Begenmedi

Yakınlaşmadan öncede ayrılmayımı dusunuyodunuz. Sırf bu yüzden mı ayrılma noktasına geldınız

Konu sahibi o lekeler konusundan epey muzdarip olacak ki kendi kafasında bu konuda kendini yiyip bitirmiş, belki özgüveni sıfırlanmış. Muhtemelen adama o yüzden tek bir kelime karşılık verememiş

Ama adam o konunun üstünde durup laf ederken konu sahibi en azından " ee senin şeyin bembeyaz mı sanki, hem de buruşuk" demeliydi. Hiçbir şey diyemeyen insan, bunu desin bari.

.

Gördü ve ardından ilişki mi yaşadı? Belki de sizi sevdiği için dedikleri, biraz daha düşünün derim

Yine severmiymiş yavrum sen adamı hiç tanıyamamışsın ki adam açık açık ne mal olduğunu anlatmış sana
nazlihilton cidden adam o dediğiyle kendini çok önceden belli etmiş. O zaman " ne diyorsun lan sen" demen gerekirdi. Ama çok pasif kalmışsın.
Neyse sana ders olsun. Bundan sonraki ilişkinde ezilip büzülme kesinlikle.

Cildiye hekiminin yanında fonksiyonel tıp uzmanı ile de görüşün bence. En azından bir fikrini alın derim. İyi bir uzmanın farklı yaklaşımı olur, bu da etki sağlar diye düşünüyorum. Herkesin vücudunun bir kısmı kararmış olabilir, sivilceli olabilir, çirkin olabilir. Hele ki özel bölge. Gerçekten kimin özel bölgesi güzel ki? Çıplaklı gözle bakınca memeler bile güzel sayılmaz. Biraz sütyenle vs çekici hale getiriliyor. Yoksa çoğu memenin biri bir tarafa bakıyor, diğeri öbür tarafa. Eşit olmamaları da cabası. anladığım kadarıyla kırıcı bir şekilde de söylememiş. Travma olacak bir durum yok bence. Çünkü durumunuz normal, hemen her insanın yaşadığı bir şey (kararma). Takılmış olabilir, hadi bir kere sordu ama ikinciye sormaması gerekirdi orası da ayrı. Üzülmeyin her şeyin bir çaresi var, sadece doğru zaman doğru yer gerekiyor.

Dun ilk kez tamamen yakinlastik ve bikini bolgemdeki siyah kalan sivilce izlerini o bolgedeki renk degisimini gordu erkek arkadasim. İl
ya cok gereksiz bi yere takildim ama bikini bolgenizdeki izler icin mi istedigini giyemezsin sonra dedi? tam olarak ne giymenizi bekliyor
bunun disinda boyle mukemmelige asiri derece takik adamdan olmaz. bakin guzellik bile demiyorum. cunku bu guzellikle alakali degil bence. bu mukemmellikle alakali. cok sikinti cikarir.
bir de aklima geldi. acaba bikini bolgenizde oldugu icin inanmamis ve cinsel bir hastalik gecirdiginizi dusunmus olabilir mi? mesela ben de cok agir sivilceliydim ama yuzumde ve maksimum gogus bolgemde cikardi. yalan soylediz demiyorum, bikini bolgesinde de cikarmis demek. ama nadir herhalde ve bu da supheye yol acmis olabilir?

Ha ama böylesi adam hiç düşünmüyor " ulan benim vücudum oradaki erkekler gibi mi" diye.
benim ilk ve suna kadar son sevgilim bence kesin narsistti ve cok cok toksik bi herifti. o kendi yuzu sivilcelerle kapli olmasina ve ben gik dememis olmama ragmen benim sivilceme laf etmisti. hala daha sukrederim Allah'a beni kurtardi ondan diye.

Bide erkeklerde böyle iğrenç bi muhabbet var koyu renk mi diye utanmadan soruyorlar veya kendi aralarinda konuşuyorlar ulan siz ilk önce kararmış solucanlarınıza bakın
Mune yalvaririm midem bulandi emojisi getirin foruma begen butonu olarak. cok lazim oluyor bazi konu ve yorumlarda.
Bibibella lafim sana degil o erkeklere

benim ilk ve suna kadar son sevgilim bence kesin narsistti ve cok cok toksik bi herifti. o kendi yuzu sivilcelerle kapli olmasina ve ben gik dememis olmama ragmen benim sivilceme laf etmisti. hala daha sukrederim Allah'a beni kurtardi ondan diye.
Böylesi tiplere " aşağılık kompleksi var" denir. Yani kendinde bazı kusurlar, eksiklikler görüyor ve bunlardan içten içe rahatsız. Ama bu rahatsızlığı bastırıp başka birinde aynı veya benzer kusuru bulup kendini onu aşağılayak tatmin ediyor.

Bu durumda aslında onun laf ettiği şey senin sivilcen değil, kendi sivilceleri.

Hiç hoş değil ya ben olsam rencide olurdum adamın kafasını duvara surterdim valla . Adam dediğin hatununu çatlağı ile selüliti ile cilt kararması ile sever seviyor lafını dahi etmiyor . Yamuk cuklerine bakmadan kararmayi dert ediyor yine TC erkeği offffff. En kısa sürede lütfen siz de onu bozun

Yol ver

Zaten artik bulucaktir kendine sut beyazi rus. İyiki suanda yasadim ailem isin içine girdiginde yada evlendikten sonra olmadi bu olay cok sukur
Ya adama çok sinir oldum sonra sen bu süt beyazı dediğinde de neden sinir olduğumu hatırladım. Benim üniversite döneminde bi manken sevgilim olmuştu. Tamam çok yakışıklıydı ama ben de fena değilimdir bence. Ama ona asla yetmiyordu normal bir yakışıklı olmak, illa benim kusurlarımı belirtecek. Bi gün dedi ki ya sen böyle süt beyazsın hiç cool değil (o yıllar da bronzluk modaydı) ben tabi normal bir insan olarak ya kış günü ankarada ne renk olacam güneş yok ki diye açıklama yaparken meğer o solaryumdan bahsediyormus tabi benim fakirlik seviyesi aklıma bile gelmedi beni bilkentte okuyup solaryuma giren sari saçlı yanık arkadaşlarıyla kıyaslıyor dırzo. Hiçbir şey bulamadın bugün de bu mu çıktı dedim. Ozguvensiz salağın tekiydi, gençlik işte başta farketmeyip hep kendimi kıyaslıyordum. Sen kim köpeksin de solaryum molaryum kendime zarar vereyim ya beni böyle beğenecek onlarca insan varken. Hadi tenim menim neyse de sevisirken seyimin rengine bakacak kadar iktidarsız adama da prim asla vermezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…