- 27 Haziran 2008
- 7.737
- 19
- Konu Sahibi gulbeseker
[video=youtube;jDKYozQFSSE]http://www.youtube.com/watch?v=jDKYozQFSSE[/video]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende öldüm gülmekten yazık yaharunun telsizden geçtiği seviyorum lan anonsuna koptum
yazık ayıcıklar da sever kıyamam
bende öldüm gülmekten yazık ya
yalnız başları fena belaya girecek gibi salak kadın gidip teslim oldu
feride son vakit arardi adami bi aramadi gitti,sanirim hayaletin mezari tasidigindan haberi yok...
su ercüment gelse az nejat izlerdik..birde ben o olayi halletmesini istiyorum hem rüsvet hem bu fotografda cikarsa cok kötü olur
feride neden arasınkiiii
hayalet arayacaktı bir türlü arayamadı..
feridenin olaydan haberi bile yok...
mezarıı deil cesedi taşıdılarr...
ercümet bir iki bölüm sonra olaya dahil olacaktırr..
evett katil olmadan dizinin heyecanı olmuyorr...
ama çok hoştu bu bölüm de...
özellikle harun bir numaraa
bENCE gelmiş geçmiş en iyi dizi.Bir ezel fan'ı olarak, ezeli bile solladı.Oyunculuklar daha doğal, espiriler daha içten.Erdal beşikçioğlu zaten süper bir oyuncu, dizinin de birçok oyuncusu ankara devlet tiyatrosu oyuncusu ya da konservatuar öğrencisi.Bir ankaralı olarak tanıdık bildik mekanları görmek da hoşuma gidiyor.Bayılarak izliyorum.Haa bi de ötekiler bibi önden 1 saat özet yok, saat 8de dizi tak diye başlıyor.Reklam araları da kısa.Ankara dizisi olunca istanbulluya hitap etmedi işte, bir de starın dizileri pek tutmadığı için dezavantaj oldu dizi için.Ama aklı başında bi kanal transfer etse diziyi, çok daha fazla tanınır.