- 20 Ocak 2010
- 45.212
- 152.980
- 43
-
- Konu Sahibi nazlihilton
Üzülme yahu geçer o durumlar geçmese bile takmayan erkek bolca var ben eşimle tanıştığimda 100+ kilolardaydım evlendim öyle yillar geçti öyle daha şurda 3 5 senedir zayıfım ve bu durumu hiç sorun etmedi emin ol böyle erkekler çokça varoyle pasif ezik biri degilim normalde ama o an ne oldu neden oyle ezildim aciklama geregi duydum bilmiyorum. Ayrildik oglen itibariyle zaten ama bende travma kalicak bu durum biliyorum kendimi
Cok tesekkurler icim rahatliyor boyle okudukca sagolunÜzülme yahu geçer o durumlar geçmese bile takmayan erkek bolca var ben eşimle tanıştığimda 100+ kilolardaydım evlendim öyle yillar geçti öyle daha şurda 3 5 senedir zayıfım ve bu durumu hiç sorun etmedi emin ol böyle erkekler çokça var
Evet biz bu olayi yasamadan bana sordu ozellikle de koyu olmasini istemedigini soyledi. Ben o zaman yine bu kadar buyuk olmasa da tepki verdim. O da ya o olmasa bile yine severim tarzi biseyler zirlavadi. İste aptalligimdan bende uzatmadim. Benim bu sekilde durumumu bilmeden yasadik iste bu olayiBide erkeklerde böyle iğrenç bi muhabbet var koyu renk mi diye utanmadan soruyorlar veya kendi aralarinda konuşuyorlar ulan siz ilk önce kararmış solucanlarınıza bakın
Yine severmiymiş yavrum sen adamı hiç tanıyamamışsın ki adam açık açık ne mal olduğunu anlatmış sanaEvet biz bu olayi yasamadan bana sordu ozellikle de koyu olmasini istemedigini soyledi. Ben o zaman yine bu kadar buyuk olmasa da tepki verdim. O da ya o olmasa bile yine severim tarzi biseyler zirlavadi. İste aptalligimdan bende uzatmadim. Benim bu sekilde durumumu bilmeden yasadik iste bu olayi
Hiç Bepanthene ve Madicassol ü karıştırıp sürmeyi denedin mi Bepanthene yara iyileştirenden olacak ama. O izlerle çok uzun yıllar mücadele ettim, bu karışımı bir gün tesadüfen denedim ayağımdaki kedi çiziğine sürerken elimde fazla kaldı ve göğsümde yıllanmış eski bir izin üzerine sürdüm ertesi gün izde değişiklik görünce bikini bölgesindeki izlerime de uyguladım, siyah noktaları sıktım öyle sürdüm, eski yara izleri, siyah sivilce izleri, çukurlar , kararma ne varsa bir haftada toparlandı. Cildindeki tam sorunu bilemem tabi ama bir dene istersen. Erkek arkadaşın kendi kıllı totosuna baksın bu aradaCok tesekkurler tavsiyeniz icin. Cok uzun zamandir hem merkeze gittim hemde evde lazerim var. O bolgemdeki sorun killarla yada batıkla ilgili olsa keske. Rahatsizliklarimdan dolayi cikan kistik iltihapli sivilcelerden kalan koyu lekeler
hic denemedim cok tesekkurler sagolun mutlaka denicem, onumuzdeki cumartesiye duzgun bir cildiyeciden randevu aldim kendim icin, bu olayi hafizamdan silebilmem icin gidene kadar deniyim dediginiziHiç Bepanthene ve Madicassol ü karıştırıp sürmeyi denedin mi Bepanthene yara iyileştirenden olacak ama. O izlerle çok uzun yıllar mücadele ettim, bu karışımı bir gün tesadüfen denedim ayağımdaki kedi çiziğine sürerken elimde fazla kaldı ve göğsümde yıllanmış eski bir izin üzerine sürdüm ertesi gün izde değişiklik görünce bikini bölgesindeki izlerime de uyguladım, siyah noktaları sıktım öyle sürdüm, eski yara izleri, siyah sivilce izleri, çukurlar , kararma ne varsa bir haftada toparlandı. Cildindeki tam sorunu bilemem tabi ama bir dene istersen. Erkek arkadaşın kendi kıllı totosuna baksın bu arada
Evet ayrildik ben yine kiracak bisey soyleyemedim beni cok kirdigi halde. Olmasaydi keske bu sekilde ne diyimBen de zamanında 1 metrelik bir cücükle kısa bir ilişki yaşamıştım. Baca gibi sigara içmesine, bok gibi kokmasına, 1 metrelik boyuna bakmadan çikolatayı fazla yeme kilo alırsın diyordu sürekli.
Başka bir sebepten devam etmedik ama keşke o küçük boka haddini bildirseydim. En büyük pişmanlığımdır.
Konu sahibi siz de kendinizi üzmeyin. Saçı dökülen kilo sorunu olan adamın ne haddine böyle yorumlar yapmak?
Siz de onun kusurlarını pat pat söyleyin, ayrılın.
