Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

bu bölüm gerçekten çok güzeldi....
akıllıcaaa yazılmış bir senaryoydu...
ercümentin o sahnesininn devamını göstermeseler iyiydi...yani telefon konuşmasındna herşeyi anlıyorduk zaten:)))

birazz olay yaratılmak istendi sanırım:)))

harununn behzata geri al arabayı dediği sahne mükemmeldi...birde behzatın pavyondaa harunu kovaladığı sahne seviyorumm tombik harunu.....

işte böle kanına giriyorlarr erkeklerinn pavyon güzelleri...anasının bilezikelrini bile yerlerr...

abiyide seviyorummm çok güzel rol kesiyorrr....

birtek eski sevgilisi olan hatundan ahz etmiyorumm....:KK19::KK61:

Aynen katılıyorum,tvdeki saçmasapan dizilere nazaran gerçekten çok kaliteli bi yapım olmuş,

Behzat komser hakkaten çok doğal ve güzel oynuyo,bi Ankaralı olarak artık izlemeye devam edicem bu diziyi...

harunun pavyondaki kadına 600 liralık elbise almasından sonra ben de eşime bayağı laf söyledim.:) karısı olsaydı beş kuruşluk hediye almazdı dedim:) ahhh bu erkekler ahh.

ferideye sinir oldum yaa. bu dizi her bölümünde bAana şok yaşatıyor. başka dizileri izlerken şöyle olucak dediğim şeyler bu dizide beni dumura uğratıyor her zaman. senaristi ve yönetmeni süper. tabi ki oyuncularda harika. savcıyla behzatın muhabbeti cok hosuma gidiyor:)

dranas bölümü tam izlememişsin snaırımm ercümentti zatenn feride olayındakii kişi....
behzatı arayıpp feride gerçekelri anlatmıışş birde resim göndereyim istersen dedi..birde 3 planıı işleme koyalım demişti kılıçaa.....

ferideye çok gıcık oldum..saf şey,:63: onun bi nane yiyeceği belliydi..
Harun da tam dango, kaptırdı bilezikleri larissa'ya..:KK52:
behzatın ,Hanselle gratel benzetmesi ise çocukları çok komik yapıyor yaaa..kopuyorum orda..:KK60::KK60:

Seviyom *la bu diziyi..

*la..
lanın kibarcasıymışş..harun öyle demişti yaaa

Son düzenleme:
bu bölüm gerçekten çok güzeldi....
akıllıcaaa yazılmış bir senaryoydu...
ercümentin o sahnesininn devamını göstermeseler iyiydi...yani telefon konuşmasındna herşeyi anlıyorduk zaten:)))

birazz olay yaratılmak istendi sanırım:)))

harununn behzata geri al arabayı dediği sahne mükemmeldi...birde behzatın pavyondaa harunu kovaladığı sahne seviyorumm tombik harunu.....

işte böle kanına giriyorlarr erkeklerinn pavyon güzelleri...anasının bilezikelrini bile yerlerr...

abiyide seviyorummm çok güzel rol kesiyorrr....

birtek eski sevgilisi olan hatundan ahz etmiyorumm....:KK19::KK61:

bende sevmiyorum eski sevgilisini
çok heyecanlıydı gerçekten bölüm
yalnız şu ferideye yardım ettiler ya cesedi değiştirdiler
onu yakıştıramadım behzata
başkası yapsa gözünün yaşına bakmazdı

Kizlar dizinin bir bolumunde konuyu KK ya baglamalarini istiyeyim mi ? Harun'u bu siteden boyu boyuna huyu huyuna biri ile evlendirelim mi ? Cok ciddiyim isteyin ben senaryoda yer almasi icin elimden geleni yapacagim !

