınlanacak.

TVen'DE DİĞER PROGRAMLAR

Yaşam ve eğlence programlarının ekrana geleceği TVen'de, son olarak Cennet Mahallesi ve Akasya Durağı'nda oynayan Melek Baykal da program yapacak. Devlet Opera sanatçısı da olan Melek Baykal, gündüz kuşağında farklı bir formatla seyircinin karşısına çıkacak.

Öte yandan TVen'de 'Teyzeler geziyor' adlı farklı bir program da ekrana merhaba diyecek. (ensonhaber.com)

offff daha 2 ay var.:KK59:

akademi
akbaba
alaylı
amir
ankara
asayiş
bahar
behzat
behzat ç
behzat ç 2 sezon
behzat ç 2 sezon hangi kanalda
behzat ç hangi gün
behzat ç hangi kanala geçti
behzat ç hangi kanala transfer oldu
behzat ç hangi kanalda yayınlanacak
behzat c kanal
behzat ç yeni kanal
behzat ç yeni sezon hangi kanal
behzat ç.
buz kadın savcı hanım
büro
cevdet
çiftetelli
cinayet
cinayet masası
çıtkırıldım eda
dikmen
dikmen yokuşu
emniyet
erdal beşikçioğlu
fanatik
gençlerbirliği
gönül
hakim
hangi kanalda behzat ç
hayalet
istihbarat
kuğulu
kuğulu park
kıl selim
memur
misket
misket havası
nejat işler
park
pilli bebek
polis
polisiyesi
püsküvüt harun
savcı
seri katil ercüment
seymenler
star
takım
yeni sezon hangi kanalda behzat
yeni sezonda hangi kanalda behzat ç
yokuş

şu film artık girsin sinemalara yaa sabırsızlıkla bekliyoruum :KK3:

hooop çıktığı gibi sinemadayım :KK4:
Ankara da bi başka her şey :KK69:
hey gidi bAŞKent hey :KK16:

kızlar cansu derenin sinemadaki performansı çok beğenilmiş,diziye kadroya alınmış.yani cansu dere dizide..:KK64:

kizlar tv en yeni kurulan bir kanaldı dizi oraya transfer olmuştu ama durum değişti star tv en'i satin almış dizi starda kaldı.
ama yayın tarihi hala 20 kasım mı bilmiyorum...

Filme +18 Şoku !

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm'ün gösterimi için sinemalar gün sayarken türk filmografi üst yönetim ve denetim kurulundan şok bir sansür kararı geldi. behzat ç.'nin gerek içerdiği küfürler gerekse şiddet sahneleri yüzünden yanlış rate edildiğini ve +18 kategorisinde gösterime girilmesi gerektiğini beyan eden kurul, yayın tarihine kadar yeni rate'lemenin yetişmeyeceğini dolayısıyla filmin bu haliyle gösterime girmesinin mümkün olmadığını belirtti.

kızlar cansu derenin sinemadaki performansı çok beğenilmiş,diziye kadroya alınmış.yani cansu dere dizide..:KK64:

şok oldum

Behzat Ç. ekibine göre fazla samimiyetsiz birazda ruhsuz biri değil mi ?

Bence bahar karekteri gibi ifrit olacağız gibime geliyor XD

Son düzenleme:
şok oldum

Behzat Ç. ekibine göre fazla samimiyetsiz birazda ruhsuz biri değil mi ?

Bence bahar karekteri gibi ifrit olacağız gibime geliyor XD

Haklısın.
Tüm oyuncular o kadar gerçekçi ki Cansu Dere onların içinde göze batacaktır. :KK19:
Harun`nun son halini gördünüz mü?:KK53: Baya kilo vermiş...

cnn de afis programinda izledim cansu dereye sordular ama mümkün olmayacagini söyledi,istiyormus ama uygun degilmis zamani falan filan
carsamba ya da sali günü izledim..

kızlarrr behzat amirim altın portakal'da en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı tebriklerr.......:KK19::KK19:

Haklısın.
Tüm oyuncular o kadar gerçekçi ki Cansu Dere onların içinde göze batacaktır. :KK19:
Harun`nun son halini gördünüz mü?:KK53: Baya kilo vermiş...

Ay Harun'um ya piküütsüz cipssiz kalmış bi deri bi kemik olmuş
Tosun paşa halinden eser yok :KK5:

6761.jpg

Ay Harun'um ya piküütsüz cipssiz kalmış bi deri bi kemik olmuş
Tosun paşa halinden eser yok :KK5:

6761.jpg

ya eski hali daha iyiydi daha sempatikti ayıcık:KK1:şimdi yüzü müzü çökmüş:KK53:kesin edayla aralarında bişey olcak o yüzden zayıflıcak,edaya bağlıcaklar bu zayıflama işini,başlasa da izlesek

Son düzenleme:
Harun ne kadar zayiflamis oyle resmen 18 lik bisiy. Olmus. Gecen sene 1-2 dizi izliyordum bu kis izlmiyorum behzat amiri bekliyorus esimle baslasin artik yaa.

[B]Erkek arkadaşımla ilk gittiğimiz sinema filmi Behzat Ç. Seni kalbime gömdüm olacak. Ne kadar romantikiz deymi:)))
o değilde bi başlasaydı çok özledimmmm...[/B]

En çokta Şule nin akibetiyle ilgileniyorum. Çok zor bi baba kız ilişkileri olacak...

Son düzenleme:
Emin değilim ama Star tv doğuş guruba satılmış. Behzat Ç. nin kanalı eskisi gibi star tvmiş

kızlar bugun behzat ve savcı esra saat 13,00 de şeffaf odaya konuk oluyor. yüzlerini bile özlemiş biri olarak kaçırmıcam. sizlere de haber vereyim dedim. kanal d saat 13.00. şeffaf odada buluşalımmm:)

X