O süt beyaz seviyomuş tamam sen de yapili yakisikli uzun boylu poslu manken gibi adamlardan hoslaniyosundur ama bi de gercekler var yani begenmiyosa yoluna baksın. Vitrine gelenden hayir gelmez yarin dogum yaparsin kilo alip verirsin catlaklarin olur napicak gidicek mi simdi gitsin o zamanSelam arkadaslar nerden baslicagimi bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Benim yillardir suren pkos insulin direncine bagli agrili iltihapli sivilcelerim var. Sivilceler gecsede izleri malesef gecmiyor siyah izler var Koltuk alti kalca ozellikle de bikini bolgemde.
Uzunda suren evlilik dusundugumuz bir iliskim vardi dune kadar. Dun ilk kez tamamen yakinlastik ve bikini bolgemdeki siyah kalan sivilce izlerini o bolgedeki renk degisimini gordu erkek arkadasim. İlk basta normal sordu iste soyledim anlattigim sekilde hem ailemde genetik oldugnu doktora gittigimi falan ama verilen kremler haplar yeni sivilcelerin cikmasina engel oldugunu o bolgedeki kararmanin renk esitsizliginin gecmedigini anca farkli lazer gibi yöntemler olduğunu benimde onlari yontemleri arastirmadigimi denemedigimi soyledim. Neyse o andan sonra bir iki saat tekrar ayni konu geldi gundeme daha iyi bir doktora git bu şekilde istediğin kiyafeti giyemezsin vs gibi biseyler dedi. Tabi film koptu yarin oburgun dogum yapsam sakat kalsam bir yerim yansa demekki tavrin bu olucak diye basladim. Kendisi tabi goz zevkinin bozuldugunu soylemiyor kendince benim iyiligim icin baska bir doktora baktiririrz o durum benim icin onemsiz falan diyor ama inanmiyorum goz zevki bozuldu. İstedigi beyaz pürüzsuzluk fakat bende o yok Kirildim cok benim dert etmedigim seyi beynime soktu . Kendisi biskolata erkegi degil bu arada onun da kusurlari var fakat o kendi soyleyim boyleyim desede ben kendisini iyi hissetmesi icin kirmamak icin çok sevdiğim için hayir gayet iyisin tarzi yaklasiyordum. Benim ozguvenimi dusurdu simdi ne yapmaliyim nasil devam etmeliyim? Zaten bitmek uzere suan iliskimiz dogru mu yapiyorum
Zaten artik bulucaktir kendine sut beyazi rus. İyiki suanda yasadim ailem isin içine girdiginde yada evlendikten sonra olmadi bu olay cok sukurO süt beyaz seviyomuş tamam sen de yapili yakisikli uzun boylu poslu manken gibi adamlardan hoslaniyosundur ama bi de gercekler var yani begenmiyosa yoluna baksın. Vitrine gelenden hayir gelmez yarin dogum yaparsin kilo alip verirsin catlaklarin olur napicak gidicek mi simdi gitsin o zaman
Amaci aile olmak isteyen adam takilmaz böyle seylere. Kimse dört dörtlük değil.Zaten artik bulucaktir kendine sut beyazi rus. İyiki suanda yasadim ailem isin içine girdiginde yada evlendikten sonra olmadi bu olay cok sukur
Höst deseymişsin o zaman, hatta ben de 18cm altını ve ince istemiyorum bilgin olsun, şimdiden botoks falan yapılıyorsa yaptır deseymişsin iyiymiş. Ten rengini kim seçebilmiş ayol, ite bak.Evet biz bu olayi yasamadan bana sordu ozellikle de koyu olmasini istemedigini soyledi. Ben o zaman yine bu kadar buyuk olmasa da tepki verdim. O da ya o olmasa bile yine severim tarzi biseyler zirlavadi. İste aptalligimdan bende uzatmadim. Benim bu sekilde durumumu bilmeden yasadik iste bu olayi
Haklisiniz ustelik sayabilicegim bir suru kusuru var onunda hicbirini sorun etmedimAmaci aile olmak isteyen adam takilmaz böyle seylere. Kimse dört dörtlük değil.
Höst deseymişsin o zaman, hatta ben de 18cm altını ve ince istemiyorum bilgin olsun, şimdiden botoks falan yapılıyorsa yaptır deseymişsin iyiymiş. Ten rengini kim seçebilmiş ayol, ite bak.
Yok bu sefer donmicegini kendinin bir sucu olmadigi icin ayrilirsak tamamen onunda bitirecegini soylediayrılmak için bahane aramıs, sizde yol verin gitsin pişman olacak dönmeey calısacak ama siz geri adım atmayın. ukalanın birisi imiş işte. sanırsın kendılerı her acıdan cok iyiler :) .bizler yüzlerine vurmuyoruz sadece
işte senin vicdan yapmanı saglamıs ayrılıktan sen sorumlu gibi dusun istemis. kurtuldugun için sukr ret. kendı rengini bagenemz vs vs aynada kendıne bakmamıs hic sanırsam. türkiye ortalaması belli her konuda.sen üzme kendınıYok bu sefer donmicegini kendinin bir sucu olmadigi icin ayrilirsak tamamen onunda bitirecegini soyledidonmesin zaten 2 gunde 2 yil yaslandim sanki
He hala kendini hatalı bulmuyor bu kel göbeklileri siz böyle yapıyorsunuz biliyorsun dimiYok bu sefer donmicegini kendinin bir sucu olmadigi icin ayrilirsak tamamen onunda bitirecegini soyledidonmesin zaten 2 gunde 2 yil yaslandim sanki