Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

şu eda da haruna neden yüz vermezz
selimde bir halt olsa bari...
kabada olsa tertemiz çocukk..
hala selimi seviyormuşşş seversin başka hatunlara baktı şimdi daha çok seversinn..
haruna uygun bir tip getirseler şu diziyedee eda da baka kalsaa ...

çok kötü durumda kaldılarr..
şimdi nolcakk...feridede itiraf etmiş..
yandılar kesinn...:KK58:

harunun telsizden geçtiği seviyorum lan anonsuna koptum
yazık ayıcıklar da sever kıyamam:KK1:

feride son vakit arardi adami bi aramadi gitti,sanirim hayaletin mezari tasidigindan haberi yok...
su ercüment gelse az nejat izlerdik..birde ben o olayi halletmesini istiyorum hem rüsvet hem bu fotografda cikarsa cok kötü olur

feride son vakit arardi adami bi aramadi gitti,sanirim hayaletin mezari tasidigindan haberi yok...
su ercüment gelse az nejat izlerdik..birde ben o olayi halletmesini istiyorum hem rüsvet hem bu fotografda cikarsa cok kötü olur

feride neden arasınkiiii
hayalet arayacaktı bir türlü arayamadı..
feridenin olaydan haberi bile yok...
mezarıı deil cesedi taşıdılarr...

ercümet bir iki bölüm sonra olaya dahil olacaktırr..
evett katil olmadan dizinin heyecanı olmuyorr...
ama çok hoştu bu bölüm de...
özellikle harun bir numaraa

Son düzenleme:
feride neden arasınkiiii
hayalet arayacaktı bir türlü arayamadı..
feridenin olaydan haberi bile yok...
mezarıı deil cesedi taşıdılarr...

ercümet bir iki bölüm sonra olaya dahil olacaktırr..
evett katil olmadan dizinin heyecanı olmuyorr...
ama çok hoştu bu bölüm de...
özellikle harun bir numaraa

arasin derken oraya gitti eve akrabasi vardi haberi yok ama
yinede bir karar aliyor insan bildirir ki bu adam polis hicbir sey yapmadi ögrendiginde
en azindan ali can a bak filan gibi,birde sanirim ferideye gicik oluyorum ondan ne yapsa soguk soguk batiyor bana,ama güzeldi diyecek birsey yok

harunun anonasları çok komikti.eda karakterini oynayan kızaa sinir oluyorum başka biri oynayabilirdi.harun bence yakışıklı bembeyaz süt gibi :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
bu hafta ceset yok oluyor mezarda bunu diğer polisler görüyorlar bura temzi gibisinden bişey söylüyorlar.ama battaniye parçası buluyorlar:18::18::18:

Sevgili dizimmmm

Bi öyle bir geçer zaman ki ile Kanıt dizilerini izliyordum Arkadasım bahsetti Behzat Ç. diye bi dizi var bi bölüm izle seveceksin dedi
Evet çok sevdim :)

Ben sonunu izleyemedim :44:
Ama baykuşun ayı harunun kafasını hoplatması sahnesi çok hoştu...

Bu bölümde yine müzikler konuşuyordu. !

bENCE gelmiş geçmiş en iyi dizi.Bir ezel fan'ı olarak, ezeli bile solladı.Oyunculuklar daha doğal, espiriler daha içten.Erdal beşikçioğlu zaten süper bir oyuncu, dizinin de birçok oyuncusu ankara devlet tiyatrosu oyuncusu ya da konservatuar öğrencisi.Bir ankaralı olarak tanıdık bildik mekanları görmek da hoşuma gidiyor.Bayılarak izliyorum.Haa bi de ötekiler bibi önden 1 saat özet yok, saat 8de dizi tak diye başlıyor.Reklam araları da kısa.Ankara dizisi olunca istanbulluya hitap etmedi işte, bir de starın dizileri pek tutmadığı için dezavantaj oldu dizi için.Ama aklı başında bi kanal transfer etse diziyi, çok daha fazla tanınır.

bENCE gelmiş geçmiş en iyi dizi.Bir ezel fan'ı olarak, ezeli bile solladı.Oyunculuklar daha doğal, espiriler daha içten.Erdal beşikçioğlu zaten süper bir oyuncu, dizinin de birçok oyuncusu ankara devlet tiyatrosu oyuncusu ya da konservatuar öğrencisi.Bir ankaralı olarak tanıdık bildik mekanları görmek da hoşuma gidiyor.Bayılarak izliyorum.Haa bi de ötekiler bibi önden 1 saat özet yok, saat 8de dizi tak diye başlıyor.Reklam araları da kısa.Ankara dizisi olunca istanbulluya hitap etmedi işte, bir de starın dizileri pek tutmadığı için dezavantaj oldu dizi için.Ama aklı başında bi kanal transfer etse diziyi, çok daha fazla tanınır.

:KK45:bir istanbullu olarak severek izliyorum.:KK51:.hatta; aynı akşam, kaçırdığım sahneleri ilerleyen saatteki tekrarından izliyorum..
ya atv yada kanal d ye geçse, daha bir izleyici alır, orada katılırım size..:KK75:

sonradan ankaralı olarak bayıla ayıla izliyorum, çok çok seviyorum, son bölümü izlemek daha nasip olmadı ama eminim o da harikadır

Son düzenleme:
[video=youtube;9j5-fGO5QtY]http://www.youtube.com/watch?v=9j5-fGO5QtY&feature=related[/video]

Son düzenleme:
türk televizyonlarında yayınlanan gelmiş geçmiş en güzel dizi bayılıyorum yaaa hayatımda ilk defa bir diziyi kaçırmadan takip ediyorum :KK52:

X