• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Hayır,asla..

Grace Kelly asalet semboludur,Marılyn Sarısın afet semboludur..

Ben sembolize isimleri örnekledim,bu kadınlar zamansız kadınlar..Ben kızıl kadınları begenıyorum :)

Livcim eger devamlı savunma modunda olup , kısısel algılamazsan ınan bana hicbir sekilde hiçbirsey olmaz..tartısmıyorum ben zaten,munazara etmek dıyelım

Moon , baktın mı fotolara ? Tek tarz makyaj yapmaması hos,he ton kullanmıs.Bende kızıl olmak ıstıyorum :)

benim rengim daha koyu aslında koydugun resimlerdeki ton da harika ya genelde siyah yapıyorum ben kızıla en cok yakıstırdıgım bu fazlada secenek olmuyor maalesef:(

tartışma olsada inan hiç sorun degil kişisel olarak algılamıyorum ben değilde belki bir başkasıda milla ın fot ekleseydi gene aynı şeyleri söyleyecektin ...aslında muhteşem 3 lüde ne anlamda kullandığımıda biliyorsun milla yı begenmedigin için cümlenin içindeki muhteşem kelimesinden hoşlanmadın bence

herkesin begentisi farklıdır gelmiş geçmişlere ayıp dedin ya örneklendigin isimlerde senin begendiklerin belkide çogunlugun begendigi isimler ama benim değil

gerçekten grace kellyi beğenmiyor musun livciğim.
benim gelmiş geçmiş en güzel bulduğum yegane beğendiğim kadındır grace... tabii,zevkler gerçekten çok farklı.hoş genelde dediğin gibi
grace'i çoğu kişi beğenir

Son düzenleyen: Moderatör:
bu burun estetikli mi? eğer öyleyse neden deliklerinin şekli ve boyut farklı?

estetikli olmadıgı ıcın farklı canım , yuzumuzun ıkı yarısı bırbırınden farklıdır.Ama ancak cok dıkkat edıldıgınde bu fark anlasılır

estetikli olmadıgı ıcın farklı canım , yuzumuzun ıkı yarısı bırbırınden farklıdır.Ama ancak cok dıkkat edıldıgınde bu fark anlasılır

tamam madem canım ben de estetikli olduğu halde farklı sandım. genelde ünlüler estetikli oluyor ya. estetik yapılıyorsa böyle bir şeye neden fırsat veriyorlar diye düşündüm

51X74YG0XXL._SL500_.jpg

Beyonce'nin why don't you love me klibindeki makyajlarının fotolarını bulabilen varsa eklesin lütfenn. Hepsi çokk güzell.

Önemli olan şey makyaj, elbise değil. Makyajını göremiyoruz ki tam anlamıyla. Bu sayfa makyaj sayfası sonuçta.

Back