• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
siyah saç, beyaz ten, eyeliner, kırmızı rujun üstüne kombinasyon tanımam.
gözünün yan tarafındaki beni de çok hoş bir hava katıyor
tırnakları da çok ilginçmiş

Jessica-Alba-ScreenSaver_2.png

jesica nın makyajı çok iyi taşıycak bi yüzü var bence..ne tonlarda makyaj yaparsayapsın hepsi yakışır...

Dita ya bayılıyorumm bende dansları çok güzel makyajı vücudu falan orası ayrı ama biz türk kızları mı çok diikkatliyiz bu konularda nedir anlamadım kadının makyaj altından bile belirgin bir şekilde bıyıkları var bizse hafta bitmeden kuaför yolunu tutuyoruz:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Yabancılarda bu kıl kültürü yok kızlar.Hatırlar mısınız Julia Robert Oscar aldıgı gece el salladıgında kollarının altındaki kıllar upuzundu..Halle Berry hep bıyıklı gezıyor..Eva Green keza oyle..Mo'Nique Oscar adaylıgında bacakları erkek bacagı gıbıyken full yırtmac katılmıstı..

juliaarmpitREX1209_468x382.jpg

awenn2299965__opt1.jpg

hairy_celebrities_12.jpg

hairy_celebrities_06.jpg

hairy_celebrities_03.jpg

aslında muallaktayım..ben yapamam asla ama yani şöyle sokakta görüyorum gobegine kadar acılmıs gomlekleri ile kıvırıcık igrenc kıllarını sergıleyen erkekleri.eee onlarda bu ıgrenlık varken , ozguven tam ki sergiliyorlar..eh kadınların nesi eksik :)))

işte gri göz. . bir ara bu forumda gri göz olmaz diye biri iddia etmişti.
ahada şekil bir A.
Çok güzel bir renk

Back