Kizlar dizinin bir bolumunde konuyu KK ya baglamalarini istiyeyim mi ? Harun'u bu siteden boyu boyuna huyu huyuna biri ile evlendirelim mi ? Cok ciddiyim isteyin ben senaryoda yer almasi icin elimden geleni yapacagim !

nasıl yani anlamadım :)

savcı bahara ne güzel laf koydu "sen göremezsin ben görürüm behzatı" diye, savcı esrayı acayip karizmatik buluyorum. behzatıda öyle

Olabilir,ama madem senaryoda değişiklik yaptırabilecek derecede etkiniz var,bence şu sürekli içki

içmelerine de insanların olumsuz anlamda çok takıldığını dile getirseniz nasıl olur?:nazar:

Ya tamam onlar da insandır içki içer ama bunlar polis yani,her akşam içiyolar,sabaha nasıl ayık

kafayla çalışacak bu memur arkadaşlar anlayamıyorum,bir de polisler üzerlerine alınıyodur yani biz

böyle insanlar mıyız diye,

Bu da Muhteşem Yüzyıl'a dönmesin sonra, Rtük polislerin akınına uğramasın,dizimizden olmayalım yani...
:KK31:

senaryo nasıl olur bilemiyorum ama evlenmek yerine burdan siteden giderek birr cinayeti çözebilirlerr....
daha güzel olurr...kulubümüzdee ününe ün katar...:KK64::KK23::21::21:

Icinizden biri o halde lutfen baslatsin buradan konuyu nasil olabilir ?

Yani bizim site ile baglantisiniz nasil saglayabiliriz cok samimiyim bu konuda !

Siz bir konu ile siteyi iliskilendirin ben gerekli kisilere okutacagim ....

Olabilir,ama madem senaryoda değişiklik yaptırabilecek derecede etkiniz var,bence şu sürekli içki

içmelerine de insanların olumsuz anlamda çok takıldığını dile getirseniz nasıl olur?:nazar:

Ya tamam onlar da insandır içki içer ama bunlar polis yani,her akşam içiyolar,sabaha nasıl ayık

kafayla çalışacak bu memur arkadaşlar anlayamıyorum,bir de polisler üzerlerine alınıyodur yani biz

böyle insanlar mıyız diye,

Bu da Muhteşem Yüzyıl'a dönmesin sonra, Rtük polislerin akınına uğramasın,dizimizden olmayalım yani...
:KK31:

ağzıma içki koymam
ama beni rahatsız etmiyor şahsen

yalnız ercümettin telle konuştuğu sahnenin devamı
gereksizdi ve hoş olmamışdı

Icinizden biri o halde lutfen baslatsin buradan konuyu nasil olabilir ?

Yani bizim site ile baglantisiniz nasil saglayabiliriz cok samimiyim bu konuda !

Siz bir konu ile siteyi iliskilendirin ben gerekli kisilere okutacagim ....

konu senaryosu benden gelsinn...

bir cinayet işlenir....
bir kadın öldürülmüştürr...
kadının tüm yakın çevresi araştırılırr...
sevgilisi ne ulaşılırrr....ama birr iz bulunamazz...sevgiliyle herhangi bir problemi yokturr...
yakın arkadaşları araştırılırkennn arkadaşlarının birininn verdiği ifadelerinn ölen kadının sevgilisine karşı bir şeyler hissettiği ve bunun saplantı derecesinde olduğu....bunu yanlız ve yanlızzz kendisi vee gizli bir nick alarakk paylaştığı internet ortamındaki birr sitede paylaştığı bilgisayar ının incelemesinden sonraa ffarkına varılsın..( bu siteyide anladınız sanırım :KK42:)

fakat bu saplantılı hayranlığı kadın başka bir şekilde anlattığı... hayran olduğu adamı aslında kendi sevgilisiymiş gibi anlatarak bunu bir derdim var bölümünd ebir konu açarak yazdığını.....sevgilisini başka bir kadın tarafından kandırıldığını onu nasıl tekrar geri alabileceği konusunda sitee üyleri hemcinslerinden fikir aldığı ..yaptığı saplantıları olayları burdaa şifreli şekildee yazdığı ortaya çıkabilirr...

:KK61::KK34:

X