Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Polisiye mi komedi mi.. Ben çok gülüyorum bu diziyi izlerken.. :KK9: Hele o Harun mudur nedir.. Her hali çok komik.. :KK3:

hastayım bu diziye kızlarr. koşa koşa eve geliyorum dizi başlıyacağı zaman. misafirim varsa susturup dizi izletiyorum resmen:) harika senaryo, harika replikler, küfürlerini bile seviyorum. dizideki selim karakteri dısında herkesi seviyorum. özellikle behzatı ve abisini:) ve de küçük kız şuleyi veya selmayı veya bernayı:) adı her neyse

süper bir bölüm gibi ah feride ah kesin ercüment tehtid etti.Ali Can i öldürürm diye

[video=youtube;iJMTpSyr-dc]http://www.youtube.com/watch?v=iJMTpSyr-dc&feature=related[/video]

Hmm evet öyle bir şey olabilir , Ercüment nerden tanıyor ki Feride'yi dicem ama eli kolu uzun her şeyi biliyor

ercü zaten son bölümde bilerek teslim oldu resimleri gösterdi onlarda sanirim biraktilar..harun neden yoktu,teshis yerinde ismi ne ise eda,selim,cevdet bile vardi..ama cok harika bir bölüm..birde son kisimda behzat amirim haruna iyi bir cakiyor:)))

Harun'a bak sen ya yavrum ne hallere düştü

Ercüment senden büyük Allah var, çok kızdım artık sana

O kızla olan sahneyi de iğrenç buldum o sehpanın üstünde ıyyykkk

Harun'a bak sen ya yavrum ne hallere düştü

Ercüment senden büyük Allah var, çok kızdım artık sana

O kızla olan sahneyi de iğrenç buldum o sehpanın üstünde ıyyykkk

evet ya birde babayla birlikte izlerken insan uataniyor adam hemen kanal degistirdi ama kötü oluyor

bu bölüm gerçekten çok güzeldi....
akıllıcaaa yazılmış bir senaryoydu...
ercümentin o sahnesininn devamını göstermeseler iyiydi...yani telefon konuşmasındna herşeyi anlıyorduk zaten:)))

birazz olay yaratılmak istendi sanırım:)))

harununn behzata geri al arabayı dediği sahne mükemmeldi...birde behzatın pavyondaa harunu kovaladığı sahne seviyorumm tombik harunu.....

işte böle kanına giriyorlarr erkeklerinn pavyon güzelleri...anasının bilezikelrini bile yerlerr...

abiyide seviyorummm çok güzel rol kesiyorrr....

birtek eski sevgilisi olan hatundan ahz etmiyorumm....:KK19::KK61:

güzel bölümdü ercü kaçtı yine
son sahne harunun birinin beni sevmesini istedim demesi... yazık çoçuğa ya bile bile kandıı

X