Begenmedi

Adam fıstık gibiymiş, ama yer fıstığı...

Ne gereksiz tipler var.

"Şu kara kısa çubuk ne!? Ne geziyor burada!?" denilebilir.

Kizmayin ama bende gitmeden düşündüm. Cok aptalmisim cok kendime ayri kiziyorum yasadigim konuya ayri bu sebeple ayrildigimiza ayri uzuluyorum
Üzülmen normal ama dua et ki adam şimdiden kendini belli etmiş.

Bir de mesela benim yüzümde sürekli sivilce çıkar, hem de yıllardır. Ama ben bir kez bile fondöten kullanmadım, çünkü bu halimle bile çok güzelim.

Sen de böyle düşün. :)

Hem sürekli fondöten kullanmak yüze bile zarar verirken bikini bölgesine zararını düşünemiyorum, mâlum en hassas bölgemiz.

Bir de evlensen ömür boyu fondöten kullanamazsın ki eziyet olur. Tam birlikte olacakken her defasında koşa koşa banyoya gidemezsin. Veya gebelik, doğum sürecin olsa fondöten suremezsin. Hem sana hem vücuduna yazık.

Yaz olsaydı crop giy aç oranı buranı derdim ama kış ayı maalesef sivilce izi istediğiniz kıyafeti giymeye engel değil, altı üstü leke yani ne varmış bunda? Sinir oldum

Hak ediyor vallahi

Her kadının başına herşey gelebilir. Böyle diyen insan feci eleştireldir, yaşlanınca kılo alınca veya bı sağlık problemınde -şuan olduğu gibi- insanı eleştirecek üzecek.. olmaz.

Ayrıl ve bir tavsiye evde lazer alın çok rahat edersij bildiğin bebek gibi oluyorsun ne batık ne birşey en azından kendin için yap bunu
Cok tesekkurler tavsiyeniz icin. Cok uzun zamandir hem merkeze gittim hemde evde lazerim var. O bolgemdeki sorun killarla yada batıkla ilgili olsa keske. Rahatsizliklarimdan dolayi cikan kistik iltihapli sivilcelerden kalan koyu lekeler

Cok tesekkurler tavsiyeniz icin. Cok uzun zamandir hem merkeze gittim hemde evde lazerim var. O bolgemdeki sorun killarla yada batıkla ilgili olsa keske. Rahatsizliklarimdan dolayi cikan kistik iltihapli sivilcelerden kalan koyu lekeler

Yahu kızım adam bir Brad Pitt olsa beğenmese eyvallah ama kısa boylu göbekli dayı tipli adamlar da hadlerini yerlerini bilsinler bir zahmet ... senin oran öyle buran böyle derlerse kadınlar da çıkıp kendine bak derler ve demeliler de. Yazık yani kel bodur birinin önünde neden ezilip büzüldün leken varsa da var, herkeste var ne olacak cücükler
de susup otursunlar bir zahmet. Kendine neden sevgin yok, cücük ve kel biri beni beğenmese umrum olmaz dönsün kendine baksın ... kendine saygı duymazsan cücükleri tepene çıkartırsın anca.

Ayrıl. Şimdiden hastalığın kaynaklı bir soruna böyle burun kıvırıyorsa yarın öbür gün çok daha başka şeylere takar.. Düşünme. Sen yoluna ben yoluma de.

Ay böylesi bana denk gelmez ki oyle bi ezerim ki o yamuk pipisi eziklikten düşer

oyle pasif ezik biri degilim normalde ama o an ne oldu neden oyle ezildim aciklama geregi duydum bilmiyorum. Ayrildik oglen itibariyle zaten ama bende travma kalicak bu durum biliyorum kendimi

Ayrıl. Şimdiden hastalığın kaynaklı bir soruna böyle burun kıvırıyorsa yarın öbür gün çok daha başka şeylere takar.. Düşünme. Sen yoluna ben yoluma de.
Evet ayrildik bende bu şekilde soyledim yarin oburgun yaslansam basima baska turlu bisey gelse dediğimde ben oyle biri degilim yanlis anladik diyor ilk kez yasadigim onunla yasadim ustelik bu kadar acik özel bisey. Atlaticam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…