- 10 Eylül 2024
- 562
- 381
-
- Konu Sahibi nazlihilton
E o da gitsin saç ektirsin liposuction yaptırsın o zaman. siz de deyin senin sağlığını düşünüyorum göbek çevresi genç yaşta bu kadar yağlanma çok zararlı diye, saç için de kışın üşütür yazın güneş geçer yazıkYaatam oyle kel ve göbekli
Sagolun kendim icin yaptiricam bu islemlerle uzmanligi olan docent bir doktordan randevu adim. Kendim icinE o da gitsin saç ektirsin liposuction yaptırsın o zaman. siz de deyin senin sağlığını düşünüyorum göbek çevresi genç yaşta bu kadar yağlanma çok zararlı diye, saç için de kışın üşütür yazın güneş geçer yazık
Her şey bi yana da, eğer siz rahatsızlık hissediyorsanız çok duyuyorum etraftan bahsettiğiniz basit tedaviler bikaç seansta geçen şeylermiş. kimse için değil eğer bir şey yaptırmak istiyorsanız kendiniz için yapın önce. Hiçbi erkek onlar için yaptığımızı hak etmiyo.önce biz mutlu olalım biz mutlu olursak onlar mutlu olur zaten.
Plaj mayo bikini durumunu soyluyor. Giyiyorum halbuki ve biliyorda giydigimi"Neyse o andan sonra bir iki saat tekrar ayni konu geldi gundeme daha iyi bir doktora git bu şekilde istediğin kiyafeti giyemezsin vs gibi biseyler dedi. " ben bikini bölgesindeki kararma ve izlerler, istediğini giyemezsin böyle düşüncesini anlayamadımbikini bölgenizi sergileyecek haliniz yok ya
Evet okudum o konuyu haklisiniz boylesi hayirli olduGecende okuma gozluguyle bakip esinin yuzundeki ince tuylere laf eden bir adamin konusu vardi. Dusunun yasliliktan onunu goremiyor, okuma gozlugu ile bakip kusur ariyor, kadin dedigin kilsiz olur bu ne falan diyorMemnun edemezsiniz boylesini. Iyi olmus ayrilmaniz.
Eki Görüntüle 3504379
Birkaç yıl sonra şuna dönüşecek adamlar için üzülmeye değmez ki anlattığına göre seninkinin buna dönüşmesine çok az kalmış.